Translate

søndag den 31. august 2014

Min søns sølvbryllup.

Vi var til  sølvbryllups fest i går, dejlig fest med det meste af familien og venner og bekendte, skøn mad o.s.v. jeg havde lavet dette lille minialbum til parret, men det er nok mest min svigerdatter der blev glad for det, hun påstod det var lange bedre end den pengegave som de også fik.

Som det ses, har jeg virkelig glæde af den skønne hjerte dies, men den er nu også smuk, her er parret (Brian og Lise) for 25 år siden. 

Og ved alteret, med Max i forgrunden, det var en dejlig dag, jeg fatter ikke hvor de 25 år er blevet af, men når jeg ser på Brians hår og skæg dengang og nu, så kan man se der er gået nogen tid, jeg havde desvære ikke så mange billeder fra dagen (det var jo før jeg anede jeg skulle blive scrapper) men jeg har købt en hel del bling bling af Annette " Scrap-O-Hoy" og det har jeg brugt "med løs hånd" Annette har så stort et udvalg, så jeg anbefaler at kikke på alle hendes gode tilbud i halv perler i flere størrelser og farver.

Stadig i kirken, det skulle jo gøres ordentlig, når det skal holde i mange år.

Og her står det unge par uden for kirken, lidt svært at få et ordentlig billede med alle de mennesker der var til stede.

Og her hjemme i deres forhave, valmuer er min sviger datters ynglings blomst og rødt ynglings farve. 

Deres ældste barn Rikke (som 2 årige) var med til  til far og mors bryllup i dag er hun 27 år.

Rikke havde en kludedukke som hun kaldte dukke Di, så da jeg fandt dette stempel måtte jeg også ha fat i tusserne, og her sidder hun (mit første barnebarn) og snakker lidt med farmor.

Sidste side er med billeder af parret som de ser ud i dag 

Og her kortet som fulgte med albummet. 

Og til sidst Max (han morede sig)og mig under middagen, dette tog Lause med sin telefon, og sendte det med det samme til min mailadresse 
(fagre nye verden) jeg bliver stadig forbavsede over alt det man kan i dag.
Tusind tak for søde kommentarer, og dette var så det minialbum jeg har pusle-de med i den seneste tid.
knus morkaren. 

23 kommentarer:

 1. Tillykke med dem. Flot arbejde.

  SvarSlet
 2. Hvor er det et fantastisk dejlig og utrolig flot album,
  som du har lavet til din søn og svigerdatter s sølvbryllup.

  SvarSlet
 3. Flot album du har lavet! Sikken en gave at få... de bliver sikkert meget glade!

  SvarSlet
 4. super flot album og hvor ser dig og Max søde ud.

  SvarSlet
 5. Så fint og lækkert og fyldt med skønne minder, det kan jeg godt forstå de blev glade for, Stort tillykke med dem. SUUUPER skønt billed af dig og Max det fortjener da at blive scrappet ;O))

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Lisa det må jeg nok prøve. knus

   Slet
 6. For et lekkert minialbum, og så koselig da og få minnene sine inni noe så flott.
  Hjertediesen var nydelig, og masse andre lekre dies og flotte detaljer.
  Ha ei flott ny uke...

  Klem fra Kaia

  SvarSlet
 7. Super flot album du har lavet til din søn og svigerdatters sølvbryllupsdag.
  Kortet som fulgte med er er super flot.
  Til sidst det stolte forældre par, - godt billede af dig og Max

  SvarSlet
 8. WOW! For et fantastisk flott album du har laget! Så forseggjort og gjennomført, masse nydelige detaljer og flotte bilder.
  klem Unni

  SvarSlet
 9. Det var da en sød ide med et mini album til dem, og flot lavet. Mange fine og forskellige detaljer.

  SvarSlet
 10. Først tillykke med svigerdatter og søn,det var en flot album du har lavet,der er sikkert blevet genopfrisket mange minder undervejs. Knus Leila

  SvarSlet
 11. Så flink og kreativ du er, skjønner godt dette flotte albumet falt i smak,
  klem bente:)

  SvarSlet
 12. Stort tillykke med sønnen og svigerdatteren, og dernæst med det virkelig flotte album, du har lavet her. Det er bare sååå kanon flot Karen, og du har fået så mange flotte detaljer ind i det på hver enkelt side. Sååå fint og lækkert lavet. Ikke så mærkeligt at Lise blev så glad for det, det er jo et fantastisk minde for livet.

  SvarSlet
 13. Hvor er det et lækkert album, som du har kræset om... helt sikkert, at du fik en masse dejlige tanker og minder om de sidste 25 år. Tillykke med dem

  God dag til dig

  SvarSlet
 14. Sikke et dejligt album du lavede til dem Karen, jeg kan godt forstå din svigerdatter var super glad for sådan et minde album, så hyggeligt at bladre i, og meget bedre end løse fotos. Tillykke med dem, og et dejligt billede Lause tog af jer to. Ja ,jeg kan heller ikke forstå hvordan de nye ting fungerer, men bare jeg kan bruge dem er det jo ok :-)
  Knus, Dorthe

  SvarSlet
 15. Sikke et dejligt album du har lavet til Sølvbrudeparret.
  Dejligt billede af dig og Max.

  SvarSlet
 16. Allerførst tillykke med "de unge". Dejligt med den slags fester.
  Superflot album du har lavet, og sjovt med de gamle fotos. Jeg kan da også se du har virkeligt mange dies...og andet ! (som vi scrappere jo efterhånden får samlet sammen.) Jeg kan godt forstå din svigerdatter blev glad. Din søn sikkert også - men mænd siger ikke den slags højt !!!!
  Skønt foto af Max og dig. Tak til Lause.
  Knus Annette

  SvarSlet
 17. Super lækkert album og skønt billede af dig og Max :-))
  Knus Lise

  SvarSlet
 18. Wow så många fina inlägg du har gjort, det blev de väl glada för.
  Kram Ulla

  SvarSlet
 19. hej Morkaren, ved du hvad der sker på scrapsisters ? jeg kan ikke komme derind???
  hilsen Dorte Sørensen

  SvarSlet
 20. Min kære søde Karen, jeg vil sige tusinde tak for det fantastisk smukke album vi fik, det er en gave som jeg er så lykkelig for, og som har meget større betydning end penge, blomster og andre ting. For det er minder for vores liv. I billeder med små historie og søde omgivelser ved hjælp af scrap. Som feks. det du nævner med valmuer og den røde farve er min yndlings blomst. Det er jo ikke i billederne, men noget du har fået med ved hjælp af scrap, og der er historie og øjeblikke som aldrig kommer igen. Som du har fanget i billederne, og scrap som aldrig kommer igen og fortælle en helt del om vores liv og hvem vi er. Og disse minder og fortælinger i billeder og scrap kan jo aldrig erstatte en blomst, penge og andre gaver. Så det er derfor jeg er så glad og lykkelig for denne gave søde Karen . Og som jeg sagde så er jeg lykkelig for det smukke album. Jeg kan blive ved og ved og kikke i det. Og mindes jo så også da du sad i kirken med lille Rikke, der måtte du tysse lidt på hende. For Rikke var jo hurtigere end mor og far til at svare, når præsten smurte. Så tilspørge jeg jer vil I.... Og før mor og far kunne svare sagde Rikke ja, ja, ja.... Så hvis ikke far og mor ville sige ja hurtig nok, så skulle lille Rikke nok sige det. Og disse minder kom jo frem også ved at jeg så i dette skønne album. Og så vil vi også sige tak fordi I kom og var med til at fejre os i anledningen af vores sølvbryllup, det var jo med til at give os en skøn og uforglemmelig dag. Som heller ikke kommer igen. Og du kan sige til Laura jeg er lykkelig for hun har taget et så skønt billede af dig og Max. For jeg har ikke mange billeder selv for dagen, da Rikke som skulle tage billeder for os. Jo har glemt fotografiapparat, og det finder jeg først ud af da festen har været igang i lang tid. Så jeg må alliere mig med alle der var med og tog billeder om at få kopiere fra gæsterne. For disse billeder er jo også med til at kan mindes en særlig dag. Mange knus og kram fra Lise og Brian.

  SvarSlet
 21. Hold nu op et superfint album du har lavet til Sølvbrudeparret. Det er jo en hel unik og skøn gave at få!
  Og sikke et arbejde du har lagt i det.
  Hvor er det et dejligt billede af Max og dig. Det må du bruge i et album også ... eller måske på et LO?
  Knus Dorthe

  SvarSlet
 22. smukt og dejligt minderigt album, kan godt forstå deres glæde

  SvarSlet