Translate

mandag den 29. juli 2013

Ups det blev en dreng.

Ja, jeg holder meget af dyr og baby kort, og i dag er det blevet et kort til de ny bagte forældre til en lille dreng, og dette billede siger mig en hel del, for jeg har jo haft tre små drenge, og de kunne lave det samme nummer når de blev sat på potten. 
hvornår mon vi får mere normale varmegrader, jeg har fået varme nok, mine ankler hæver, og jeg er ikke et smukt syn i shorts.  knus morkaren.

13 kommentarer:

  1. Super sødt kort.
    Jeg håber også på lidt køligere vejr. Jeg er ikke så god til denne varme. :-)

    SvarSlet
  2. Ha ha ha ha hvor er det bare sødt og sjovt . Jeg er lidt vild med det billede, du har brugt. Og ja jeg kender det også godt, efter at ha haft 3 drenge selv også ha ha ha. Rigtig smukt arbejde Karen.

    SvarSlet
  3. Så sødt et kort - og billedet er jo næsten velkendt når man har haft drenge (jeg har også 3 stk af slagsen) *G*
    Jeg elsker den varme - og håber så bare den holder til jeg har ferie :)

    SvarSlet
  4. Sødt kort. Dejligt at se den die med ringene i brug. Har kigget på den flere gange og nu hvor jeg har set den i brug, så er den næsten et "must-have".

    SvarSlet
  5. Så sødt babykort :) Kjempeherlig med diesen med bobler!
    Jeg elsker varmen, men skjønner at det kan bli for mye for noen. Hold ut, snart kommer høsten og vinteren enten vi vil eller ikke..
    klem Unni

    SvarSlet
  6. så sødt kort og et herligt billede. jeg elsker varme men det er denne fugtige varme der ikke er så behagelig og så er det nok også fordi vores kroppe ikke er egnet til bikini eller shorts hi hi.Jeg læser alle dine søde kommentarer også dem der bliver lagt på Riddersholm design blog eller sizzix bloggen.
    du må have en god varm eftermiddag , her har vi lige haft et mega regnskyl men varmen er der stadig
    knus Pia

    SvarSlet
  7. Hvor er det et dejligt babykort!
    God tirsdag aften.

    SvarSlet
  8. Lækkert babykort... ser flot ud med alle de cirkler

    Ha en god aften

    SvarSlet
  9. Rigtig sødt kort og sikke et skønt motiv ;O)

    SvarSlet
  10. Dejligt babykort og de bobler er bare geniale dertil! Jeg har haft alle mine vinduer åbne, som jeg har haft hver dag i sidste mange uger af sommeren....men idag fryser jeg! Tænk sig at man ligefrem kan savne at fryse!! Weekenden bliver dog hot igen ;-) Pyhhh....

    SvarSlet
  11. Så nusselig babykort du har laget. Boblene var utrolig søte. Har vært varme her også og da rømmer jeg i kjelleren for ø lage kort. Kan ikke være ute da. :) Men håper på mange flotte sommerdager enda. Klem fra Birgit.

    SvarSlet
  12. Åh, så søtt:) Morsomt med de boblene, de har jeg ikke sett tidligere.
    Jeg har hatt æren av å passe mitt yngste barnebarn på 1 år i dag:)
    Klem fra Gunn:)

    SvarSlet