Translate

mandag den 14. maj 2012

Mere der var engang.

Først vil jeg takke for alle de venlige kommentarer jeg fik i går på første afd. af "der var engang".
Her min dejlige mor, hun og jeg var til noget "familiebesøg" på Høvelte kaserne hvor min lillebror var mat elev. på bænken står min beautyboks, sådan en skulle enhver ung pige (med respekt for sig selv) have dengang.

Her er et billede af "hele den pukkel rygget" min fætter Erik blev konfirmeret i 1952. han sidder på første række (ved siden af mig) og siger "cheese" og næsten alle de mange mostre var til stede.

Lille Max, utroligt han har været så lille engang, vi havde biledet stående fremme engang, og en ven af huset troede det var den yngste Kim og sagde: hvorfor har i givet ham sådan noget gammeldags tøj på. 

Et par år senere havde han øje for kvindelig skønhed, og fik en sød lille kæreste.

Max da der var masser af hår på hovedet.

Og her er husetes "drillepind" en rigtig "børste" jeg fik den lille billedlotteribrik i en adventsgave fra Tina Aa, og viste med det samme at hvis vi havde en børste her i familien var det Max.

På denne side der handler om tedrikning, ja der kom det her billede ind, til tedrikning hos Max` mor i sommerhuset i Kikhavn, (se vores tre små drenge i forgrunden) tag ikke fejl af Maxs mors blide udsendende, det første hun sagde da hun hørte at Max og jeg ville giftes var: det kan jeg godt sige jer, svigermor vil jeg ikke være.   Ja hvad skulle jeg så kalde hende, da børnene begyndte at tale blev det til farmor, men jeg havde så stor respekt for hende at jeg aldrig har sagt du til hende.

Max` far var helt med på at være svigerfar, da jeg lærte Max at kende var han TAXA chauffør, han røg som en skorsten og blev 103 år.

Svigerfars fætter Otto (vi kaldte ham onkel Otto) var gift med Sonja, de havde desvære ingen børn, så de kikkede tit ind for at se vores vokse op, Sonja og jeg var i den grad på bølgelængde, (der var der ingen problemer med at sige du) det ses vist tydeligt på billederne, jeg er vist 30 år eller deromkring.
Der var et par sider mere, men af en eller anden grund ville min PC have dem til at ligge ned, så dem droppede jeg, søde Bente endnu engang tak for det fine album, og nu har jeg fået så meget blod på tanden, at jeg er begyndt at samle gamle billeder sammen til det fine album Vivi har lavet til mig, der står jo et stort K på forsiden, så det bliver nok medst billeder af mig selv. 
Endnu engang tusind tak for alle jeres venlige kommentarer, og hilsner til både Max og mig.
knus morkaren.

25 kommentarer:

 1. Et skønt album, krydret med dejlige fotos og herlige fortællinger du kommer med ! Der dukker også mange minder op her når du fortæller !
  Knus Hjørdis :0)

  SvarSlet
 2. Hvor er det da bare et skønt album og en fantastisk historie du fortæller med det, tak for det

  SvarSlet
 3. Dette er også nogle super fine sider.Dejlige fortællinger.

  SvarSlet
 4. Dejlige fotos .. og sikke skønne fortællinger der følger med.

  Knus Jytte :)

  SvarSlet
 5. Det er bare nogle rigtig flotte sider du har lavet... sikke et album... kan da kun blive misundelig.. Kram

  SvarSlet
 6. Dejligt og flot album du har fået lavet!
  Det må have været hyggeligt at lave!!

  SvarSlet
 7. Hvor er det blevet et godt album - fyldt med billeder med masser af minder. Og børsten er der også blevet plads til - haha...
  God ny uge.
  Knus.

  SvarSlet
 8. Det er blevet rigtig rigtig godt dit album! :)
  ..og det er jo ikke bare billederne, men ligeså meget historierne som du har fået med, der betyder noget.
  Bli'r spændende at se hvordan det næste album kommer til at se ud ;)

  SvarSlet
 9. Tusen takk for titten og for noen flotte fortellinger du hadde laget til. Riktig så koselig å lese:)
  klem bente:)

  SvarSlet
 10. wow så flot album og sikke dejligt mindeog sikke mange billeder du har fra dengang , jeg har ikke ret mange billeder fra min bardom og opvækst, nok fordi jeg er den mindste men hvor ville jeg gerne have haft flere, dejligt at det er så nemt at tage billeder idag

  SvarSlet
 11. Flot album - sjovt at læse din historie, - man kommer til at tænke tilbage på ens barndom, når man ser dine billeder. Tak fordi du deler din historie med os. Knus Fru Hansen

  SvarSlet
 12. Rigtig dejligt album Morkaren : ) sikke nogle gode historier og billeder : )
  Tak for kigget : )

  SvarSlet
 13. Dejligt album du har fået lavet. Det er så hyggeligt, at du fortæller til billederne. Tænk en underlig respekt, din svigermor
  har omgivet sig med =D Godt at det anderledes i dag.
  Jeg glæder mig til at se hvad du får ud af Vivis album =D
  Knus

  SvarSlet
 14. Tack snälla för Dom fina orden, det värmer och jag skall allt kämpa på. Men nu till Ditt underbara album. Vilka vackra bilder Du har av Din familj och texterna är så fina. Vilket vackert minne det kommer att bli.
  Hoppas att Du mår gott och var rädd om Dig.
  Kram atti.

  SvarSlet
 15. Jamen det er så fantastisk et album du har sat sammen.... og igen: Et album bliver først levende når der kommer billeder i...!
  Dejligt du er kommet af med bimmeren....

  SvarSlet
 16. Har lige set hele dit album, og er vildt benovet over både billeder og selve albummet. Så flot.
  Du har så mange dejlige gamle billeder og så dine fine beskrivelser af personerne. Det er så spændende.
  Nu ved jeg jo ikke, hvordan Max ser ud i dag - men hold da op hvor har han været en flot fyr.
  Godt du nu er fri for den optager, og så håber jeg, de kan hjælpe dig videre.
  God dag til dig.

  SvarSlet
 17. Du har virkelig inspireret mig, jeg vandt jo det fine album af Vivi og jeg skal bruge albumet til alle det gode oplevelser vi skal have i vores nye udestue har i sommer - Vil skrive tekst ved - ligesom du har gjort. Det er helt fantastisk flot det album du vandt og du har virkeligt bruget det til et 12 tal - meget smukt som du har lavet det færdigt:)

  SvarSlet
 18. Også fortsættelsen af dit album er super lækker. Det er skønt med alle de gamle billeder:-)))
  Knus Lise

  SvarSlet
 19. Så koselig å se dine gamle bilder og lese historien bak:)
  Klem fra Gunn

  SvarSlet
 20. Aiiii hvor er jeg altså bare rigtig vild med dit album. Jeg synes det bliver rigtig flot.

  SvarSlet
 21. Først må jeg sige, at jeg er SÅ imponeret over dit album. Sikke en slægtshistorie du har lavet - meget imponerende. Fedt at du har så mange fotos - det kunne jeg også godt tænke mig, men mine forgængere har ikke været så begejstrede for at fotografere ;(
  Og angående mine tags, så skærer jeg bare én lang strimmel (ca 30x9 cm), folder det på mindten, og limer de øverste 1½ cm sammen. Jeg scorer lige 1½ cm ned fra midten før jeg limer, så det ikke kommer ud over det hele. Et voilá ... :)
  God Kr.Himmelfartsferie :)

  SvarSlet
 22. ihh så hYgGeliGt at læse dine kommentarer til dine sider, kan rigtig hører du er en frisk dame med ben i næsen super fin slægtshistorie tænk hvis du skrev din egen erindringsbog det ville da osse være super spændende...

  SvarSlet
 23. Nøjh et skønt album du har lavet! Og dit barnebarn er også dygtig til at scrappe! God weekend! :)

  SvarSlet
 24. Åå så fint dette er!
  Aldeles nydelig:)
  Klem, Heidi:)

  SvarSlet
 25. Åååå så mye fine bilder!!! Dette ble jammen en skatt! =D

  SvarSlet