Translate

torsdag den 31. maj 2012

En hård onsdag.

Jeg "kom" til at nævne for Max at Scrapfactory havde åbent onsdag, og inden jeg kunne nå at protesterer var vi på vej mod Stenløse, (det var rigtig svært at finde) de nye dies jeg gerne ville have (memory box) var udsolgt, men butikken var jo ikke tom, og Charlotte var så sød at snakke med, så efter vi havde anbragt Max på første sal med nogle "bilblade" kunne jeg snuse rundt, ikke bare en gang nej, jeg tror 4-5 gange og jeg fik da brugt nogle penge, og tænk der får man rabat mærker, når jeg har brugt 3000 kan jeg købe for 300 uden at tage potmoneen op, det svare jo til 10%. her er et billede af hvad jeg faldt for, tænk der var en spellbinder som jeg ikke havde, og så var der 25% på prisen af den, så ingen betænkning der.

Bagefter gik turen til Ikea, Max ville have en løsning på mine bunker på spisebord/scrapbord, så vaddede vi rundt i Ikeas mærkelige system, (Max turde ikke slippe mig, for at jeg ikke skulle falde) men jeg tror jeg har prøve siddet de fleste af deres sofaer og stole, jeg fik købt disse små skuffemøbler som skal bruges til scrapting. Max foreslog vi meldte os ind i "dansk vandrelav" vi var væk i 4½ time, og "fusse" må ha` savnet mig meget, for han var ikke til at ryste af sig da vi kom hjem, heldigvis havde jeg "varmemad" det var en strid dag, efter sådan en tur kan man rigtig mærke hvor gammel man er.
Tusind tak for søde kommentarer på Max` fødselsdagskort, (jeg er jo ikke kortmager) vil meget heller LO, tags og minier. knus morkaren.

21 kommentarer:

 1. Davs!! (kan lite danska fniss fniss!)

  Hoppas att allt är väl med Dig. Oj oj vilken onsdag Du hade, jättefina saker Du fick med Dig hem. Själv var jag också och shoppa lite i onsdags och fick lite grejer med mig hem. Gubben undrar om det inte räcker snart, men NEJ det finns ju så mycket man vill ha.....eller hur?
  Sköt om Dig och ha en underbar dag.
  Kram Atti.
  Ps tack för alla dina fina kommentarer jag får av Dig.

  SvarSlet
 2. Ååårhh hvor det ellers lyder som en hyggelig tur I to har været på - selvom det var både anstrengende og sikkert halvdyrt (haha)
  Sikke mange lækre ting du har fået købt dig, den der stempelting man kan indstille forskelligt ser virkelig spændende ud.
  Jeg er gået glip af indlægget med fødselsdagskortet til Max tror jeg - og Tillykke med Fødselsdagen til ham. Men så må jeg jo lige kigge det nu når jeg er her.
  Håber da snart de finder noget der kan hjælpe dig mod dit svimmelhed.
  Knus.

  SvarSlet
 3. Tack för din lyckönskningar i går i min blogg! :) WOW vad mycket fint du shoppat! Det från Ikea va verkligt passande, ett sånt ska jag titta efter nästa gång jag kommer till Ikea!! Vi har inget på nära håll så inte så ofta vi besöker Ikea!

  SvarSlet
 4. Rigtig dejlige sager du har fået indkøbt. Det lyder til, at have været noget af en tur - IKEA kan da drive enhver til vanvid, det er virkelig svært at finde rundt. Fortsat god bedring med dig.

  SvarSlet
 5. Så mye flott du hadde fått kjøpt deg, den kommode med alle de skuffene synes jeg var grei. Og rart med alt det en skulle, ha lyst på i denne scrappeverden:)
  Ønsker deg en fin helg:)
  klem bente:)

  SvarSlet
 6. Så mye fint du har fått kjøpt deg.Gleder meg til å se hva du lager:)
  Hilsen Cathrine

  SvarSlet
 7. Lyder som en hyggelig tur med masser af dejlige indkøb... man må lide for at kunne nyde;-) Ha' en god aften

  SvarSlet
 8. det var da en hyggelig tur og ja Ikea tager lang tid at komme igennem, tror jeg næsten kan finde rundt med alle de gange vi har handlet der i forbindelse med vores renovering af kolonihavehuset, dejligt med nyt legetøj, glæder mig til at se det i brug
  knus

  SvarSlet
 9. Jeg synes at Max' idé med vandre lauget lyder som et must sårn som I vader rundt *G*...men ser altså ud til at I har det rigtig hygsomt imens. De dersens skuffemøbler fra Ikea se fine ud, så dem skal du nok blive glad for til bunkerne :)
  Ha' en dejlig aften og 1000 tak for kommentarerne på min blog
  Knus .... :)

  SvarSlet
 10. Dejligt med sådan en hyggelig tur...både scarpting og Ikea ting til at holde orden på scraptingene med. Så er det godt at komme hjem og aftensmaden er nem at gå til. Glæder mig til at se hvad de får ud af alle de nye ting:-)))
  Knus Lise

  SvarSlet
 11. Sikke spændende ting du fandt Karen, så dejligt med sådan en tur..det kan jeg ikke gøre herovre,-der findes ikke en eneste butik med scrappe ting :(
  Godt du holdt til det, jo man kan godt mærke man ikke er 25 mere! hihi.
  Håber du får hygget dig med dine nye indkøb, knus,Dorthe

  SvarSlet
 12. Hvor må det være fedt med en så forstående mand - der virkelig går op i dine scraptings ve og vel ;-)

  Dejlige indkøb.

  SvarSlet
 13. Dejligt med sådan en shoppe tur.
  Så må du igang med at bruge de nyindkøbte ting.
  Há en god aften

  SvarSlet
 14. Hold da op, hvor er i seje...forstår godt i var trætte. Super lækker indkøb, det hele. Synd at alle Memory box dies var udsolgt, jeg ønsker mig også en masse af dem.
  Nå men jeg håber du er frisk og i gang med de nye scrapsager i morgen:)
  knus

  SvarSlet
 15. aww skønt med så god en shoppetur og sikken dog nogle skønne indkøb det skal du nok blive glad for. og du købte stempler bliver spændende at se hvad du kan få ud af dem ;O))

  SvarSlet
 16. Ihh det lyder som en dejlig shoppe dag. Men jo man kan godt blive træt af at vandre så meget.
  Lækre indkøb du har gjort.

  SvarSlet
 17. Puh ha det lyder da også hårdt. Men hvor er det lækre ting du har fået hjem fra scrapfactory. Jeg var der dagen før, og ja jeg fik også lækre sager med hjem.
  God weekend

  SvarSlet
 18. Så koselig du skriver:)
  Du fikk tak i mye flott til denne herlige hobbyen.
  Kjempekjekk den skuffeseksjonen, jeg bruker også mange skuffer, men de er ikke kjøpt på IKEA.
  Ønsker deg en riktig kreativ og god helg!
  Klem fra Gunn

  SvarSlet
 19. Spændende ting, du fik købt!
  Og de skuffer ser gode ud.
  Jeg kunne også godt bruge et system... Jeg roder i hele stuen.
  Du må have en god aften.

  SvarSlet
 20. ja vi kan fint holde varmen, huset er godt isoleret og vi har både el varme og brændeovn, ærgeligt med sådan en kulde så i må flygte hjem.
  Du må have en god uge

  SvarSlet
 21. Hold op nogle lækre ting du har fået købt dig. Surt at Memory Box var udsolgt, nu du kom forbi, men de er også lækre. Den hvide "buket" som ligner vatpinde, hvad er det?
  Sikke dog en udflugt i har været på, men den lyder til at have været rigtig hyggelig - også selvom det var anstrengende.
  Håber altså snart de finder ud af årsagen til du bliver svimmel.
  Rigtig god dag til dig.
  Knus

  SvarSlet