Translate

tirsdag den 8. november 2011

40 år siden jeg blev floradanica maler.

Jeg kikkede på kalenderen og tænkte gu` det er 40 år siden jeg blev udlært, men da jeg så fik set engang mere på beviset fandt jeg ud af at det er 40 år og godt en mdr. siden, hvor er alt den tid blevet af?
 Nå men altså sådan så morkaren ud for 40 år siden, læg mærke til at jeg maler med venstre hånd (jeg var den første kejthåndet elev der blev ansat, for arbejdspladsen skulle laves helt om for at lyset kom fra den rigtige side) Det var en dejlig tid på fabrikken, den bedste arbejdsplads jeg nogensinde har haft.  v.h. morkaren.


Det er altså ikke for at prale, men ud af 2000 medarbejder blev 10 udvalgt til extra tegneundervisning, dem var jeg i mellem, jeg fik studiekort til ZOO og gik sammen med de andre og vores lærer og tegnede dyr i arbejdstiden,  dejligt at tegne dyr i bevæelse, en skøn tid. knus morkaren.
Posted by Picasa

12 kommentarer:

 1. It's you? She is very pretty! Sorry I cannot understand your language, Google translator doesn't work very well :-) A very big hug!

  SvarSlet
 2. aj hvor ser du fin ud en rigtig sød 70ér pige..ja tiden den går ski hurtigt du... man kan blive helt stresset over at tænke på den.
  i 1971, var jeg bare 11 år..kan faktisk slet ikke huske den tid så godt ??

  SvarSlet
 3. Gosh!! Har du været på den trebølgede? WAUW! Så har du da VIRKELIG været en superdygtig porselænsmaler! Men det overrasker mig da slet ikke - du er jo stadig dygtig til alt du rører ved. Hvor er det et fint billede af en smuk ung dame!

  SvarSlet
 4. Super billede af dig fra dengang, stort tillykke. Noget helt specielt at blive ansat som den første der bruger venstre hånd : ) for slet ikke at snakke om at være floradanica maler *G*

  SvarSlet
 5. Kære Karen super stort tillykke med jubilæet. Og et dejligt billede af dig, det har jeg da aldrig set før. Kram og tillykke med dig fra Lise

  SvarSlet
 6. skønt billede af dig og må det have været et dejligt job som du jo har været rigtig dygtig til
  Du må have en god aften

  SvarSlet
 7. Jeg kan godt forestille mig at det har været et super spændende job og at du har brændt for det. Tillykke med de 40 år.

  SvarSlet
 8. Det er bare et godt billede af dig. Og tænk at man kender en, der kan male sådan nogle sindsygt flotte (og dyre) ting. Vildt.
  Det har sandelig kun været eliten der fik lov til den slags. - og så med den forkerte hånd..hihi.
  Dejligt at kunne mindes sin arbejdstid med glæde.

  SvarSlet
 9. Tillykke med jubilæet! Sikke et skønt billede af dig. Hvad er der i vejen med at prale, når man har noget at have det i? Du er fantastisk dygtig til at tegne, bare jeg havde de evner!
  God weekend!

  SvarSlet
 10. Herligt billed.
  Det tegnede billed er da fra Frederiksberg ikke? Jeg er født og opvokset på frederiksberg og det billed vækker minder ; )
  God weekend.

  SvarSlet
 11. Det må da bare have været den skønneste arbejdsplads, det var min store drøm da jeg var ung og brugte al min fritid på at male porcelæn. Hjertelig tillykke med jubilæet ;-)

  SvarSlet
 12. Wow, - jeg er fuld af beundring !!
  En porcelænsmaler af den karakter ser man ikke så tit .. hold da vimmer, hvor må du ha' været dygtig - og talentet med det kreative har du jo endnu. Du ser rigtig sød ud på billedet og det må da ha' været et ønskejob, kan jeg næsten forestille mig :)

  SvarSlet