Translate

torsdag den 1. marts 2012

Rødstrømpe i svøb.

ER hun ikke bare dejlig, denne lille "rødstrømpe" hende måtte jeg da lave en tag med, og selvføgelig på RØDT karton, og så blev der jo også lidt brug for nogle af mine Vivi-roser.
Til alle jer der har udtrykt bekymring for min undersøgelse i går vil jeg først gerne sige mange tak, sagen er at jeg har (i længere tid)lidt af svimmelhed og dermed faldet flere gange, somme tider betød det ikke så meget men jeg har også slået mig slemt, jeg blev grundig undersøgt (med nåle i armen blodtryksmåler, og slanger alle vegne, der var sluttet til en PC) i over to timer, og det endte med jeg besvimede, fremkaldt af undersøgelsen, det gjorde ikke ondt men jeg var utrolig træt da vi kom hjem, så efter lidt forsinkede frokost, gik jeg ind i min seng klokken fire og vågnede først igen klokken syv, så det var en rigtig trist dag i går, men jeg fik da lidt informationer: jeg lider af for LAVT blodtryk, og to liter væske om dagen er slet ikke nok jeg skal drikke mellem tre og fire liter, og spise så meget salt som mugligt, nu har jeg jo undgået salt, for man får jo at vide allevegne at det er usundt og kan give blodpropper, men det gælder altså ikke for dem, med for lavt blodtryk.
Tak fordig i gad at læse hertil, i morgen vil jeg trække en vinder af min candy og på lørdag, på et års dagen, afslører jeg her på bloggen hvem der har vundet.
knus morkaren.
Posted by Picasa

27 kommentarer:

 1. Pyyy det lyder ski ikk sjovt :( Men godt de har fundet ud af hvad der er galt - og rigtig sød tags :)
  Håber din dag idag er meget bedre knus fra mig

  SvarSlet
 2. Sød lille rødstrømpe :)
  Puhaa for en dag! Men det må da være rart, endelig at vide hvad der er galt, og at det ikke skal mere til end der skal, er jo et held! Jeg håber du får mere ro på i hverdagen nu :)

  SvarSlet
 3. Søt liten tag:) og de vivi rosene er bare så flotte:)
  Og godt det ikke var noe alvorlig med deg, ønsker deg god bedring:)

  SvarSlet
 4. Rigtig sød tag med rødstrømpen. Og dejligt at du får brugt Vivi-roser.
  Dumt med det lave blodtryk, men godt at du fik svar på, hvorfor du besvimer. Og så er det jo noget man kan gøre noget ved - og det skal du jo være glad for. Jeg ved jo, at du har eksperticen tæt på dig, så du får sikkert gode råd og hjælp der.
  Men sikke da en dag, du fik ud af det !

  SvarSlet
 5. ÅH Karen det er inte sjovt att ha lavt blodtryk, meget besver följer med! Jeg har höjt det er heller ikke sjovt!
  Så nydelig tag du lavet, söd rödströmpe!
  Ha det godt og ta hand om dig!
  Knu Lene

  SvarSlet
 6. Rigtig sød lille tag du har lavet. Godt at de fandt ud af hvorfor du går og falder, og at der kan gøres noget ved det. Men sjovt er det ikke mens det står på. Rigtig god bedring til dig.

  SvarSlet
 7. Godt de da har fundet en forklaring på hvorfor du er svimmel og det kan der jo heldigvis gøres noget ved... også super sød tag du har lavet... Go bedring og pøj pøj.. Kram

  SvarSlet
 8. Sødt tag du har lavet. Det var da lidt af en omgang du var igennem der. Godt for dig at der kom styr på det. Ih hvor bliver det spændende med din blogcandy =D

  SvarSlet
 9. Vilket sött tag du har gjort.Så fint pyntat med blommorna. Gott att du fick veta vad din yrsel beror på. Det är jobbigt när blodtrycket krånglar. Mitt är för högt och det är inte så roligt det heller. Men det finns medicin som tur är. Hoppas du har en bättre dag idag. Kram Lena

  SvarSlet
 10. Sikke da en træls undersøgelse - men det er da godt den nu er overstået - og at du nu må æde og drikke dig til et bedre helbred ... Tænk engang ... bare det var mig - hihi... jeg burde nok gøre det modsatte istedet.
  Dit tag er sødt og dine morkaren roser er fantastiske! :)
  Knus herfra.

  SvarSlet
 11. Super sjovt og meget sødt tag du har lavet Morkaren : )
  Øv at du sådan falder, men super godt at du nu har æret til undersøgelse og at de har fundet ud af hvad der er galt : ) du må igang med at putte noget salt på din mad og drikke noget mere, er sikker på at du snart kan mærke en forskel . Pas godt på dig selv : )
  Knus Birgit/ Mio

  SvarSlet
 12. Jamen, kære Karen da .. ikke godt at du sådan går og har det skidt.. håber du snart er ovenpå igen.

  Sød lille rødstrømpe - GIRLPOWER :)

  Rigtig god bedring og kram
  Jytte

  SvarSlet
 13. Hej Karen.

  God de har fået styr på, hvorfor du besvimer. Heldigvid kan der gøres noget ved det, og så er det da om at få noget salt på maden
  og få drukke godt igennem:) håber snart du er oven på igen:)
  Rigtig flot tags og hvor er hun fantastisk den lille pige, det kunne ha været mig, jeg er nemlig født på Kvindernes kampdag, ha ha
  Knus Jette

  PS. jeg skal nok finde det træ, men har været lidt optaget af vores fødselsdagsgruppe, skulle lige have styr på "pigerne" :)

  SvarSlet
 14. Morkaren altså, det er jeg ked af at høre, kunne godt nok ikke forstå der var så stille fra din kant.....jeg håber meget du snart er på toppen igen, det andet her kan du jo ikke bøvle med....rigtig god bedring herfra....
  Og et rigtig sødt tag du har lavet... de bedste hilsner til dig - Vivi

  SvarSlet
 15. Rigtig fint tag du har lavet - og håber snart du er på toppen igen

  SvarSlet
 16. Flot tag.
  Øv hvor ubehageligt - lider lidt af det sammen - har besvimet en del gange - men har ikke fået noget at vide om at det kunne være lavt blodtryk - bare at det er uforklarlige årsager, efter både en holter-undersøgelse (måler hjerterytmen) og en scanning af hjertet.

  SvarSlet
 17. Sødt tag og rigtig god bedring.!

  SvarSlet
 18. Rigtigt sødt tag... godt at de fandt ud af hvad der var i vejen, og at der kan gøres noget ved det. . Rigtig god bedring til dig.

  SvarSlet
 19. Uhh sikke en dag du havde igår. Håber det snart går bedre for dig.
  Rigtig sødt tag.

  SvarSlet
 20. Så fint i rødt;-)
  Håber at du bliver helt ok igen, det er så træls at gå rundt og ha de skidt...Rigtig god bedring:-)

  SvarSlet
 21. Det er da godt, at den undersøgelse er overstået, og at du har fået at vide, hvorfor du er svimmel og hvad du skal gøre for at afhjælpe problemet.
  Skøn lille rødstrømpe på dit tag, og selvfølgelig skulle det da være rødt :0)

  SvarSlet
 22. super sød rødstrømpe tag.jeg håber snart du får det bedre , det er ikke sjovt at være svimmel men godt hvis salt kan sætte fut i blodtrykket

  SvarSlet
 23. Haha ja hun er da ikke til at stå for den lille rødstrømpe!
  Håber du snart får styr på blodtrykket, her er det det modsatte problem, så jeg kæmper for at få det ned med kostomlægning og håber, at jeg kan undgå piller! Vi må jo nok indse, at skavankerne har det med at komme snigende, selvom vi jo stadig er unge! ;)
  God weekend!

  SvarSlet
 24. Va bra du fick reda på vad som din yrsel berodde på!! Fin tag du gjort!
  Trevlig helg!

  SvarSlet
 25. Kære Karen først en super sød tags. Jeg er ked af at høre du har været igennme en hård undersøgelse, men dog godt de tros alt har fundet frem til årsagen, det er jo også længe du har døget med det. Så håber jeg snart det vil gå fremad for dig og du snart får det lidt bedre. mange knus og kram fra Lise.

  SvarSlet
 26. Härlig tag och dina rosor är så flotta!
  Ha en fin helg!
  Kramar

  SvarSlet
 27. Jättefin tags och dina rossor är ju bara sååå himlans fina

  Trevlig helg

  SvarSlet