Translate

mandag den 8. august 2011

Mine tre hunde.



Dino og Dina har jo deres eget mindealbum, men de skal da med her, de blev ca 12 år og efter dem ville jeg kun have en hund, og derfor købte jeg en Rottweiler tæve, hun var nok den dejligste hund jeg har kendt/haft  klog, sød, kærlig og hengivende, det skønneste dyr, har aldrig gjort nogen fortræd, så derfor vil jeg gerne tage racen i forsvar, det er som regel ejeren der er noget i vejen med.
Kikan blev også 12 år, og vi taler tit om hende og savner hende. det var så de sidste to sider af mit "vild med dyr" album, nu skal det bare indbindes. tak for alle de søde kommentarer som i gir mig og mine dyr.

Posted by Picasa

8 kommentarer:

 1. det er fantastisk så mange billeder du har haft af jeres forskellige kæledyr, det er så flot det "vild med dyr" album og dejligt at have samlet alle minder om dyrene i et så lækkert album
  Du må have en god aften

  SvarSlet
 2. Hvor er det igen nigen dejlige hundesider du har lavet! :)
  ..og jeg vil gerne være med til at tage rottweileren i forsvar. Vi havde 1 han og 1 tæve, da min ældste knejt var lille - og skønnere hunde skal man lede længe efter :)

  SvarSlet
 3. Det er nogle gode billeder du har af dine hunde. Flot album.

  SvarSlet
 4. hvor skønne billeder.

  JA Rottweiler er de sødeste og skønneste hunde. Oftest er det ejeren der ikke gider opdrage deres hund ordentlig..

  hilsen Helle
  (tobiaskristian)

  SvarSlet
 5. hvor er det skønne billeder, og super flotte sider.

  SvarSlet
 6. Skønne billeder, du har fået scrappet.

  Scrap-hilsen fra Anne

  SvarSlet
 7. Skønne minder om de kære dyr! Sjovt så meget de kommer til at fylde i vores liv. Jeg ville ikke undvære at have kæledyr, selvom de nogen gange er lidt besværlige og selvom det gør ondt, når de ikke er mere!

  SvarSlet
 8. Dejlige Loer med Kikan og Rufus som jeg også mindes med glæde.

  SvarSlet