Translate

mandag den 9. januar 2012

d. 8. Elvis havde fødselsdag i går.

Flot fyr ikke?
Den 8. januar havde Elvis fødselsdag, han og jeg er begge født i 1935, en mærkelig tanke at hvis han stadig havde levet var han en gammel mand i dag.
Jeg har samlet på Elvis billeder på pinterest, alt den tid jeg har pintet, og da jeg åbmede min mailboks i dag var der ikke mindre end 11 mail fra amerikaner der havde søgt på Elvis og været inde hos mig og "plukke" billeder.
Jeg holder af meget forskelligt musik, men Elvis er som "min ungdom" han går med sin stemme lige ind i mit hjerte, der er nok noget om af musik og følelser er forbunden.
Et rigtig dejligt billede af ham, han havde et følsomt ansigt og en utrolig skøn stemme.

Og et charmerende smil.
Posted by PicasaJa, det her havde jo ikke meget med scrap at gøre, og dog, jeg har da lavet en tags med det mellemste af de her tre billeder, hvad syntes i om Elvis? skal man være lige så gammel som mig før han virker?
Tak for alle de søde kommentarer på mit sidste indlæg, nu er julepynten (næsten) pakket væk, det vil sige jeg skal ned i mine kasser og finde en håndmalet nisse som jeg vil lade gå med i den blogcandy som vil komme i forbindelse med min blogs 1. års fødselsdag den 3. marts.
knus morkaren.

18 kommentarer:

 1. Jepz The King kunne være blevet 77 år igår (hvis jeg ikke har regnet meget forkert).
  Han har også leveret lyd til en meget stor del af mit liv - og selvom jeg er også ligesom dig er glad for meget andet musik..jamen så er det Elvis jeg altid vender tilbage til.
  Så nej...man behøver ikke ha' helt din alder ;)
  .....og så glæder jeg mig da til at se hvad du finder på til din føs'dagscnady ;)

  SvarSlet
 2. Takker for koselig ord i bloggen min og at du ville være med på min candy:)
  Elvis var en flott fyr med en flott stemme og trist at han døde så ung:)
  Musikken blir man aldri lei:)

  SvarSlet
 3. Ja han var en Flot fyr den Elvis - og synge kunne han også. Har du virkelig ikke blogget et år endnu? Hold da op ... det troede jeg - hihi... Glæder mig til at deltage i din kommende Candy.
  Knus fra Pips

  SvarSlet
 4. Det är fina Elvisbilder du har samlat på dig. Han var en bra sångare Elvis och jag har lyssnat en hel del på honom. Ha det så bra. Knus fra Lena

  SvarSlet
 5. Hvem kan da ikk li Elvis... han sang så det gik rent ind og det holder jo stadig 100%...

  SvarSlet
 6. Han var en skøn og super flot fyr : ) og synge kunne han elsker ham også. Lidt fedt at så mange har været inde og pinne hos dig *G*
  Spændene med den kommende blogcandy : )
  Rigtig god dag
  Knus

  SvarSlet
 7. Ups glemt lige at svare dig på dit spørgsmål på min blog.
  Ja nogle ting kan det godt betale sig, men mest fordi der er ting man ikke kan købe herhjemme. Feks smash bogen sparede jeg ca 50 kr pr styk og når leveringen er gratis så.... : )

  SvarSlet
 8. Ja, Elvis var bare fantastisk. Og Cliff også.
  Elvis døde på min 2 års bryllupsdag. 16 aug. 77. Det er det jeg husker bedst fra den dag !

  Jeg tror han holder i mange år endnu - den stemme kan man ikke sådan glemme.

  SvarSlet
 9. ;O)) ja ja Karen han var go...ihh laver du en candy fedt... den vil jeg glæde mig til.
  knus

  SvarSlet
 10. jeg kan li de fleste af hans sange.

  SvarSlet
 11. Hej hittade till din blogg genom Lena.
  Så fine Lo du har gjort, jeg önsker att jeg var bädre på at göre några. Ja Elvis var stor og er det idag også!
  Knus Lene

  SvarSlet
 12. Tak du gör mange fine saker du med!
  Som du nog förstår så är jeg Dansk, jeg flyttede til Sverige 1975, skriver mest på svenska men blir så glad når en dansk har skrivit på min blogg. Försöker men det blir mange stavefejl.
  Ser at du skal ha en candy, spändene.
  Knus Lene

  SvarSlet
 13. Wow! How, how handsome was this man, wasn't he? :-)

  Thanks for sharing so beautifl pics of this great (and handsome) singer. Kiss for you!

  SvarSlet
 14. Hej.
  Åhh..få mig ikke startet med mine tanker om Elvis....hi hi hi... Jeg "opdagede" Elvis i 1985, det år hvor han kunne være fyldt 50 år og tv og radio talte en hel del om denne amerikanske sanger. Jeg var sølle 15 år og blev fuldstændig solgt!!! Jeg samlede alt jeg kunne få med Elvis på (billeder, plakater, halstørklæder, askebæger, krus m.m.m) og jeg meldte mig ind i de 2 danske fanklubber på det tidspunkt. Jeg gik endda til en Elvisfest på et tidspunkt, som var arrangeret af en af fanklubberne. Der var jo ikke mange på min alder, som forstod min facination af denne sanger...han var jo død! Men jeg fik gele i knæene, hver gang jeg hørte ham synge. Årene er gået og alle udklip og andre Elvis ting er pakket væk. Jeg har dog stadig alle mine LP´er og nyder at lytte til hans musik i ny og næ. Jeg synes det er så fedt, at du huskede at sende ham en tanke i anledning af fødselsdagen....og nej..jeg tror Elvis er til folk i alle aldre ;-)
  Kh Pernille (Moster Olivia)

  SvarSlet
 15. Sikke ting der sker her, syntes ellers jeg havdee dig på min blog liste men du popper ikk op - må heller få rettet så jeg ikke går glip af noget her :)

  Rigtig god weekend

  SvarSlet
 16. Elvis så forbandet godt ud i min ungdom og jeg hørte også meget Elvis i mine teenageår, jeg er vild med hans gospelplader endnu !
  Selvom jeg hørte meget blandet musik var Elvis der altid alligevel.
  Håber du snart kan kommentere igen og slippe for al den forvirring som det giver lige for tiden !
  Rigtig god weekend..
  Knus Hjørdis :0)

  SvarSlet
 17. Ååhhh, Elvis ... HAN er altså dejlig !!
  Jeg har elsket hans musik fra jeg var en lille pige og gør det stadig. Jeg bruger af og til en masse tid på at finde dejlige optagelser af ham på Youtube - og hver gang svimler jeg da helt væk over, hvor LÆKKER han var :)

  Knus Jytte :)

  SvarSlet
 18. Ja Elvis var Elvis ingen var hans lige og bliver det nok aldrig The King of the King. Tror ikke der er nogen der ikke elsker bare en Elvis sang knus fra LIse

  SvarSlet