Translate

lørdag den 2. juli 2011

Skotøjsæske med "de tykke dies"

Nu er mine "tykke dies" flyttede ind i den skotøjsæske jeg fik i BILKA, jeg har gjort den stivere ved at lime noget solid bølgepap ind i den, og pyntede den lidt udvendigt, så den er til at holde ud at se på, jeg har 10 dies og der er plads til 7 mere, flere skal jeg vist ikke have. men det var helt gratis, v.h. morkaren.


Jeg kunne ikke få mig selv til at kasere billederne der var med i plastæskerne, så jeg klippede dem til og limede dem på "den rigtige side" af mine dies. v.h. morkaren.
Posted by Picasa

9 kommentarer:

 1. Smart opbevaringsløsning, hvor er den fint pyntet! Jeg har dem jeg bruger mest for tiden i en trækasse med håndtag fra Panduro og resten i en skuffe under bordet. :)

  SvarSlet
 2. Det var da en smart idé. Den må jeg se om jeg kan huske. Jeg har ikke nogen tykke dies endnu, men jeg tror da helt bestemt at det kommer :)

  SvarSlet
 3. Det var dog en genial idé!! Jeg har netop lige stået og beklaget mig over, at der ikke længere er plads i min plastikbeholder, til mine dies... men det skal der da snart laves om på :o)

  SvarSlet
 4. super fin opbevaring, mine ligger i en skuffe i orginal emballagen men god ide at lime motivet på diesen for det er så svært at få dem ned i æsken igen. Du må have en dejlig weekend

  SvarSlet
 5. Det var smart! Jeg opbevarer mine tykke dies i et cd-hængearkiv - der passer de lige ned i på milimeter - og er lige til at bladre i ... men tror nu jeg gør som dig med billederne - det er rigtig smart fundet på.

  SvarSlet
 6. Smart ide. Og altid godt med en gratis løsning......for så er der jo flere penge til nye scrapsager........

  SvarSlet
 7. Ja fin æske - med nogle dejlige dies kan jeg se. Sød kat der er flyttet ind her på din blog. =0)

  SvarSlet
 8. Sikke fint æsken er blevet, og rigtig god ide når du har tingene stående fremme i dit scraprum, så har man også noget smukt og se på.

  knus fra Lise

  SvarSlet
 9. waue fede dies og fin skotøjsæske..jeg ombygger osse når jeg kan ti hi...

  SvarSlet