Translate

torsdag den 20. oktober 2011

Tags no. 7. og lidt nyt legetøj.

Tags no. 7. det her kunne godt blive en dårlig/god vane, det er dejligt at hygge med, når et lidt større proces er overstået.


Lidt nyt skal der til i ny og næ, det lille urstempel er helt fantastisk og kostede kun 25 kroner.  tusind tak for alle de søde kommentarer til mine konfirmations billeder, Anette syntes min hårsløjfe var måske lidt stor, men så skulle hun se den jeg havde på popoen, den var på størelse med et middel stort stegefad, min mor mente den kunne dække over at jeg ikke var begyndt at udvikle mig endnu og var meget svejrygget. knus morkaren.
Posted by Picasa

12 kommentarer:

 1. ihh man har nok shoppet hva? super fine ting og især det ur er jeg vild med. tror jeg må købe det til mig selv griner.. rigtig sød tag som altid er dine ting jo flotte

  SvarSlet
 2. Så fin din tag er blevet... å sødt pyntet. Og sikke skønne indkøb. Tak for dine søde ord hos mig.

  God torsdag!!!

  SvarSlet
 3. rigtig sød tag, og nogle indkøb...

  SvarSlet
 4. Hvor er det et flot tag. Og lækre indkøb - ja, der skal lidt forkælelse til en gang i mellem

  SvarSlet
 5. sikke et dejligt tag du har lavet og nogle lækre ting du har købt.... tusinde tak for dine altid dejlige kmmentar på min blog de gør en grå rengvejrsdag god

  klem mette

  SvarSlet
 6. Vilket vackert tag du har gjort. Wow, vad fina saker du har shoppat. Den Marianne diesen vill jag med ha. Ha en skön kväll.

  SvarSlet
 7. Rigtig sødt Tag, og sikke noget lækkert legetøj.

  SvarSlet
 8. Super lækket tag, og sikke nogle fine sager!!

  SvarSlet
 9. Haha. Jeg kan lige se den store sløjfe på popo'en der kommer med dig. Jeg havde min første store konflikt med min mor i anledning af min konfirmationskjole. Den var nemlig lårkort. Dvs i dag synes jeg ikke den var kort. Den gik lige over knæet! Min mor var meget bekymret for, hvad det dog ikke kunne føre med sig af ulykker. Og hvad ville familien dog ikke tænke....haha. Utroligt. Det var i 1967.
  Bortset fra det, så var det rigtig hyggeligt at se det foto af dig fra dengang. Tal for det.

  Igen har du lavet en smuk tag. Du er altså så kreativ.
  Og sikke lækre ting du har købt - og endda så meget ! God fornøjelse med dem.

  SvarSlet
 10. Super flot tag : ) og skønne indkøb, ja lidt nyt skal der til bare engang imellem tihi..

  SvarSlet
 11. Sikke et flot tag du har lavet. Og WAUW nogle lækre indkøb du også har gjort. Jeg tror da du er mindst ligeså forfalden til Tim Holtz og Marianne Design som jeg. God Weekend.

  SvarSlet
 12. Kære Karen tillykke med dine nye ting. Jeg skulle vist også have købt et ur da vi bestilte. For har fået en ide med et lommeur til en tags med min far. Men jeg må se hvad jeg kan hitte ud af. Men i hvertfald tillykke med sagerne. Og så er det ellers også en super flot tags du har fået lavet som altid *ss* knus fra Lise

  SvarSlet