Translate

lørdag den 10. december 2011

Min "lille" julekrybbe.

10. december, så er der kun 14 dage til jul.  I åbningen af mit hjørneskab står hvert år min "lille" julekrybbe, jeg kalder den for den lille for jeg har en med rigtig store personer, den kommer på bloggen når vi kommer tætter på julen.


Der er "den hellige familie" de hellige tre konger, tre hyrder og tre dyr (æsel, ko og kamel) og så er der jo også to engle der passer på det hele.
Figuerne har jeg jo malet, men den fine krybbe har Max lavet af en frugtkasse, der er skrå tag foran med indirekte belysning, og se den lile kobberlampe foran på bjælken, den har Max også lavet.


Posted by PicasaEfter Max havde snekereret kryben har jeg malet den med plakatfarver, den lille høhæk (heder det sådan) er lavet af tandstikker.
Børnebørnene elskede at stå og kikke på det hele, og det at der var lys var et stort pluds.
Rigtig dejlig 10 december til jer alle,  og tusind tak for alle jeres søde kommentarer, vi ses igen i morgen knus morkaren.
P.S. jeg kender jo de fleste der kommenterer, men der er en Anne, som er så annonym, hun skriver så sødt og venlig, den anden dag skreg Max og jeg af grin da jeg læste  højt for ham, da havde hun skrevet: børnebørn er en belønning for ikke at have slået sine egne ihjel.
hvem er du Anne, er det dig med Felix og hækletøjet? undskyld jeg er så nysgerig.

8 kommentarer:

 1. Wow hvor er det bare super flot, både malet, men også din mands snedkeri : )
  Så hyggeligt og med lys, forstår godt at jeres børnebørn beundre det : ) jeg ville nok også falde i staver *GG*
  Det Citat Anne skrev, ha ha .... Hvor er det bare godt det vil jeg huske : )
  Rigtig god lørdag her den 10 dec

  SvarSlet
 2. Du har simpelthen så mange skønne og sjove juleting at vise frem - dejlig julekrybbe i dag, forstår godt dine børnebørn.
  I mit barndomshjem havde vi et nisselandskab, det har boet hos mig i ca. 30 år og blev så givet videre til min datter, da hun fik børn - dejligt med de gamle familie-arveting, ikke sandt?

  SvarSlet
 3. Iiihh... jeg elsker din blog - her er altid de dejligste historier og masser af spændende og tit hjemmelavede ting at kigge på. Hvor er det en fin julekrybbe du har malet - og stalden er superfint lavet.

  SvarSlet
 4. Hvor har du mange flotte ting. Det må være dejligt at kunne så mange forskellige kreative ting. Og at have en fingerfærdig mand i huset.

  SvarSlet
 5. årrh fin julekrybbe sådan en har jeg altid ønsket mig..men jeg venter til jeg finder en rigtig gammel en..måske jeg kan arve din..griner..aj den er bare så fin, nu er jeg fræk ;O))))

  SvarSlet
 6. Som alle siger: Hvor er den flot! Jeg synes også, det er så dejligt at komme på din blog, og se de smukke ting, du viser frem. Det gør jo historierne så meget bedre, at du og Max, har lavet mange af tingene selv.
  Go´ weekend lonol/Lonnie

  SvarSlet
 7. Jeg tilslutter mig koret af beundrere af jeres kreative opstilling. Hvor er det fint - og dejligt at også Max er med til træarbejdet.

  SvarSlet
 8. Ih sikke en hyggelig julekrybbe! Jeg glæder mig til se den store! :)
  Det er mig med Felix og hækletøjet, ja! :D

  SvarSlet