Translate

søndag den 6. november 2011

Tags no. 9. er det mon vintage?

 Så lykkes det endeligt, med Tannis hjælp, min blog knap var blevet væk, men når nøden er størst er Tanni altid på pletten (tusind tak Tanni) denne tags er et forsøg på at komme vidre, er gået lidt i stå i et album. tusind tak for alle jeres søde kommentarer, de varmer og gør mig også lidt stolt (på den gode måde) knus morkaren.
Posted by Picasa

11 kommentarer:

 1. Kære Karen en rigtig fin tags i romantiske blide farver. Sødt med den lille blonde om noderne og kan se su har brugt dit ur stempel samt en af de smukke roser. Kram fra Lise

  SvarSlet
 2. Godt du fandt knappen igen ;)
  Jeg synes du gør det super godt i den vintage stil - og somme tider godt med lidt andet hvis man er gået lidt i stå midt i et projekt.
  Ha' en rigtig dejlig aften :)

  SvarSlet
 3. Jeg synes da helt klart det er vintage - og flot!

  SvarSlet
 4. Ditt tag är så fint. Visst är det vintage. Ha en bra kväll.

  SvarSlet
 5. Dejligt at have sådan en privat-hjælper. Hvem kunne ikke bruge det ?
  Og det er da en rigtig sød tag i flot vintagestil. Rigtig fin.
  Min mand har forklaringen på, at du ikke har modtaget pakke endnu. Du er sat på rationering. For så tit kan man ikke få varer.....siger han. Men sjovt at min kom så hurtigt. Og det var godt du sparkede mig i gang.

  SvarSlet
 6. Det er godt vi har Thanni når tingene brænder på! Og godt du er tilbage i blogland! Sikke et lækkert Vintage tag du har lavet ... Du er jo helt vild med tags nu :) ...

  SvarSlet
 7. Dejligt vintage tag du har lavet, altid godt at gøre noget andet når man går lidt i stå, så plejer det at komme helt ad sig selv : )

  SvarSlet
 8. Så sødt et tag... dejlig vintage og så fint med knapper og perler.

  Ha en god uge!!!

  SvarSlet
 9. Det er godt nok noget skidt med den pakke. Mærkeligt. Og især da du ved, hvor let det gik for mig ! Fra mandag til torsdag.
  Hvis jeg var dig ville jeg rykke nu, for det er da underligt. Var det ikke der Poul var ? Det lyder ikke rigtigt, det her - også selv om du er sat på rationering....hihi.

  SvarSlet
 10. super lækker vintage tag

  SvarSlet