Translate

tirsdag den 25. december 2012

1. juledag, efter en skøn juleaften.

Så er juleaften vel overstået, og det var en rigtig dejlig "en af slagsen" her er en julemand i en gyngestol, der gynger og spiller: white Crismast, når han bliver trukket op, min ældste svigerdatter har lige fået sit andet barnebarn (ikke mit oldebarn da hendes søn er en bonus søn, for min søn, og ikke ville kalde mig farmor) men jeg syntes det var passende med en gave, med en lille dreng, for man ved jo hvor meget sådan en lille purk fylder i ens bevisthed, hun blev også rigtig glad for den, og overraskede da vi ikke er på gaver med dem, men jeg bestemmer selv hvem jeg har lyst til at give gaver.
Jeg håber i alle har haft en dejlig juleaften med god mad og familiehygge, nu skal jeg til at samle sammen til mit december album, det bliver sjovt at se hvor meget man kan huske, men jeg har været flink til at tage billeder, tusind tak for besøg og kommentarer, juleknus morkaren.

10 kommentarer:

 1. So lovely little christmasfather! Have a nice Christmasday!

  Love Janny

  SvarSlet
 2. Fin julemand, jeg kendte en gang en skøn dame, hun havde sådan en, men den kunne der komme salt i og så havde den små huller i huen, har denne nisse også det?
  God 1. Juledag.

  SvarSlet
 3. Merry Christmas and Season's Greetings!!!

  -PaMeLa ;)

  SvarSlet
 4. Ønsker deg en riktig GOD JUL!
  Juleklemmer

  SvarSlet
 5. Skøn julemand. dejligt at du havde en dejlig juleaften.
  Jeg havde også en dejlig juleaften i skønt selskab.

  SvarSlet
 6. så fin julemand med musik, vi havde også en dejlig aften med vores lille familie og 2 børnebørn og Molly kunne godt lade træet være og gik så fint med rundt da vi sang
  knus Pia

  SvarSlet
 7. Lige en kommentar herfra, for at ønske dig en rigtig god rest-jul...
  Jeg er kommet lidt bagefter med kommentarerne, for jeg fik lige et par dage i sengen...heldigvis først efter juleaften...men surt alligevel.
  Juleknus fra Annette

  SvarSlet
 8. Dejlig julemand : ) og rigtig god bagjul : )

  SvarSlet
 9. Hallo lieve Morkaren

  Dat is een hele mooie Kerstman.Mooi dat je fijne dagen hebt gehad...en nu staat alweer het weekend voor de deur en ik wens je daarom een n fijn weekend

  Vriendelijke groetjes Janet

  SvarSlet
 10. Sød gammel julemand,
  Og godt at have en skøn juleaften, det havde jeg også.
  Jeg kan godt lide du gave en gave ,selv om I ikke er på den "fod" sammen...det kunne jeg også have fundet på!
  Knus,Dorthe

  SvarSlet