Translate

mandag den 31. oktober 2011

Vintagehjerte

Så fik jeg brugt bare lidt af de fine blomster jeg lige har købt, hjertet har jeg tegnet på printerpapir (det ser lidt skævt ud på fotoet men det, er det ikke) overført til katong malet lyserødt med arkryl farver, overtrukket med blonder, knapper, roser og båndet det hænger i er altsammen  fra "Wild orkide" Ide og vintagebillede er fra pinterest, der er et utal af ideer.
og til dem der ikke rigtig tør bestille hos "Wild orkide" siger jeg, gør det bare, der sidder den rareste mand derovre som hedder Paul, han er dansk og utrolig hjælpsom, jeg har skrevet sammen med ham flere gange (det er lige før jeg har fået mig en penneven) og han vil hjælpe hvis det driller.
 tusind tak for alle de dejlige kommentarer, i er bare så søde, knus morkaren. 
P.s. jeg deltager med mit hjerte i "sødt som sukker" hos Kort a mania.

I går søndag kom min Ellemor for pynte den smash bog jeg har lavet til hende, den fik ikke for lidt med lim, big shot og mine dies, hold da op hvor vi hyggede os, og hun ville også gerne spise grønkålsuppe med os. v.h. morkaren.
Posted by Picasa

18 kommentarer:

 1. Sikke et flot hjerte du har lavet : ) ja pinterest har bare så mange gode ideer .Super at du tager dig tiden til at afprøve nogle af dem.
  Dejligt med besøg, og det ser ud til at blive en lækker smash bog. Grønkålsuppe mums det er godt nok lang tid siden jeg har fået det : )

  SvarSlet
 2. Flot Vintagehjerte du har kreeret! Og ja du har ret - det er slet ikke farligt at bestille hos WildOrchid (kun for kontoen - hihi) - Det ser godtnok ud til I rigtig hyggede Jer i går - dejligt!

  SvarSlet
 3. Hov...! Jeg glemte lige... - Jeg har fundet alle dine forsvundne kommentarer på min blog :) De var af en eller anden grund sorteret fra som spam..? Jeg aner ikke hvorfor - og nu har jeg fortalt min blog at det IKKE er spam! SGU! Og TAK for dem!

  SvarSlet
 4. Oj, vilket sött hjärta du har gjort. så fint med spetsen och alla vackra blommor. ha det gott.

  SvarSlet
 5. Skønt billede af "lille" Ellemor, ja hun er jo også ved at være en lidt stor pige, skønt at se I hygger godt med scrap knus fra Lise

  SvarSlet
 6. Sikke et fint hjerte!! Altid hyggeligt med besøg fra kreative børn! :)

  SvarSlet
 7. Og dit fine hjerte er også rigtig smuk,rigtig Romantisk og kan jo sagtens hænge som et lille billede eller som pynt på en væg, knus og skønt at høre du har fået indviet dine fine nye ting knus fra Lise

  SvarSlet
 8. Hvor er det et sødt hjerte, du har fået lavet. Dejligt med et barnebarn, der tager del i scrapperiet. Samler du på gamle dukker Karen ?
  Kan se bag barnebarnet at skabet ser ud til at være fyldt op. De ser fine ud, hvad med et billede af dem ?
  KH lonol/Lonnie

  SvarSlet
 9. Det er godt nok et sødt lille hjerte du har lavet - og pyntet så fint med (en lille del af dine)lækre blomster.
  Og tak for sparket med at bestille blomster.....Jeg fik klaret det uden brug af din penneven !!
  Dejligt med sådan en hyggedag med barnebarnet. Og tænk at hun spiser grønkålssuppe....Det er ikke lige mig. Uff.

  SvarSlet
 10. Dejlig blog du har... og tak for deltagelse i min blogcandy.

  Hilsen Mette

  SvarSlet
 11. Så romantisk hjerte og ja WOC kan deres kram og så har de, de lækreste sager. Perlekæde-rammen er bare en flot detalje

  SvarSlet
 12. ihhh flot romantisk hjerte du har lavet super flot og så har du en virkelig sød Ellemor pige kan jeg se... skønt med barnebarn der har samme interesse. ehmm synes jeg kan genkende fugleburet hun har isat ? ti hi..

  SvarSlet
 13. Arj...hvor er det et sødt og romantisk hjerte ;-)
  Grønkålssuppe, uhmmm, det er alt for længe siden jeg har fået det...

  SvarSlet
 14. Det ser ud og lyder som om i har hygget jer vildt
  og det er et smukt hjerte du har lavet ! Rigtig god scrappeweekend til dig..
  Knus Hjørdis :0)

  SvarSlet
 15. wow så lækkert vintage hjerte og dejligt at kunne frådse med de flotte blomster. det ser ud til at I har hygget jer med smash bogen

  SvarSlet
 16. Utrolig søtt hjerte dette her. Det passer bra inn i utfordringen vår hos Kort o Mania. Jeg har lett litt i innlegget ditt og kan ikke finne at du har nevnt at du deltar på utfordringen og eventuelt linket opp til oss. Dette er det viktig at du gjør i alle utfordringer du er med på i ulike blogger. Men bidraget var flott! Hilsen Kirsten.

  SvarSlet
 17. nyyyyyydelig hjerte! inspirerende og har lyst til å lage et slikt selv engang :D
  klem linda s l

  SvarSlet