Translate

mandag den 10. oktober 2011

Sommerfugle album.

 Jeg bliver meget inspireret af pinterest, og mellem deres mini albummer har jeg længe ville lave sådan et sommerfugle album, det, på pinterest er dog uden billeder, og hos mig skal der billeder i et album, så børnebørnene må holde for endnu engang, sidste side er det morkaren selv som barn.
 Jeg tegnede og klippede formen i noget "affaldspap" og så var det bare at pynte, gaven fra "fasters korthus" og vintage pakke hjalp mig godt da jeg var ved at gå i stå, men nu tror jeg, jeg har levet mine "rosa-pastel drømme" ud.
Tusind tak for alle jeres søde kommentarer, det piner mig lidt at jeg (i disse dage) har så svært ved at komme af med en kommentar. knus morkaren.


Posted by Picasa

19 kommentarer:

 1. Waue,,,og så faldt jeg ned af stolen super super flot, og bare dejligt at se "mine" ting..fugleburet,fuglene de 2 og single..aj hvor har du brugt det flot og alle de andre ting er virkeligt i harmoni og scallop teksten passer fint til pigen. og hvor så du dog sød ud "granny" som ung..griner.. aj godt foto...

  SvarSlet
 2. Hvor er det blevet et fint album. Jeg er specielt vild med forsiden - den er bare lækker! Måske man skulle begynde at kigge efter sådan en "bindesammendims"

  SvarSlet
 3. hvor er det et super sødt album i søde farver og så fint pyntet
  Du må have en god aften

  SvarSlet
 4. Vilket vackert album du har gjort. Jag älskar fjärilar(Sommerfugle) och vill gärna ha med dom på mina alster en stor del av året. Så fint du har dekorerat sidorna. Ha en bra kväll.

  SvarSlet
 5. Et skønt sommerfugle album du har fået færdigt,søde børnebørn og du er da også selv vældig sød på fotoet ! Ha' en fortsat god dag -
  Hjørdis :0)

  SvarSlet
 6. WOW, hvor er det flot!!!

  Kender godt til det med at gå i stå, og så komme i gang, når man får nyt ;) Og ja, det med at gå i gang med næste projekt kan oss godt volde mig problemer og (flere) grå hår *GG*

  Tusind tak fordi du delte dit smukke album

  Mht ikke at kunne kommentere, så er der hjælp i det blogkursus på Scrapsisters nederst på forumsiden - Har du prøvet det?

  SvarSlet
 7. Sikke et kæmpe arbejde at lave det album helt fra starten, ser så fint ud med de farver og pynt. dejlige børnebørn. Den sidste side af dig er bare så flot og super billede : )

  SvarSlet
 8. Hvor er det bare blevet et super sødt album !! er helt syg med sommerfugel formen .. den må jeg vist prøve :o)

  SvarSlet
 9. Hvor er det et smukt arbejde du har gjort her. Og du har da godt nok fået afløb for dine lyserøde/pink drømme. Så mange flotte blomster og sommerfugle. Og den fint pyntede gine.
  Rigtig flot.

  SvarSlet
 10. Det er meget meget smukt :)

  SvarSlet
 11. Kære Karen ja det er blevet et smukt og harmonisk album. Var glad for at se det meste af det, men det er også blevet rigtig flot med den store sløjfe i ryggen. Så det jo ikke det helt færdige resultat. Men en rigtig smuk sommerfugle album.Og selvfølgelig skal der da billeder i det gør det jo endnu hyggeliger og kikke i knus fra Lise

  SvarSlet
 12. wawwww hvor er den dog smuk, så meget flot der er iden,
  knusss

  SvarSlet
 13. Hold op et stort arbejde og hvor er det blevet flot. Farverigt og lækkert med alle de dataljer, og ginen er super flot pyntet

  SvarSlet
 14. Oh, so beautiful mini album!! I love the butterfly shape! My niece Gloria loves it too!, ha ha. Thanks for sharing, hugs from Spain.

  SvarSlet
 15. Hvor er det et skønt mini album!! :)
  Ja det er helt fantasisk alt den inspiration man løber over på Pinterest :D

  SvarSlet
 16. Skøn skøn sommerfuglealbum.

  SvarSlet
 17. Sikke et dejligt album i de skønneste farver - sikken glæde det udstråler .... det er nu når billedderne kommer i, et album får personlighed....

  SvarSlet
 18. Hold da op et dejligt album du her har lavet, det er rigtig rigtig fint :)

  SvarSlet