Translate

søndag den 11. marts 2012

Besøg hos Fru Hansen.

 Da jeg jo ikke kommer til scrap komsammen, syntes Max da godt han ville køre mig til Frederikssund i det dejlige solskind, for der havde jeg ikke været før, og jeg havde læst om Fru Hansens kælder på SS, hold op et udvalg, en stor kælder stopfuld af skønne scrapsager, jeg havde svært ved at bestemme mig, og da min svimmelhed pludselig blev  meget generende, måtte jeg skynde mig lidt, gå uden at købe noget var helt utænkeligt, men den flora punch havde Fru Hansen, som var udsolgt de steder jeg havde kikket efter den, og så snuppede jeg lige to kantpunch, men det er helt sikkert at der kommer jeg igen, og i dag var der 10% så jeg sparede lige 42 kroner. Tak for søde kommentarer og rigtig god solskindssøndag morkaren.
Posted by Picasa

26 kommentarer:

 1. nydelige puncher :) gleder meg til å se dem i bruk :)
  ha en fin søndag:=)

  SvarSlet
 2. det er 3 lækre punch du der har fundet dig, jeg ved det - jeg har dem nemlig - hihi.
  Ikke så heldigt at du blev svimmel da du sådan var på shoppetur - jeg håber da du har det bedre nu - så du kan lege lidt med de nye lækkerier.
  Forsat god søndag.
  Knus.

  SvarSlet
 3. Fine puncher of det er rigtigt hun har et kæmpe udvalg på næsten ingen plads. Besøger hende som regel når vi kører på Sjælland

  SvarSlet
 4. Rigtig lækre punch du har fået købt... ikk godt at blive svimmel under scrap shopping men god du da fik lidt med hjem.. Knus

  SvarSlet
 5. Ja, det var første gang jeg var der, man skal vende sig forsigtig for ikke rive noget ned af hylder og kroge, eller træde i kurve med gode ting der stod på gulvet, der var både kaffe og kager og en stol at sidde på, der skulle bare være hjul under så ku jeg ha`kørt rundt og fået aet det hele. knus morkaren.

  SvarSlet
 6. Ked af at høre du blev svimmel, det er bestemt ikke rart..... godt du i det mindste fik nogen lækre punch med dig hjem.... god søndag...

  SvarSlet
 7. Uha ham Max er vist en rigtig guldklump. Dejligt at han forkæler dig. God søndag

  SvarSlet
 8. Sikke skønne indkøb, har heller aldrig været der lyder spændene : )
  Hvorner Max sød, sådan at køre dig, ærgerligt at du blev så svimmel, ikke rart. Håber det hjalp at komme ud i den friske luft bagefter
  Rigtig god søndag aften

  SvarSlet
 9. Skønne indkøb ... håber du er frisk igen ovenpå svimmelheden .. jeg tror lige jeg skal "besøge" Fru Hansens kælder .. har kikket på den flere gange og holdt mig pænt i skindet :)

  Knus Jytte :)

  SvarSlet
 10. Kære Karen.

  Ked af at hører din svimmelhed driller dig så meget, håber du snart vil være i bedring. Men ellers nugle skønne punch du har fået købt, og så er det jo skønt Max køre dig, og måske ikke minst da rart du fik lidt rabat.

  Knus fra Lise

  SvarSlet
 11. Det var da nogle skønne scrapsager og rigitg god bedring

  SvarSlet
 12. Hvor herligt med en køretur ud i solskinnet. Øv at du lige skulle blive svimmel, mens i var der. Men dejligt at du fik lidt legetøj med hjem. jeg håber selvfølgelig at du er fit for fight igen
  Knus

  SvarSlet
 13. Lækre punches, du har købt. Jeg håber for dig at svimmelheden er ovre.

  SvarSlet
 14. Sikke noget møj, at du lige skulle blive svimmel på en scrap-indkøbstur - håber du har det bedre, så du kan lege med de flotte nye punch.
  God søndag aften til dig.

  SvarSlet
 15. Så masse flott du hadde kjøpt deg, synd du ble svimmel, men du fikk da noe med deg:) Kan jeg spørre hvorhen i Danmark denne butikken ligger?
  Reiser mest sannsynlig gjennom Danmark i sommer og kunne veldig godt likt å vite hvor der er noen store scrappebutikker:)

  klem bente

  SvarSlet
 16. Super skønne indkøb:-)... og god bedring. God søndag aften.

  SvarSlet
 17. waw nogle lækker sager du har købt, de punch ville også gerne stå på min hylde:).
  Har det slet ikke hjulpet på din svimmelhed, det er da virkeligt
  uheldigt, når du nu var kommet til en skøn shop.
  håber ud snart får styr på det.
  Du skulle bo lige så tæt på som mig(jeg fik svaret dig på min egen side, mht afstand til lukket butik - men jeg har kun 5 min gang til butikken:)
  god aften
  Knus

  SvarSlet
 18. Vilka fina punchar du har köpt. Ska bli roligt att få se vad fint du kommer att göra med dom. Krya på dig. Kram Lena

  SvarSlet
 19. Ikke så rart at du blev svimmel midt i scrapindkøb, men heldigvis fik du da købt lidt og det er nogen rigtig søde punches du købte dig.
  Fru Hansen har mange lækre ting, hun har nogen dies jeg gerne vil have, men skal vist lige spare op først!

  SvarSlet
 20. super fine indkøb , øv at blive svimmel i så lækker butik men godt du nåede at få købt ind

  SvarSlet
 21. Så fine puncher du köpt! det är inte sjovt att blive svimmel. Ha det godt og ta hand om dig!
  Knus Lene

  SvarSlet
 22. Øv da for den, er det noget virus på ballance nerverne du har ?? Den butik lyder spændende, da jeg læste overskriften troede jeg lige det var fra den Fru hansens´s kælder der var i hjørring for nogle år siden ;) Har hun en web butik ?

  Rigtig god ny uge og ikke mindst god bedring

  SvarSlet
 23. Rigtig lækre ting du har fået købt. Ærgeligt at det pludseligt skulle gå stærkt, men så er der flere penge til næste gang :-))))

  SvarSlet
 24. Det er lidt træls med den svimmelhed, men når du nu ved hvorfor du har den, så er det vel trods alt bedre.
  Dejligt at du lige nåede at få lidt nye varer hjem til dit slunkne scrapbord...haha. Dem tror jeg bestemt, du bliver glad for.

  SvarSlet
 25. Wow! Så mange fine puncher du har shoppet!
  Så kjedelig at du ikke var bra når du først kom til en slik scrappebutikk. Håper du har gode dager.
  Klem Anne

  SvarSlet
 26. Det ser sørme da godt ud, måske skulle man lægge vejen fordi en dag ? Synd du blev svimmel, jeg håber at det går fremad. Jeg vil gerne punche nogle knap-borter ud til dig, hvilken farve kunne du tænke dig ?

  SvarSlet