Translate

onsdag den 17. juli 2013

Spisetid.

Et LO med mine "små" drenge, jeg roder i mine gamle billeder for at fastholde dem og stemningen fra "de gode gamle dage", jeg har holdt LOet i tyrkis, sort og hvidt, læg mærke til de meget store hagesmække de har på, (dem sydede jeg selv) vi boede i en 4½ værelse  baggårds lejlighed i Tordenskjolds gade, med kun kold vand i køkkenet, og "bak ind lokum" mine børns stofbleer og vasketøj kogte jeg i en blikspand på gasapparatet, det var før man fik engangsbleer, så der måtte spares på det rene tøj, vi havde en "døgnbrænder" (ja det hed kakkelovnen) til koks midt i lejligheden, vasketøjet, bleer o.s.v. tørrede jeg på en snor der gik fra vores fra vindue og over til huset i den næste baggård, (ligesom i Lady og Vagabonden) den havde Max lavet til mig, men sommetider om vinteren måtte jeg også tørre bleer ved "døgnbrænderen" jeg havde i en kort periode tre blebørn, til Ole blev renlig.

Men ungerne var glade og dejlige, og som det fremgår af billedet havde de en god appetit, jeg var hjemmesyerske så jeg kunne være hjemme og passe dem selv, hvilken har givet mig mange dejlige minder fra deres første år, som de mødre der er nød til at aflevere deres børn i børnehave og vuggestue går glip af.


Denne lille sprællemand fandt jeg på pinter rist, han minnede mig om mine unger da de var små, så han måtte med på mit LO.
Jeg vil gerne takke for de dejlige kommentarer jeg får, i morgen kører vi i sommerhuset, og jeg tar min Epad med, så kan jeg da følge lidt med, jeg gider jo ikke se TV, det er jo ikke andet end vold porno eller genudsendelser.
knus morkaren.

14 kommentarer:

 1. Hvor er det et skønt LO, sikke farvesammensætning. Skønne minder om en svunden tid. Det har været helt andre vilkår unge forældre havde på den tid, -det skulle man lige prøve at byde nutidens unge forældre!!! Tak fordi du delte dine skønne minder om drengene og datidens hverdag med os - nød din historie. Rigtig god ferie i sommerhuset -vejret er jo perfekt i DK for tiden :)
  Vh Karin

  SvarSlet
 2. Rigtig flot LO... og ja det var tider... er også vokset op med etagevask i køkkenet og vi havde heller ikke indlagt varmt vand.. delte bak ind toilet med ovenboen og havde kakkelovn i lejligheden... men har da ikke taget skade... hi hi

  SvarSlet
 3. Så flott en LO du har laget med mange gode minner puttet inn. :)

  SvarSlet
 4. Virkelig flot LO og en dejlig fortælling

  SvarSlet
 5. Flot layout og dejlig fortælling.

  SvarSlet
 6. Så flott LO! Og flott fortelling :) Tenk så lettvint alt har blitt i dag i forhold til før! Nå kan vi ikke forstå hvordan det gikk an å leve sånn, uten varmtvann og alle slags maskiner. Men enda har vi det mer travelt i dag enn den gangen, det er jammen merkelig!
  God tur til sommerhuset!
  klem Unni

  SvarSlet
 7. Hvor er det et dejligt LO med drengene - og et skønt tidsbillede du beskriver :)
  Jeg håber altså godt nok, du også får teksten med på LO'erne på en eller anden måde - den er dælme værd at gemme! ;)
  Ved du om der er noget galt på Scrapsisters - eller er det bare mig der ikke kan komme ind på siden ?? :(

  SvarSlet
 8. Hvor dejligt et lo og historien er næsten bedre - elsker høre om "gamle dage, så meget der er forandret både godt og skidt og ja tv det har heller ikke den store proitet her

  Rigtig god tur i sommerhus

  SvarSlet
 9. Fantastisk flot lo. Jeg er vild med din farve sammensætning. Og dine blomster er så smukke.
  Ja din fortælling er jo som altid dejlig og positiv.
  Rigtig god tur i sommerhuset:-)
  Knus Jette

  SvarSlet
 10. Mycket flott LO. Det är så kul att läsa dina berättelser Karen.
  Önskar dig en fortsatt trevlig helg.
  Kram atti.

  SvarSlet
 11. Virkelig folt LO i dejlige farver og fantastisk pynt

  SvarSlet
 12. For en herlig LO! Så fin måte å ta vare på de gamle minnene på, og du gjør det som alltid på en veldig flott måte!

  Håper du har fine sommerdager og at det er like flott sommervær hos deg som det er her.

  Klem :-)

  SvarSlet
 13. Det er lige før man glemmer alt om layoutet når man lige skal læse din hyggelige beretning om "gamle" dage.
  Rigtig sødt layout i skønne nuancer ;O)

  SvarSlet
 14. Super flot layout. Sikke et arbejde det må have været, at være husmor dengang! Jeg brugte stofbleer til min søn de 2 første mdr. inden jeg gik over til engangsbleer, men jeg havde da trods alt en vaskemaskine og tørretumbler :)Min mor var også hjemmesyerske da jeg var lille, så jeg er vokset op på kanten af en symaskine....det har dog ikke smittet af, for sy det kan jeg ikke! :)

  SvarSlet