Translate

onsdag den 31. august 2011

Mit allerførste "vintage" forsøg.

 Jeg elsker vintage, især når de dygtige scrapper udfører det, men nu måtte jeg prøve det selv, jeg tror faktisk jeg har revet og bukket lidt for meget i fotoet, det er ikke originalen, men måske jeg skulle ha beherskede mig lidt mere. Billedet er taget på Bagsværd sø, og er fra 1915, det er min svigerfar der sidder ved årene, hans lillebror i midten af båden og en lidt ældre fætter i stavnen, jeg var meget i tvivl om man kunne bruge blonder og blomster når det var tre drenge på billedet, hvad syntes i? venlig hilsen morkaren.

Posted by Picasa

10 kommentarer:

 1. dejligt lo du har lavet... er vild med dine sommerfugle

  SvarSlet
 2. Det er superflot, lækkert foto og lækker baggrundspapir og det harmonerer fint med drenge og blonder he he - de er jo ikke tøzefarver !
  Ha' en dejlig dag...
  Knus

  SvarSlet
 3. Jeg synes det er rigtig smukt... Du har bestemt ikke sværtet for meget. Først tænkte jeg at blonden måske ikke var skidt nok, men det kan jeg faktisk godt lide ;) Helt perfekt morkaren!!

  SvarSlet
 4. Wow .. det er da rigtig flot !!
  Hvis det er begyndervintage, så bliver du da prof inden længe :O)

  SvarSlet
 5. Jeg syntes det er et fint Lo, hvor farverne passer godt sammen i forhold til det gamle billede. Og da blonden er sort syntes jeg sagtens den kan bruges til tre hårde gutter på fisketur. Min tolkning for den sorte blonde tænker jeg haves dyb, hvor der også kan sker bløde ting i havets dybte.Og f.eks sommerfugle og blomster kan der jo være alle steder også ved strand og hav. Så helt perfekt søde Karen.

  SvarSlet
 6. Jeg synes det er så flot med blomster og blonder og slet ikke tøset fordi du har holdt det i de farver, super lækker vintage som oser af dejlig stemning

  SvarSlet
 7. Jeg synes der er en fin stemning i LO'et, og synes ikke det er tøset ;)
  ..og jeg kigger kun på LO'et og ikke på vintagedelen - for det har jeg slet ikke forstand på :D

  SvarSlet
 8. Det er superflot! Fortsæt du bare med det!

  SvarSlet
 9. Det er blevet så smuk... lækkert papir og dejlige farver. Synes ikke du har været for hård ved billedet, det skal jo se gammel og slidt ud. Super søde sommerfugle.
  Ha' en god dag!!!

  SvarSlet
 10. Det er da bare så smukt. Og en skøn stemning du har fået med. Smukke farver. Og så er det jo sjovt med sådan et gammelt foto.

  SvarSlet