Translate

mandag den 4. juni 2012

Sidste ende af Vivi albummet.

Nu har jeg siddet her og "rodet" jeg ved ikke hvor længe for at få en 10-11 billeder, og hver gang det er lige ved at lykkes går der ged i det, så den sidste ende "bidder" jeg over i to. vi er kommet til en fin lille mappe, og to bil billeder. 

I mappen var der plads til to billeder, lige til mine bryllupsbilleder, tro nu ikke jeg var hvid brud, nej jeg var lyserød, kjolen kostede 165,00 en formue dengang, buketten var lyserøde pariserroser, og så havde jeg lyserøde højhælede træsko på, (det var højeste mode i 55) de kostede 19,95 lige hvad jeg havde samlet sammen i enører i en mælkeflaske. de fine sommerfugle er fra Vivis hånd.

Bag mappen var der en tags, lige til mit konfirmations billede, som jeg selv farvelagde med mine farveblyanter, du ødelægger det sagde min mor, men det kunne ikke stoppe mig, farver skulle der på.

Og så til sidst de to tags med biler på, det nederste er mig og Hudson og øverst er det Max der er ved at læsse tømmer (til en overdækket terrasse) af vores nuværende bil (en Audi) oppe ved sommerhuset.
forsætteselse følger, er det ikke sådan man skriver. knus morkaren.

13 kommentarer:

 1. Det er jo et super flot album :)
  Og så er det altså rigtig spændende med de små historier du har til dine billeder. Glæder mig til de næste.

  SvarSlet
 2. ihh kære morkaren det er jo et super skønt album og holda op med spændende historie til. æv at du fik slag i skolen, jeg fik selv revet i min ene rottehale så meget af håret gik af. utroligt hvad lærene måtte eller rettere bare gjorde dengang. godt man er blevet klogere på børn idag.. super fint inlæg dette her, men du har jo altid gode indlæg og en masse go historie at fortælle og klart en skøn humor. hils Max.

  SvarSlet
 3. Flot album og dejlige minder!

  SvarSlet
 4. Så flotte sider du hadde laget til ditt album og for noen søte historier du har lagt til:) Ikke alltid å lett å være barn før i tiden heller, med du har jammen fått gjort mye kjekt siden i livet:)
  klem bente:9

  SvarSlet
 5. Dit album bliver da bare så fint - og fyldt med gode minder og dejlige historier. Det er altid så hyggeligt at komme herind til dig - og det kan man jo læse sig til at det ikke kun gælder i blogverden. Hvor lyder det spændende med den Islandstur! Sikke en oplevelse. Skolemobningen kender man skam også når man er født rødhåret - hihi.
  Knus fra Dorthe

  SvarSlet
 6. Super flot album, - spændende historie

  SvarSlet
 7. Hvor var det godt, at Vivi lavede det album til dig =D
  Det er jo blevet endnu mere fantastisk, end det var i forvejen =D
  Skønne historier du får fortalt, og ligeså skønne billeder.
  Godt du har forstået at sk... hvad du fik at vide i skolen =D
  Du har jo klaret dig fint, i livets skole =D
  Knus

  SvarSlet
 8. Hvor blir' det flot Karen - og sikken du kan fortælle historier...Som Dorthe siger: Det er altid så hyggeligt at komme herind på din blog..
  Jeg glæder mig til at se og høre/læse mere....

  SvarSlet
 9. Det er altid så spændende og se hvad du har oplevet, så det er ligefør man glæder sig til fortsættelse følger :)

  SvarSlet
 10. Dejligt album og skønne historier, der følger med. Det er så hyggeligt at læse med.
  Rigtig god dag til dig og Max

  SvarSlet
 11. Hvor er det blevet et flot album, og fantastisk historie du fortæller. God Grundlovsdag til dig.

  SvarSlet
 12. Hold da op en masse lækre billeder og sikke et fint album... har også malet porcelæn i rigtig mange år... først almindeligt og sidenhen amerikansk tenik... desværre er begge de damer jeg malede med død i tidlig alder men har stadig en jeg kan trække på når der opstår spørgsmål... får desværre ikke malet så meget mere alt gå jo op i scrap... hi hi

  SvarSlet
 13. waw hvor er det spændende at høre dig fortælle, den startede dog lidt trist, men du gav dem baghjul, så godt gået Karen:)
  Hvor må det være sjovt at have et job, der også er ens hobby...
  Glæder mig til jeg skal se fortsættelsen om lidt
  knus

  SvarSlet