Translate

onsdag den 30. november 2011

Husnisse gennem mange år.

Det er hverken englen eller den tomme snapseflaske i skal lægge mærke til, men den lille grågrønne nisse i forgrunden, er han ikke bare dejlig? i vores unge dage handlede vi en del med gamle ting og møbler, og i et gammelt chartol, med hemmeligt rum dukkede han op, jeg tror han er rigtig gammel, chartollet er for længst solgt vidre, men min lille husnisse han står bag en glasdør i mit hjørneskab og holder øje med at alt er i orden, og han har slået sig fast ned her.
Jeg skulle hilse fra ham, og ønske jer alle en glædelig jul. knus morkaren.

9 kommentarer:

 1. Hej på dig!
  Vilken fin nisse (tomte), det syns att den är gammal. Så roligt att ha en sådan och ta fram att titta på. Jag har tittat lite bakåt i din blogg och sett mycket vackert. OMG vilken duktig porslinsmålare du är, oj,oj, vad fina saker du har gjort. Ha det gott. Knus Lena

  SvarSlet
 2. Sikke en fin nisse, og han ser godt nok gammel ud. Sjov historie der hører til - og det er netop sådan nogen vi skal samle på.

  SvarSlet
 3. Hvor er han skøn - og også historien om hvordan han dukkede op hos jer :)

  SvarSlet
 4. hvor er han bare flot, og en god historie om ham
  knusss

  SvarSlet
 5. Hej Karen. Han er rigtig nusser og sød. Og en sød lille historie om den lille nisse knus fra Lise :)

  SvarSlet
 6. Tak for hilsnen - du må da lige hilse ham igen, den lille søde nisse! :)

  SvarSlet
 7. Nej, hvor er han fin din gamle nisse, det er sådan noget, der er hyggelige at finde frem hvert år, og med alle de historier der er knyttet til de gamle ting, gør jo ikke sagen ringere, vel?

  SvarSlet
 8. Nej hvor sjovt! Jeg har også handlet med antikviteter i mange år. Faktisk fra jeg var 15 og indtil jeg blev 40 - mine forældre havde en antikforretning og der hjalp jeg meget - og var med på diverse markeder og messer. Og din nisse ligner bestemt en af de gamle hyggelige lernisser. Hvor er han fin!

  SvarSlet
 9. Hvor han bare fin : ) sjov historie at han har gemt sig, gad vide hvor længe ?? dejligt at have en der passer på det hele : )

  SvarSlet