Translate

lørdag den 24. november 2012

Endnu et julekort.

Her synges julen ind, jeg ved ikke hvem der skal have hvilket kort, (og dog, måske nok, lige med dette her) det er nok det der er det værste for mig, når jeg laver et kort, kan jeg lide at have modtageren i mit hoved, hvis i forstår, hvordan har i det med det?
Jeg skal hilse fra Max og takke for alle jeres søde fødselsdags hilsner (han bliver også lidt rørt, selv om han ikke vil være ved det) som jeg selvfølgelig læser højt for ham, i dag går det jo løst i Roskilde, jeg håber de alle hygger sig, og får scrappet og købt en masse. knus morkaren.

19 kommentarer:

  1. Sikke et sødt kort og den lille pige bag ruden er bare så kær. Ville gerne have været med til SAM, men det bliver en tand for dyrt at rejse dertil fra Jylland, synes jeg,

    God weekend til dig og Max.

    Knus :)

    SvarSlet
  2. Rigtig sødt julekort! :)
    Jeg kan også bedst lide at lave personlige kort, men de sidste jeg har lavet er nu gået meget godt alligevel. Gad vide om det går hen og bliver en dårlig vane med alle de kort *G*

    SvarSlet
  3. Oh I just LOVE the window effect!! Great card~!

    xErin

    SvarSlet
  4. Smuk julekort du har lavet, det vindue er bare så smuk, motivet bag er super sød
    God weekend

    SvarSlet
  5. Skønt julekort, det vindue er fantastisk og du har lige fundet det perfekte billede at sætte bag, hele kortet oser af rigtig julehygge. God weekend

    SvarSlet
  6. Stämningsfullt kort
    Fortsatt trevlig helg!

    SvarSlet
  7. Rigtig skønt kort. Den die med vinduer er bare så fin og anvendelig. Har det lidt ligesom dig, når jeg ved hvem kortet er til, så går det som en leg og jeg mangler sjældent inspiration. Fortsat god week-end.

    SvarSlet
  8. Ah beautiful Chrismascard!

    Love Janny

    SvarSlet
  9. Så koselig! Det er nesten så jeg har lyst til å gå inn i stua til den søte jenta og høre på henne :) Virkelig et stemningsfullt julekort!
    klem Unni

    SvarSlet
  10. så koselig julekort :) her kjenner du hvordan julen synges inn :)ha en fin lørdag :)

    SvarSlet
  11. Hvor er det et sødt kort du har lavet - og god ide med det vindue foran motivet.
    Jeg kan også bedst lidt at vide hvem jeg laver kortet til. Så kan man måske også bedre ramme smagen hos den enkelte. Nogen er til vintage og andre til skrappe kulører, og alle skal jo helst have noget de bliver glade for.
    Rigtig god søndag til Max og dig.
    Her stormer og regner det ret kraftigt. Vi kommer helt til at fryse ved at kigge ud af vinduerne.
    Og det var i dag, vi ville i skoven og samle grankogler......Alle dem jeg havde måtte lade livet inden flytningen - for vi kunne jo sagtens finde nye. Haha. Godmorgen.....Det bliver vist ikke i dag !

    SvarSlet
  12. Rigtigt flot julekort.... jeg tænker også tit på hvem modtageren af kortet er.
    God søndag

    SvarSlet
  13. Rigtig sødt julekort.
    God søndag.

    SvarSlet
  14. Jeg véd præcis hvad du mener med på forhånd at have bestemt hvem modtageren af et kort er ... Man personliggør det jo på én eller anden måde. Igen et rigtigt sødt kort fra dine kreative hænder :)

    SvarSlet
  15. Så søtt julekort i nydelige farger!
    klem fra Gunn

    SvarSlet
  16. Rigtig sødt julekort og jo der blev snakket, handlet og scrappet på livet løs i weekenden i Roskilde:-))) Som altid super hyggeligt.
    Knus Lise

    SvarSlet