Translate

lørdag den 28. juli 2012

Længe leve Panduro (i udsalgs tiden)

Jeg læste på SS af Panduro gik ind i slut fasen fredag, med 70% på de nedsatte vare, vi skulle jo til fødselsdag i Hillerød hos barnebarnet, men jeg fik lige Max til at holde bag centeret, så jeg kunne komme ind og se om der var noget godt, og det var der, da vi så kom til Hillerød, og min svigerdatter så de gode ting, fik jeg Max til at køre os ned til den lokale Panduro (og den er stor) min svigerdatter fik handlet lidt, og det gjorde jeg så også
igen-igen, for det var forskellige ting der var nedsat.
men se lige her, alt det her har jeg givet lidt under 300 kroner for, de 2 designer blogge kostede 47,70 og 41,00 er det ikke utroligt, så billigt burde det sku`altid være.
Her har det både regnet, lynet og tordnet i nat, men nu er det lige så varmt igen. 
knus morkaren.

22 kommentarer:

 1. Det ser ud til at være nogen gode sager du har fået fingre i - og ja du har jo ret i, at det ville være super hvis priserne altid lå dernede omkring ;D

  SvarSlet
 2. Så mange gode ting du har fået og ja, du har hel ret, så billig skulle det altid være, vi ville nok bruge lige så mange penge som vi plejer, men vi ville bare få mere :-) men god fornøjelse med dit nye køb, det er et super godt køb.

  SvarSlet
 3. Oi, så mye fint du fikk kjøpt på salg! Helt enig, det skulle vært så lave priser bestandig! Det er salg på Panduro her i Norge også. Stakk innom i går da jeg så at det var 70% nå. Men det var ikke så mye fint på salg som der du var! Jeg fant noen små flasker som jeg kjøpte en hel haug av, så får vi se om jeg får laget noe...
  Kos deg med de nye billige tingene dine og god helg!
  Klem fra Unni

  SvarSlet
 4. Fantastiske indkøb, og så så billigt. Fortsat god week-end.

  SvarSlet
 5. Lækre indkøb, du har gjort dig. Jeg smuttede også omkring Panduro igår og fik bl.a. købt nogen pakker med 150 blomster til kun 26 kr og noget bånd til 2 og 5 kr meteren, så jeg var også godt tilfreds da jeg gik derfra.
  Rigtig god weekend til jer begge.
  Knus

  SvarSlet
 6. Sikken nogle gode kup du har gjort dig, jeg får helt lyst til at køre til Hillerød, men jeg er sq for træt. Forsat god weekend

  SvarSlet
 7. Lækre indkøb du har gjort dig :)

  Jeg har 3 gange benyttet mig af de 50% der har været så har fået
  købt alt jeg synes var spændene :)

  Det vildt at komme ned på sådan en pris i mapper!!!

  Forresten i den på Ro´s torv i roskilde har de flere forskellige stempler på tilbud der var jeg nemlig i torsdags, men de må jo også være til 70% nu hvis man mangler stempler tihihi...

  SvarSlet
 8. Gode ting du har fået købt på udsalg, - tror jeg skal til Panduro i næste uge.
  God weekend.

  SvarSlet
 9. super gode ting du har fået købt på udsalg, og så i Hillerød, det ligger jo nærmest ved MIG ;O))) jeg kunne have givet kaffe ;O)))
  bliver spændende at se hvad du får lavet af de skønne sager..og jo ALT papir burde være billigere, men vi skal jo passe på regnskoven ik ???

  SvarSlet
 10. Sikke dejlige sager!! Uhm .. du har da fået noget for pengene, kan man sige :) Glæder mig til at se, hvad du kan fremtrylle af fine sager nu :)

  Knus Jytte :)

  SvarSlet
 11. Uha nogle lækre sager, du har købt!
  God weekend.

  SvarSlet
 12. Mums, lækre ting og sager - og 70% rabat, det er noget der duer.
  Fortsat god weekend.

  SvarSlet
 13. Hej Karen, UHHH kunne jeg ikke have været med??
  Herovre på den ellers dejlige ø, mangler vi ALT af den slags, så jeg kan kun postordre!!
  Tillykke med all de skønne sager.
  Knus,Dorthe

  SvarSlet
 14. Åhhh sååå mycket fint du hittade


  Kraaaaaam

  SvarSlet
  Svar
  1. Vilka härliga fynd Du gjort. Visst blir man på gott humör när man kan fynda till så bra priser, och dessa priser skulle man ALLTID vilja ha eller hur?
   Ha en skön söndag/kramar Atti.

   Slet
 15. Fy da føj en dejlig omgang scrap du har købt!! Jeg har ikke vovet mig ud i Panduro, da jeg har nogle andre ting på ønskesedlen ;-) og jeg ved jeg vil blive fristet at alt muligt og umuligt, hvis jeg tog derud. Tillykke med "fangsten".

  SvarSlet
 16. Wow!
  Det var inte dåligt med saker du fick med hem =)
  Alltid kul att fynda. Panduro är ju ganska dyra, i alla fall i Sverige, så när det är så bra rea är det ju perfekt att åka dit och kika.
  Ha en härlig söndag!
  kram Iffa

  SvarSlet
 17. Det var ski et godt fund, og ja tænk hvis det altid havde så billig pris ;-)

  SvarSlet
 18. Kjempeflotte ting du hadde fått handlet her, så er det bare å sette igang:)
  klem bente:)

  SvarSlet
 19. Du er da en god shopper - og leder sågar familien med.... ..haha.
  Dejlige ting du fik med hjem. Jeg har skam også været der, men en stor blok til 30 kr og en lille blok med 80 sider i 10 x 15 cm til 10 kr. Det var det hele der kunne friste mig.

  SvarSlet
 20. Hvor laver du bare mange fine ting!
  Jeg skal slet ikke i nærheden af panduro, el en hver anden hobby/garnbutik, når der er udsalg det ender altid med at blive alt for dyrt!

  Tak for kigget! Du er velkommen til at kigge forbi mine giveaways!

  SvarSlet
 21. Det var da en masse skønne ting du har fået på udsalg. Jeg må prøve om jeg kan nå at komme forbi min Panduro mens de har noget:-)))
  God mandag til dig.
  Knus Lise

  SvarSlet