Translate

onsdag den 24. september 2014

59 års bryllupsdag.

I går kom Max hjem med denne lille buket roser, tusind tak, er det fordi vi har bryllupsdag i morgen? næ, det tænkte jeg ikke på, jeg syntes bare du skulle have roser, (læg mærke til de står i min hjemmemalede vase) det med at huske datoer er ikke Max`stærke side, det går bedre med at huske vannede vittigheder, nå men vi har altså 59 års bryllupsdag i dag, Max med influenza og jeg med lungebetændelse, så det går skq godt,
 vi havde lægebesøg i går, vi har fået en dejlig ny læge der gerne kommer hjem til os når den er gal jeg kom på pencelin, jeg gider ikke være syg, det er så trist, og jeg bliver så træt af at hoste.

Her lige det sidste billede som Lause tog af os til den sidste familiefest, der fejlede vi ikke noget.
Jeg håber i er raske og har det godt, jeg kunne slet ikke komme på "nettet" i går, er der andre end mig der ikke kunne det? nu virker det jo igen, tak for søde kommentarer, de glæder mig meget.
 knus morkaren.

15 kommentarer:

 1. Stort tillykke . 59 års det er godt nok mange. Rigtig god bedring til jer begge. Dejligt billede af jer. :-)

  SvarSlet
 2. Tillykke med bryllupsdagen. 59 år ... det er meget længe at gå hånd-i-hånd og det virker som om, at du og Max stadig er som nyforelskede :)
  Smuk buket - og så pyt da med det med de glemte datoer :)

  SvarSlet
 3. Stort tillykke med bryllups dagen ;) Det er altså så hyggeligt at følge med på sidelinjen i jeres liv. Håber at Tommy og jeg kan være lige så søde om 50-55 års tid ;)

  SvarSlet
 4. Stort tillykke med bryllupsdagen Karen. Håber da, at I begge føler jer fiske nok til i det mindste lige at skåle på de mange år sammen, og så var det jo alligevel et godt tidspunkt, han valgte at komme med blomster på ha ha ha.
  God bedring til jer begge to, håber snart I er helt på toppen igen.

  SvarSlet
 5. Tillykke med bryllupsdagen, det var da et heldigt tidspunkt for de blomster. Og flot vase! Jeg syntes det er ekstra rart med blomster at se på når man er syg. Rigtig god bedring til jer begge.

  SvarSlet
 6. Kære Karen, tillykke med bryllupsdagen- sikke en redelighed med lungebetændelse og influenza,- Dejligt at få blomsterne inden I blev syge begge!!
  Rigtig god bedring til begge , og knus fra Dorthe

  SvarSlet
 7. Hjertelig Tillykke med Bryllupsdagen til jer begge to. Sikke noget at I så begge er syge - det er da også en måde at fejre det på. God bedring til Jer. Sikke en fin buket du fik der - du har da vist været heldig med ham Max.
  Knus Dorthe

  SvarSlet
 8. Kære karen og Max...i..Hjertelig tillykke med jeres bryllupsdag..igår. håber at dagen blev god trods alt sygdom. knuz

  SvarSlet
 9. Lyckönskningar till er båda! :)
  Kram

  SvarSlet
 10. Tillykke med bryllupsdagen wauw 59 år, det er flot og god bedring.

  SvarSlet
 11. Hjertelig tillykke med deres bryllupsdag i går!
  Så flott bilde :)
  God bedring til dere begge.
  ♥ klem, Inger

  SvarSlet
 12. Happy Anniversary!!! I wish you many more. You are a lovely couple.

  SvarSlet
 13. sikke sød mand du har , skidt med at han ikke husker datoer det er bedre når det bliver givet af et godt hjerte. I må begge have god bedring øv at være syge. Tillykke med de 59 år
  knus Pia

  SvarSlet
 14. Tillykke med bryllupsdagen - og hvor er det skønt du har en mand, der stadig synes du skal have blomster "bare fordi"... ;)
  Håber I snart er ok begge to - det er så træls at være syg :/'
  Knus til jer begge...men næsten mest til ham Max, fordi han er så sød... ;)

  SvarSlet
 15. Stort tillykke med bryllups dagen undskyld det er smuttet for mig i år. Er jo stadig sløj søde Karen. Håber du og Max har det lidt bedre. Mange kram fra Lise ❤

  SvarSlet