Translate

fredag den 10. februar 2012

Flere sider fra mit julealbum.

Der var nogle stykker, der i deres kommentarer skrev de glædede sig til at se mere af mit julealbum. SÅ HAR I OGSO SELV VÆRET UDE OM  DET. nu havde jeg ikke muglighed for at fotograferer hvert år (desvære) men her er fra 1969,  jeg har ikke scrappet så længe, kun fra 2007, men billederne havde jeg jo.           
Disse er fra julen 1985, mit første barnebarn (som desvære kun var et papbarnebarn) pakkede sin dukkevogn op, men ville heller lege med papiret.
Og så var der julefrokost hos Oles første kones forældre,meget hyggeligt.
Når jeg ser på de LOer her kan jeg se hvordan man udvikler sit scrap, alle de måtter og hjørner som jeg brugte den gang, ofre jeg ikke så meget tid på mere.
Og til dem der får lyst til at lave et "julealbum" kan jeg kun sige gør det, det er så sjovt når man har julegæster, de skal allesammen kikke i albummet, og hvis jeg ikke kan komme i julestemning, ja så kikker jeg også i det.
Tak til alle dem der stadig kikker med og har i lyst og tid til at lægge en lille kommentar så bliver jeg så glad, og sætter måske flerer jule LOer i. knus morkaren.
Posted by Picasa

17 kommentarer:

 1. Ditt julalbum är så fint. Jag förstår att man får julstämning när man tittar i det. Ett album full av minnen, för er alla. Ha en riktigt trevlig helg. Kram Lena

  SvarSlet
 2. Igen skønne sider... som du selv siger kan man se hvor flot du har udviklet dig:-)
  Ha en god weekend

  SvarSlet
 3. Så kjekt å få lov å følge deg med ditt julealbum, igjen noen flotte sider du hadde laget:)
  Ha en fin helg:)
  klem bente:)

  SvarSlet
 4. Dejligt vi fik flere sider, af din skønne julealbum-det må bare være skønt at have:). Jeg vil også lave julealbum med billeder fra min "nye" familie. Jeg har været så heldig at holde 3 gang jul med dem, jeg elsker dem meget højt og er også blevet vild med jul:). Har ikke haft special gode oplevelser fra jul før(ud over mine skønne børn). Jeg vil god tro at man udvikler måden man scrapper på år for år-det blive sjovt.Tak for inspiration:)

  SvarSlet
 5. hej morkaren
  tak for din hilsen om min lejlighed. joo da det er mit eget skab...jaa kommer snart på banen igen..hvad hvad ser man så hos dig super flotte loér og klart jeg kikker med hos dig og lægger en lille..ehmm...stor kommentar.
  flot flot..

  SvarSlet
 6. UUhh hvor ser det julehyggeligt ud, jeg blir helt i julestemning - men jeg elsker også julen. rigtig fine sider syns jeg.....tak for at du deler

  SvarSlet
 7. Man bliver jo helt nostalgisk, når man ser dit fine julealbum, hvor er det hyggeligt.
  Jeg har lige fået lært at linke til blogcandyer, og jeg brugte dig som forsøgskanin, så nu ligger du på min blog og julehygger også der, tihi.
  God weekend.

  SvarSlet
 8. Ih, hvor hyggelige julefotos :)

  God weekend, kære Karen.

  Knus Jytte :)

  SvarSlet
 9. Så koselige julebilder!
  Får nesten julestemning igjen:)
  Takk for dine hyggelige kommentarer.
  Ha en riktig god helg, klem:)

  SvarSlet
 10. Jeg kan kigge juleri hele året =D
  De er da flotte de LO´er, det er en dejlig charme at se hvordan man udvikler sig, som scrapper.
  Så vis du bare flere af de skønne jule LO`er =D
  KH Lonnie

  SvarSlet
 11. Det er da så sjovt at se alle de gamle billeder - og de gamle scrap-teknikker du har brugt. Sjovt så hurtigt man ændrer stil.
  Jeg vil gerne se mere.....det er så hyggeligt.

  SvarSlet
 12. Herligt at se dine jule scrapside. Ja, det er sjovt at man kan se hvordan man får udviklet sine teknikker.

  God weekend.

  Rysse

  SvarSlet
 13. Det er nogle rigtig flotte sider i dit julealbum... altid dejligt at sidde med gamle billeder og mindes... Go lørdag.. Knus

  SvarSlet
 14. Vilket härligt julalbum

  Kramis

  SvarSlet
 15. Super skønne sider, der virkelig viser, hvordan du har udviklet dig som scrapper : )
  Selv været ude om det tihi... Vil da gerne se meget mere af dit skønne album
  Rigtig god søndag

  SvarSlet
 16. Super skønne sider fra dit julealbum, med skønne minder , og dejlige billeder der fortæller en lille historie i sig selv.

  SvarSlet