Translate

fredag den 11. januar 2013

Mit december album.

Så blev mit december album endelig færdig, jeg har brugt ca. 14 dage på det, men nu må det være nok, albummet er ikke så stort så billederne måtte være små, jeg er meget godt tilfreds med resultatet, men til næste år skal det være lidt stører.

Her er lidt af de julekort jeg fik lavet, bag kortene en tag med navne på dem der har fået julekort.

Skøn klippe/klistre fest hos Kim og Pernille, vi sluttede med flæskesteg og risalamande, så var julen ligesom "skudt i gang"

Og så kom der sne. 
William havde det ikke godt til klippe/klistre festen, klagede over ondt i maven, og gik tidligt i seng, dagen efter fik jeg at vide af Pernille han var indlagt med høj feber, han blev opereret for blindtarms betændelse, kom hjem men fik høj feber igen og måtte indlægges igen: der var tarmbakterier i hans blod, så nu var det frem og tilbage for at få antibiotika direkte ind i en blodåre hver 4 time, efter nogle dage kunne han gå over til piller, men det var en grim omgang som rystede os alle.  

Så skulle Ellemor gå i Lucia optog, jeg sad klar, for at tage billeder, men der var mørkt i salen, så alle mine billeder var et lys flimmer, men ude i forhalden fik jeg et godt billed af vores lille Lucia pige.

D. 13 december og kun den dag var der et udsalg der nok var vær at komme efter hos "Scrapfactory" 50% jeg var på pletten og fik lidt gode ting med hjem.

D. 16 kom jordens bedste naboer på besøg, det er over 15 år siden vi flyttede fra den lille villavej, og alligevel kommer de og hilser på os et par gange om året, med blomster og juledekoration. 

Uge 51 havde Rema1000 et godt smør tilbud (lurmærkede) så jeg hamstere "lidt" så nu har jeg en "smørpukkel"

Så blev det min fødselsdag, (jeg husker ikke hvor gammel jeg blev) jeg fik to hjemmelavede flotte kort af Jytte og Vivi, Jyttes var fuld af fine udklip, og sjovt nok nogle jeg ikke selv havde i forvejen, og så kom posten med de gaver jeg ønskede mig, (til mig fra mig)  de skal ikke byttes.

Først sidste advents gave fra Tina, 
og så blev det JUL, en rigtig dejlig aften, Kim laver maden og Pernille tilbehør og bagningen (og det med kager er hun rigtig god til) vi fik gåsesteg, flæskesteg med det hele, Max fik mandlen, og sad og gemte den under dugen, til alle havde forædt sig for at finde den. 

Her hygger Max sig med en stor gåse vinge, Ole slår mave (for meget risalamande) og så blev der dansede om træet og sunget julesange, hvorefter der gik meget tid med gaver slik, kaffe og hjemmebagt. 

Og vores julefrokost skal da også med, oseaner af lækker mad, og jeg der altid kun spiser et halvt stykke til frokost, nå men jeg fik da klemt lidt extra ned, sparede lidt på rugbrødet, 

Og sådan ser min bagside ud.

Lige til sidst hvis i troede jeg var holdt op med at scrappe på grund af den lange pause, så nej, nej det er jeg ikke, tusind tak for alle de søde kommentarer, og nu har jeg planer om et LO så lyserødt som muligt, for de søde "gamle naboer" har lige fået deres første barnebarn: en yndig lille pige, og jeg har fået et billede af vidunderet.
knus morkaren.


30 kommentarer:

 1. Wauw et lækkert Decemberalbum du har lavet.
  Masser af skønne minder fra en dejlig måned. Det gør jo ikke noget det tager lidt tid at lave når resultatet bliver godt.
  God weekend til Jer.
  Knus.

  SvarSlet
 2. Super lækker December album du har lavet.
  Gode minder at há i fremtiden fra denne måned,- det er et stort arbejde at lave sådan album - tror jeg
  God weekend og knus til dig og Max

  SvarSlet
 3. Så skønt et December album du har lavet! - og så meget du har fået med :)
  ..nu glæder jeg mig så til at se et lyserødt layout - det kan blive rart med nogen andre farver ovenpå alt det her jule halløj :D
  God weekend til dig og Max :)

  SvarSlet
 4. Superrrrrrrrrrrrr


  groetjes,


  Nelleke

  SvarSlet
 5. Det er et rigtig fint album du har lave og jeg kan ikke lade være med at!tænke på, hvor dejligt det bliver at læse i det i årene der kommer.

  SvarSlet
 6. Hvor er det et lækkert julealbum Morkaren : ) så mange gode billeder, og detaijler det bliver man glad af at kigge på : ) tak fordi du delte
  God weekend

  SvarSlet
 7. Hvor er det bare rigtig flot og sikke et arbejde :-)

  Rigtig god weekend

  SvarSlet
 8. Hvor er det bare blevet rigtigt flot og sikke et stort arbejde. Rigtigt dejligt at se, at du bruger den giveaway som du vandt.
  Ha' en dejlig weekend

  SvarSlet
 9. Hold da lige op morkaren :-) Hvor er det fint.
  Jeg har altid sagt at jeg ALDRIG kom til at lave album. Meen tror nok jeg kommer til at prøve.

  SvarSlet
 10. Ihhh hvor er det bare et lækkert album.

  SvarSlet
 11. Super flot album. Ja det tager tid, men sikke et minde at have.
  Rigtig god weekend.

  SvarSlet
 12. hvor er det et smukt album med flotte sider mit julealbum blev aldrig rigtig færdigt tror for mig det sjove ligger i den kreative proccess med at lave og samle albumet og ikke så meget med at få skrevet ned som jeg jo godt ved er så super vigtig. Til dit spørgsmål nej jeg samler ikke på miniature ting
  Du må have en dejlig weekend

  SvarSlet
 13. nøjjj hvor har du dog knoklet med det album det er super duper flot morkaren og helt sikkert hyggeligt at lave, måske man skulle gå i gang med et lille et selv. du må ha en rigtig god week end

  SvarSlet
 14. K
  Hej Karen, jeg var faktisk begyndt at tænke på om du havde influenza eller noget i den retning, når du var så længe væk!! Godt at se dig tilbage igen-og sikke et flot og minderigt album du har lavet!
  Det er dejligt at åbne igen -og huske!
  Knus ,Dorthe

  SvarSlet
 15. Sikken et fantastisk album du har lavet. Flotte sider og fyldt med søde detaljer, det må være dejlige minder at have at kigge på. God weekend

  SvarSlet
 16. Meget lækkert album du har fået lavet... Go' weekend.. Kram

  SvarSlet
 17. For et fantastisk flott album! Så smart å lage sånne album, det er jo en liten historiebok dette :) Så flott du har pyntet med passende detaljer.
  klem Unni

  SvarSlet
 18. Sikke dog et fantastisk album du har fået lavet, super gennemført og flot. God week-end.

  SvarSlet
 19. Åh Karen, sikke et skønt Decemberalbum du har lavet, med masser af dejlige billeder...
  Rigtig go' dag til dig....

  SvarSlet
 20. Rigtig dejligt decemberalbum! Jeg har nydt at "bladre" og læse virtuelt i det.

  Knus Jytte :)

  SvarSlet
 21. Sikke dog et fantastisk flot album du har fået lavet fyldt med dejlige minder:-)))
  God weekend:-))
  Knus Lise

  SvarSlet
 22. What a wonderful idea of celebrating your Christmas time events and putting them into this scrapbook. A wonderful record of the wonderful time you had apart from William getting sick like that.
  I wish you many happy hours in this New Year creating.
  Thank you also for so kindly coming to visit my blog and leaving nice comments.
  Hugs from Australia,
  Suzy

  SvarSlet
 23. Kjempeflott album, du er bare så flink med disse albumene. klem bente:)

  SvarSlet
 24. Rigtig lækkert december album.

  SvarSlet
 25. Wat een mooi boek heb je gemaakt Morkaren en ik kijk uit naar de rose layout,want ik ben helemaal weg van rose

  Slaap lekker lieve Morkaren

  Liefs Janet

  SvarSlet
 26. WOW, så kjempeflink og tålmodig du er!
  Nyyydelig album!
  Klem fra Gunn

  SvarSlet
 27. Vad fint album du gjort! Mycket arbete kan jag tro men så trevligt sen att titta i det gång på gång! :)
  Tack för alla fina kommentarer i min blogg, de värmer! :)
  Kram

  SvarSlet
 28. Superflot decemberalbum du har lavet. Og et stort arbejde du har præsteret.

  SvarSlet
 29. Your album is beautiful!! Every page a work of art! xo

  SvarSlet
 30. Kære Karen et rigtig smukt december album du har fået lavet. Det er næsten som at man kan bladre i en jule kalender hvor man ser noget nyt og spændene du har lavet i december. Og sikke et stort arbejde. Men rigtig smukt og hyggeligt knus fra Lise

  SvarSlet