Translate

lørdag den 4. august 2012

Endnu to sider af møbler hos morkaren.

Denne side har jeg kaldt "Jul hos morkaren" møblerne har i måske set på andre sider, men her er der stillede op til julefest, kan i nok se, alt er hjemmemalet, på det nederst billede kan i se min lange række af blå nisser, (måske Mette og Vivi kan finde deres i køen) jeg elsker jul og nisser.
Og her er "de Islandske møbler" som jeg har skrevet i et andet minialbum blev jeg inviteret til Island med frit ophold, (Max måtte gerne komme med) hvis jeg ville undervise en 5-6 damer, vi boede hos den ene af damerne, hvis mand, havde en møbelfabrik, både Max og jeg nød at sidde i deres behagelige møbler, han fik træet leveret  fra Canada, og inden vi tog hjem købte vi et sæt magen til, det kom med skib til Danmark, der var en 2 personers og en 3 personers + en stor lænestol, + 2 side borde og 1 sofabord, vi havde det i mange år, selv om de to små kattekillinger var lidt hårde ved det.
Er i ved at være lidt trætte af alle mine møbler? nu er der kun to sider til bage + omslaget.
tusind tak for alle de søde kommentarer, mange skriver, at det da er en god ide at lave et album over vores møbler igennem 57 år, men det var nu ikke min ide, nej det var Max der sagde: hvorfor laver du ikke et album over alle de møbler vi har haft, og hvad gør man ikke for "husfreden" knus morkaren.

20 kommentarer:

 1. Wauw for en fantastisk "nisseparade", de er virkelig flotte. Du må være rigtig dygtig til at male porcelæn siden du ligefrem bliver inviteret til udlandet- og nej er ikke træt af dine møbler synes du er en fantastisk fortæller. Fortsat god week-end.

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare flot, flotte billeder, skøn nisse parade
  Jeg tror det var en god ide Max kom med, for jeres møbler er fine

  SvarSlet
 3. holda op morkaren, sikken mange møbler du har ? bor du i en kæMPe lejlighed el. hus.. super hyggeligt at kikke jeres billeder

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, nej Dorte, jeg har dem skam ikke allesammen endnu, men der ligger jo billeder i gemmerne af dem, og så var det Max ville have jeg lavede et album af de billeder (han er nok bange for at glemme dem) men jeg har boede i et kæmpe hus på Frederiksberg, med malerskole forneden beboelse på første og mine drenge på anden sal,+ der også var kælder. og der fra handlede jeg med antikviteter, Max og jeg købte dødsboer op, en dejlig tid. knus morkaren.

   Slet
 4. Vad många tomtar/nissar du har! :) Jag gillar dem har en hel del själv! :)
  Har du själv målat porslins tomtarna? Min mor målade åt mig, numera ett kärt minne efter henne!
  Vad häftigt med riktiga Isländska möbler! :)
  Kram!

  SvarSlet
 5. Jeg nyder at læse om dine møbler, og som en anden nævner, så er du en fantastisk fortæller :-)

  SvarSlet
 6. Nej nej, det er skam rigtig hyggeligt med sådan nogle sider - dejligt, at din mand kan komme med de gode idéer, du kan scrappe om.
  Fortsat god weekend.

  SvarSlet
 7. Det er da en rigtig sjov ide med et møbel-album. Du har altid så gode historier til. :-)

  SvarSlet
 8. Takker igjen for det flotte album du deler med oss og artig å høre historiene som følger sidene i boken din:)
  ha en riktig fin helg:)
  klem bente:)

  SvarSlet
 9. Det er godt nok nogle flotte møbler, jeg syntes det var en god ide Max fik, det er dejligt at se nogle fine møbler og et flot album.

  SvarSlet
 10. Jeg synes det var super godt, at Max fik den gode idé med det mini album. Og det allerbedste er næsten historierne du deler med os - så kommer der rigtig liv over billederne :)

  SvarSlet
 11. Hils Max mange gange fra mig og sig tak for den supergode ide han fik. Han må gerne finde på nye emner,
  Det er så spændende at se og høre om alle dine/jeres møbler gennem tiderne. Du fortæller så levende.
  Jeg er IKKE træt af det endnu.

  God søndag til jer begge.

  SvarSlet
 12. Jag älskar minialbum och så mysiga foton! Gillar dina blåanissar:) Är en Jultomteälskare själv och har mina favoriter som måste komma frma varje jul! Kram och tack för alla goa kommentarer inne hos mig!

  SvarSlet
 13. Det ser superhyggeligt ud - og fik straks øje på MIN nisse.....

  SvarSlet
 14. Det album er så skønt. Jeg håber du lægger dine skønne kommentarer ind i albummet. Det fortjener dem der skal kigge, i albummet fremover. Du fortæller så dejligt, nemlig =D
  Knus

  SvarSlet
 15. Så fint Ditt album blir, härliga minnen har Du till alla Dina möbler. Måste vara kul att leta och gå igenom alla Dina fotoalbum, alltid finner man något som man glömt men när man ser det minns man det som om det vore igår. Och Din lilla misse har tagit fin platsen ser jag...
  Ha det så gott/kramar Atti.

  SvarSlet
 16. Sidder her og smiler og at møbelalbummet er Max's idé :) Dejligt han sådan kan supplere med indslag til din flotte albums. Tak for din søde kommentar - og jaaaa, hvor er jeg glad for at have vundet en candyudtrækning :)

  Glæder mig til at se det sidste af dit album også :)

  Knus Jytte :)

  SvarSlet
 17. Jeg blir ikke lei! Det er artig å se bildene og lese det du skriver. Og du lager jo sidene så flott! Gleder meg til å se resten!
  Klem Unni

  SvarSlet
 18. waw nogle flotte nisse og kirker du har malet:)

  Og så de Islandske møbler, de er virkelige skønne og det er de 2 katte også:)

  Hvad er det den unge mand sidder med, på billede 2 ???

  Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan ikke huske det Jette, Det er jo mange år siden, det er min mellemste søn Brian, og de købte jo alle tre, alt muligt radiogrej, da de begyndte at tjene penge!!!jeg tror sku ikke engang han selv kan huske det. knus morkaren.

   Slet