Translate

mandag den 9. maj 2011

Mit sommer paradis, som jeg er ved at sætte til salg, vi kan ikke længere passe det, så heller sælge inden det helt forfalder. v.h. morkaren.
Posted by Picasa

7 kommentarer:

 1. Åh hvor smukt.
  Og det er ikke en let beslutning, at skulle skille sig af med sådan et sted.
  Men nogen gange må man være realistisk - og måske ender det med at blive en lettelse i hverdagen.
  Så frem med fotoapparatet, og så er der fotos til layouts......i laaaang tid. Det kunne måske også være en fin måde at slippe alle minderne på.
  kh Annette

  SvarSlet
 2. Det er da bestemt også et lille Paradis! Men det kræver helt sikkert pasning. Held og Lykke med salget selvom det nok bliver lidt hårdt!

  SvarSlet
 3. Et dejligt billede - men ja... man bliver nødt til at vedgå sig at man ikke bliver yngre og at kræfterne ikke er de samme, men et dejligt åndehul i har der ! Du må som Aka skriver tage en masse billeder så du kan bevare de dejlige minder for eftertiden !
  Knus Hjørdis ;-)

  SvarSlet
 4. Hej morKaren
  Hvor ser det bare hyggeligt og idyllisk ud. Er det et sommerhus eller en kolonihave, jeg kan ikke bedømme det på billedet. Er måske interesseret hvis manden kan overtales og det er et sommerhus. KH 10na - husk minderne har man altid lov at ha`

  SvarSlet
 5. Hvor ser der dejligt ud! Det er så ærgeligt, når man skal tage så hårde beslutninger, som salg af sådan et sted er :-(. Men at man stadig er realistisk, og tænker på sig selv, er jo vigtigt. Som der allerede er sagt, så få taget en masse billeder, så minderne stadig er der ;-).

  Og tak for din søde besked, til mit minialbum (for laaaang tid siden ;-)). Nej, har ikke været på kurset, men i gallerier, og på Youtube ;-).

  SvarSlet
 6. Selv tak, Maja, ja galleriet og Youtube er guld værd for os scrapper, og tak for alle de søde komentarer, ja det har været en svær beslutning, men vi må være realistiske og erkende vi bliver ikke yngre, og foto ja jeg har både ude og indendørs foto til et meeeeggga stort album så når der falder ro på skal der scrappes minder. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 7. Hvor er det bare fantastisk. Håber I finder en køber, der vil sætte lige så stor pris på det, sonm I har gjort :)

  SvarSlet