Translate

lørdag den 22. december 2012

22. december. to nissetallerkener mere.

Så blev det den 22, bare lidt over tolv, jeg har siddet og kæmpes med den nye die, den er super flot, men går i stykker når den skal ud af "formen" jeg har prøvet med mange forskellige papirer typer og karton, og også lagt et lag bagepapir under, men endnu ikke fået en hel ud, jeg har normalt en "engels tålmodighed" men nu gider jeg ikke mere i aften, min seng kalder.

Tusind tak til alle dem der har lagt en kommentar, hvor er det hyggeligt, der er også et par stykker der siger "jeg ser godt ud" MAN MÅ IKKE LYVE ved i nok. det her er de to næst sidste tallerkener  men i er vel også ved at være trætte af alle de nisser, er der andre end mig der er begyndt at glæde sig til at det bliver hverdag igen, den holder jeg nu mest af.
juleknus morkaren. 

14 kommentarer:

 1. skønne tallerkener . er den nye Spellbinders for forrige indlæg, så kan jeg fortælle at det er den der har drillet mig alle mest. Hos mig virker det dog perfekt med bagepapir i bunden af die inden mit karton (og så en tynd metal shim, for at den skære ordentlig ud) og vende skæresiden opad

  SvarSlet
 2. Rigtig søde tallerkerner!
  Du må have en dejlig weekend.

  SvarSlet
 3. De er SÅ fine dine nissetallerkner. Og til lykke med førstepladsen din natteravn =0). Kender det godt mange af mine OSH indlæg bliver lavet i natlampens skær. Rigtig Glædelig jul til dig og dine - og jeg må da lige et par indlæg tilbage for at se den die du taler om og lidt mere.

  SvarSlet
 4. Jeg vil anbefale dig at gå til slagteren og bede om et par stykker af det papir de pakker ind i, det har nemlig et vokslag på den ene side, og når det lægges mellem karton og die, med vokslaget op mod dien, smutter udskæringen ud som en mis.
  Vokspapiret er lige en tand bedre end bagepapiret - håber du får glæde af din die, for den er så fin.
  Dine nissetallerkener er bare så fine - pas nu på der ikke kommer skår i glæden ;)
  God weekend.

  SvarSlet
 5. Hej igen så har jeg kigget - du ser da både glad, sød, rar og godt ud og hvis jeg ser sådan ud om næsten tyve år - så vil jeg ikke klage. Den die er jo superdetaljeret og flot - men hvis det Lam foreslår ikke virker ville jeg klage over den. PØJ pøj med den.

  SvarSlet
 6. Rigtig flotte nissetallerkener...

  SvarSlet
 7. Flotte, flotte tallerkener. Det er da surt med den die, men prøv med vokspapiret, har aldrig oplevet at det ikke har virket.

  SvarSlet
 8. Igen nogle smukke tallerkner fra din hånd. Lidt træls med dine nye die. Håber du finder på noget der virker .
  Jeg vil være stolt , hvis jeg kommer til at se så godt ud ,når jeg engang bliver 77 .
  Kære mor Karen jeg vil ønske dig og dine kære en glædelig jul. Knus

  SvarSlet
 9. Dejlige tallerkner , hvor er det ærgerlig med den die, håber du finder en løsning ellers må den retur : )
  Rigtig god 22 dec

  SvarSlet
 10. Så underbara talrikar så fint du har färglagt tomtarna.
  Önskar dig en God Jul o Gott Nytt scrapår!!!!
  Ha en skön julhelg!!!!
  Kram Anneli

  SvarSlet
 11. Du ser da godt ud!! Og dejligt glad.
  Den dies du skriver om - er det den spellbinders du viste i et tidligere indlæg? Den har jeg nemlig også - og jeg har faktisk fået lavet et par hele udstansninger - trods mit røde hår - hihi.
  God lørdag aften til Jer. Vi skrives ved inden jul ;)
  Knus

  SvarSlet
 12. metal shim har jeg købt hos Papertrey Ink, men jeg mener også at andre firmaer laver sådan en måske memory box prøv hos hobbyboden, du kan også prøve med ekstra karton som shim

  SvarSlet
 13. Søde tallerkner igen med kendte motiver.
  Træls med den die, og du har da fået div. gode råd at prøve med.
  Og lad så være at begynde på den slags midt om natten. Der kan alle dies drille....hihi.

  God 23. december - lige om lidt.

  SvarSlet