Translate

torsdag den 6. december 2012

6. december. Julen synges ind på Sankt Annæ gymnasium.

I går aftes var vi på Sankt Annæs sangskole, for der var den årlige "julen synges ind" og Ellemor skulle gå i Lucia optog, og de yngre elever lavede krybbespil, jeg forsøgte at fotografere det flotte optog, men det foregik i mørke, og alle de tændte lys i pigernes  hænder gav bare et sik sak flimmer, men jeg fik da et billede af skattepigen bagefter ude i forhalden. 

Her er krybbespillet i gang, med masser af engle og stjernen over krybben, de tre vise mænd venter til højre på at komme ind og se barnet.

Her er hele scenen på lidt afstand, jeg kan fortælle det var lidt af en stroppe tur for mig, først måtte vi holde langt fra skolen (ingen parkering tæt på) så afsted med Max i den ene hånd og stok i den anden, Pernille og hendes veninde kom også og støttede mig, da vi så kom indenfor var der en kilometer kø (måske lidt overdrevet) bare for at komme ind i salen, men da det så begyndte glemte man alle kvalerne for eleverne sang så smukt så jeg tror ikke rigtige engle kunne gøre det bedre, en meget skøn oplevelse. 

Og her går "englene" ind på scenen i smuk ro og orden.

Og så til det lidt mere alvorlige, William måtte indlægges igen i går, høj feber, der er taget blodprøver der viser tarmindhold i blodet, så der har nok været et lille hul i den blindtarm, han får antibiotika direkte i en blodåre tre gange i døgnet, så Kim eller Pernille køre ham frem og tilbage, Max har tilbudt at tage nogle af turene, (medens jeg sidder og skriver dette, ringede William og der blev brug for Max) nu må vi se om det kan forenes med deres arbejdstid, men ellers er farfar klar med transport.
Tusind tak for alle de søde og venlige kommentarer, de luner, jeg får ikke scrappet så meget i disse dage, men jeg har en stak håndmalet juletallerkener som jeg kan vise, så det går nok. knus morkaren.  

15 kommentarer:

 1. Sikke en god juleoplevelse med luciaoptog. Det går tit helt ind under huden på 'en.
  God bedring til William. Håber da snart at han er frisk igen og nyde det er december. I må forkæle ham lidt ekstra.og godt at Farfar kan træde til når det gælder. God dag til dig. :0)

  SvarSlet
 2. Det er så hyggeligt at se børnene gå Lucia og høre dem synge så fin.
  Ønsker dit barnebarn god bedring.
  Ha en god 6. december aften

  SvarSlet
 3. Det lyder som en rigtig hyggelig aften med luciaopt og. jeg håber at William snart er frisk og på bene igen

  SvarSlet
 4. Rigtig god bedring til William, forhåbenlig er han snart frisk igen.
  Rigtig god aften.

  SvarSlet
 5. tak for indblikket i lauses optog... håber william snart er frisk igen

  SvarSlet
 6. åh...så hyggelig, elsker lucia optog, det er så smuk en stemning.

  rigtig god 6 december til dig,
  knusss

  SvarSlet
 7. Skønne billeder fra en dejlig aften - og så håber jeg at William snart bliver helt på toppen igen, for det var da noget rigtig skidt at der skulle støde sådan noget til oveni operation osv....men godt at farfar er på tæerne hvis der skulle blive brug for det :)

  SvarSlet
 8. Ihhh hvor lyder det hyggeligt med det julearrangement... Håber at William snart kommer ovenpå igen...

  SvarSlet
 9. Det lyder til at have været et flot forestilling I var til. Trist at høre Willian blev skidt igen. Håber det går fremad nu når han er kommet på antibiotika. Men sikken en transport. God bedring med ham.

  SvarSlet
 10. Det er rigtigt hyggeligt med julearrangement:)
  Rigtig god bedre med Willian.

  SvarSlet
 11. Så hyggeligt med sådan et arrangement, og vi bedsteforældre er jo et godt publikum, ikke ;)
  Håber snart det bliver bedre med William, det er da en grimmer omgang, han er udsat for.

  SvarSlet
 12. Dejligt arrangement og god bedring med William - godt farfar kan træde til.

  SvarSlet
 13. Hvor hyggeligt med sådan et arrangement med barnebarnet - trods strabasserne - håber du er kommet dig over traveture og lange køer.
  ---
  God bedring med William - sikke da en omgang!

  God 7 dec.
  Knus

  SvarSlet
 14. Skønne billeder fra en dejligt aften til trods for strabasserne. Håber at William snart er på benene igen, for det er da noget af en omgang han skal igennem. Godt at farfar har mulighed for at træde til :-))) God bedring med William og god weekend til jer begge:-))
  Knus Lise

  SvarSlet
 15. Ked af at høre at William ikke er frisk, øv da også det rigtig rigtig synd for ham : ( hvor er det godt at han har sådan en sød farfar der gerne vil lege chauffør : )
  Dejligt Lucia optog og hvor er hun sød : ) lyder til at du har haft dine strabadser med at komme dertil : )
  Rigtig god 7 dec

  SvarSlet