Translate

onsdag den 13. marts 2013

Forsættelse af mit mandealbum.

Her er så "manden i mit liv" MAX, billedet med kniv og gaffel er fra vores guldbryllup, de grønne 3x34 biler er med for de var en vigtig del af vores liv, i mange år kørte Max som min chauffør, jeg var vognmand  passede telefon skrev skatte og momsregnskab og sendte regninger ud, det med skriveriet var ikke Max når han kom træt hjem. 

Her er så min handymand i sving ved sommerhuset, og på besøg på et loppemarked, en fælles interesse, og sidst de handy hænder som har lavet så meget for mig, igennem de mange år vi har været gift, sjovt nok var det de hænder og hans øjne jeg forelskede mig i for så mange år siden, vi havde kendt hinanden i 2½ måned da vi blev gift, og jeg var en meget lille bittesmule gravid, men tro nu ikke det har været en dans på roser, Max er temperamentsfuld og bølgerne er gået meget højt ind imellem, men til gengæld har han den egenskab at han ikke bære nag, og med tilgivelse og kærligglemsel er det jo gået. 

Min svigerfar har altid været sød over for mig, men han og Max kunne ikke så godt sammen, de var lige hysteriske (æblet falder ikke så langt fra stammen) svigerfar havde altid en cigaret i hånden, og alligevel blev han 104 år, det er på grund af hans rygning og voldsomme hosteanfald om morgenen at Max aldrig begyndte at ryge. 

Min førstefødte søn Ole, ja rigtig han er opkaldt efter min kære bror. de to midterste billeder er der kun et år imellem, men da håret groede ud blev han pigernes ven, næsten lidt for meget, der var tre lige efter hinanden der hed Pia Pedersen, så da der kom en Conny kaldte jeg også hende for Pia.  

Så er der nummer to Brian, en sød stille og rolig dreng, men også stædig, han havde gode evner, men ville ikke læse, kom ud af skolen og er nu ansat ved statsbanen med pension, så det er jo meget godt.

Lille bror Kim, har nok voldt mig mest hovedbrud, han var lidt af en vildbasse, men da han blev 15-16 år sagde han pludselig: nu ved jeg hvad jeg skal bruge mit liv til. han blev (som den første i både min og Max familie) student, en dejlig dag, og endnu bedre at høre ham afgive sit lægeløfte, i dag arbejder han på rigetes traume afdeling som ortopæd kigrug.  

Her er så lille Frantsemand Brians søn og (familiens spillefugl derfor bingopladen) han vil være jurist, det bliver spændende at følge ham. 

Og sidst Williambasse, han går stadig i skole men er meget dygtig til det der med computer, så det bliver måske der hans fremtid ligger. 

Her er lige tre billeder af mine drenge som kærlige fædre, der er vist ikke noget der varmer et moder hjerte mere end se sine drenge have omsorg for den nye generation. 

Sidste side skal Keld have, han er død for få år siden, men vi savner ham meget selv om han de sidste år var dybt senil, og ikke kunne tale, jeg ved ikke om han kunne kende os når vi besøgte ham på plejehjemmet, hans veninde Nina var så trofast og var der for ham lige til det sidste.
Max lærte Keld at kende på en arbejdsplads for rigtig mange år siden,  Keld sagde han havde fødselsdag den 22-11 det har jeg også sagde Max, og hvilket år er du så født? 1930 sagde Keld, det er jeg også sagde Max, det var lige før Keld troede Max tog gas på ham, så Max måtte vise ham sit kørekort, Max tog Keld med hjem, og jeg tænkte at det var en af de sædvanlige "originaler" som han handlede og snakkede biler med, men Keld blev også min ven, hvert år malede jeg en fin nisse til ham, og han havde lavet de rene små kunstværker til mit dukkehus (han var smed, og meget dygtig med sine hænder) ikke noget med at købe gaver til hinanden men glæde hinanden med hjemmelavede gaver, advents kransen på bordet har Keld lavet til mig, på det øverste billede er han og Nina på julebesøg, og på det nederste besøger vi Keld på plejehjemmet kort før hans død.

Det må vist så være nok for i dag, det er jo næsten i morgen, jeg er lidt trist i dag, jeg har været hos øjenlægen en almindelig undersøgelse (troede jeg) men fik at vide at jeg har begyndene grøn stær, og skal begynde at dryppe øjne fra i morgen.
tusind tak for de mange søde kommentarer jeg har fået, de glæder mig meget, og nu skal jeg så finde ud af hvad det næste minialbum skal indeholde, måske kvinderne i mit liv, Dorte i korthuset har lavet sådan et engang, som jeg blev meget varm på. knus morkaren.

32 kommentarer:

 1. Hvor er det blevet et fantastisk album, spændende at læse og se det.

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare smukt og fint dit album. Har glædet mig til at se og læse slutningen af albummet. Det har været spændende at læse om dine mænd i dit liv.
  Kan du have en rigtig dejlig dag morkaren.
  Knus

  SvarSlet
 3. Helt fantastisk album... og det at få lov at kikke med i dit liv så rig på oplevelser... Du og Max må ha' en rigtig dejlig dag... Knus

  SvarSlet
 4. Hvor er det dog et flot og godt album! Godt gået :)
  Men du er da gennem nogle prøvelser for tiden - håber "drypperiet" af øjnene kan hjælpe dig.
  Ha' trods alt en dejlig dag!

  SvarSlet
 5. Du kan altså noget helt specielt med de der minialbum ;-) Du giver os så mange gode idéer, (- og tanker)
  Jeg håber at øjnene makker ret, når du kommer i gang med at dryppe !

  SvarSlet
 6. Det er et fantastisk album, du har lavet, med alle dine mænd i dit liv!!!!!

  SvarSlet
 7. Skøn afslutning på dit mandealbum. Stor respekt for dig. Det er et stort arbejde. Både IRL og mentalt. God fornøjelse med dit næste minialbum.

  SvarSlet
 8. Dejlig afslutning på albummet. Et rigtig fint og personligt stykke arbejde.

  SvarSlet
 9. Virkelig lækkert album. Næsten øv det er slut nu, men der er vel grænser! Glæder mig til at se hvad dit næste album bliver.

  Øv med dine øjne, håber det hjælper med det dryppelse.

  Forsat god dag

  SvarSlet
 10. Lækkert og minderig album med masser af dejlige billeder.

  Ha en god eftermiddag

  SvarSlet
 11. Uha hvor er det altså et skønt album! Jeg kan så godt li' den side hvor du har et billede med af Max' hænder - det synes jeg er rigtig smukt og symbolsk :)
  Har du al den dejlige tekst med i albummet ? ..det håber jeg næsten, for den er da guld værd sammen med billederne :)
  1000 tak fordi du lader os andre kigge med :)
  Knus fra Jette

  SvarSlet
 12. Hvor er det bare super lækkert dit album også dine fortællinger. Ja det var jo et album om "Girls in my live" (hos Unik scrap) der fik mig til at lave albummet om mændene i mit liv.
  God arbejdslyst. Jeg håber at øjnene vil være med til det:-))))
  Knus Lise

  SvarSlet
 13. Et fantastisk dejligt album med mændene i dit liv, og du skriver så dejligt om dem......

  SvarSlet
 14. Skønt album og sjovt at se mændende i dit liv, de har jo nok forandret sig en smule gennem tiden, Max´s skæg er blevet lidt mere gråt ;-) men hvad gør det, han ser jo stadig rigtig godt ud ;-)
  God aften til jer begge.

  SvarSlet
 15. Så dejligt at have mange mænd i sit liv som man stadig elsker, som du gør Karen, det er dejlige billeder ,og hyggelige fortællinger.
  Jeg håber drypningen holder styr på stæren... Knus, Dorthe

  SvarSlet
 16. Skønt album, tak for at vi må kigge med :o)

  SvarSlet
 17. Sikke en skøn fortælling - det bliver spændende at se og læse om kvinderne i dit liv.
  Øv, hvor træls med den stær - håber at dråberne holder det i skak.

  SvarSlet
 18. Igen en skøn fortælling, mange fine og flotte sider - super skøn album
  God weekend

  SvarSlet
 19. Super skønt ablum og herlig læsning!
  Rigtig god bedring med øjene ;O)

  SvarSlet
 20. Helt underbart och vackert album Karen. Älskar att läsa allt Du skriver, man känner att allt det Du gör kommer direkt från Ditt hjärta. Väntar på Ditt nästa album med spänning. Jag vet att Du reder ut Ditt besvär med ögonen, för vad jag förstår så ger Du aldrig upp Du är en kämpe. Nu önskar jag Dig och Din man en skön helg.
  Kram Atti.

  SvarSlet
 21. Kjære deg Karen, for et fantastisk album! Jeg har lest hvert ord både i dette innlegget og i det forrige som jeg dessverre ikke rakk å kommentere før du la ut et nytt. Så sterkt å lese om alle mennene i ditt liv, jeg har både smilt og tørket tårer underveis.
  I tillegg til flotte bilder, er albumet ditt så nydelig laget med fine farger og herlige detaljer. Virkelig et mesterverk!
  Lykke til med dryppingen av øynene dine. Jeg har også grønn stær, men det går helt fint med drypping hver kveld og oppfølging hos lege 3 ganger pr år. Jeg tror ikke du trenger å bekymre deg, nå som det er oppdaget og du får oppfølging kommer det nok til å gå veldig bra :)
  klem Unni

  SvarSlet
 22. Fantastisk 2 del af dit herre album, du er utrolig til at lave de album og hvor er du godt til at fortælle en historie.
  Glæder mig til at se albumet med kvinderne i dit liv, hvis du beslutter dig til at lave det:)
  Jeg vil gerne bidrage med lidt scrap guf fra min scrappy, hun kan lave nogle kvindeting, smiler.
  Altså hvis du er interesseret, du kan skrive din adresse på min mail, hvis du vil have en lille pose scrapguf:)
  Pøj pøj med øjnedrypningen.
  God weekende:)

  Jette Munkbol
  munkbol@gmail.com

  SvarSlet
 23. Kjære Karen,
  For et fint og personlig album du deler her på bloggen din.
  Det har vært fint og herlig å lese det du skriver også :)
  Spennende å se hva ditt neste album vil bli!
  Riktig god weekend.

  ♥ klem, Inger

  SvarSlet
 24. Et utrolig flott album!!
  Klem fra Gunn

  SvarSlet
 25. Fantastisk album med alle dine mænd...
  Hvor er du altså bare heldig, at være omgivet af sådan en skøn flok han-kønsvæsener.
  Tak for kigget og alle de små søde tekster.
  God søndag til dig.

  SvarSlet
 26. Dag lieve Morkaren

  Wat heb je een prachtig boek gemaakt...zo heb je de mooie herinneringen altijd bij je,ook al draag je die ook altijd in je hart,als dierbaren er niet meer zijn
  Heel mooi!

  Hopelijk gaat goed met je ogen met het druppelen.

  Liefs Janet

  SvarSlet
 27. Kærre søde Karen og hvor er de fine og smukke sidste del af dit mandalbum. Og du fortæller så fint hver af deres historie. Så alt i alt et fantastisk mande album du har fået lavet og stort og smukt arbejde. Jeg blev meget ked af at hører du har fået grøn stær på øjnene nu også søde Karen, det gør mig inderligt undt. Jeg håber der går mange år før det bliver rigtig slemt. Kan du nu passe på dig selv og Max knus og kram fra Lise.

  SvarSlet
 28. Sikke et skønt mini album du har lavet.
  En skøn fortælling om alle siderne man lever helt med ind i din fortælling.
  Rigtig god aften

  SvarSlet
 29. Tænk - jeg havde slet ikke opdaget du havde blogget anden del!!! Sikke noget.
  Det album er da bare helt fantastisk - sikken et minde. Jeg tænker lidt med din storrygende svigerfar om der så er noget om snakken med at "røget kød" holder længst?

  SvarSlet
 30. Hallo Morkaren,

  Fantastisch mooi gemaakt!!

  complimenten,

  liefs

  Nelleke

  SvarSlet
 31. Hej Morkaren.
  Sikke et dejligt album. Og sikke nogle minder. Får helt tårer i øjnene ved nogle af de ting du skriver.
  Jeg synes dymoen er en rigtig fed detalje der er igennem hele albummet :)
  Jeg håber du snart bliver "dus" med dine øjendråber.
  Kram Louise

  SvarSlet
 32. Kæmpe arbejde og super flot album du har lavet, med så mange detaijler : ))

  SvarSlet