Translate

onsdag den 6. juni 2012

Næstsidste afsnit af "Vivis fine album" til mig.

Nu har jeg siddet her og "rodet" jeg ved ikke hvor længe for at få en 10-11 billeder, og hver gang det er lige ved at lykkes går der ged i det, så den sidste ende "bidder" jeg over i to. vi er kommet til en fin lille mappe, og to bil billeder. 

I mappen var der plads til to billeder, lige til mine bryllupsbilleder, tro nu ikke jeg var hvid brud, nej jeg var lyserød, kjolen kostede 165,00 en formue dengang, buketten var lyserøde pariserroser, og så havde jeg lyserøde højhælede træsko på, (det var højeste mode i 55) de kostede 19,95 lige hvad jeg havde samlet sammen i enører i en mælkeflaske. de fine sommerfugle er fra Vivis hånd.

Bag mappen var der en tags, lige til mit konfirmations billede, som jeg selv farvelagde med mine farveblyanter, du ødelægger det sagde min mor, men det kunne ikke stoppe mig, farver skulle der på.

Og så til sidst de to tags med biler på, det nederste er mig og Hudson og øverst er det Max der er ved at læsse tømmer (til en overdækket terrasse) af vores nuværende bil (en Audi) oppe ved sommerhuset.
forsætteselse følger, er det ikke sådan man skriver. knus morkaren.

2 kommentarer:

 1. Da har jeg igjen kost meg med de flotte bilder og historier:)
  Ha en fin dag:)
  KLEM BENTE:)

  SvarSlet
 2. Aldeles nyyydelig var det! ELsker blomsteroppsatsen på utsiden!
  Også var det veldig fine bilder. Historiene du skriver er virkelig artige, makes me happy! =D Både det med den dyre brudekjolen (hihi) og gode venner.
  Jeg må berømme deg for at du er så fantastisk flink til å kommentere i andre sine blogger, jeg er ganske sikker på at du er en veldig god venn <3

  SvarSlet