Translate

torsdag den 9. oktober 2014

Julemandens lillebror.

Her er så et par julekort mere, på Bo Bunny papir, (jeg er ikke god til at huske de navne, men bloggen ligger lige ved siden af mig)
Julemandens lillebror er min ældste søn Ole, som har et stort krøllede hår (som sin mor) og et gråt skæg, men, det kræver vist en nærmere forklaring:

Ole er elektriker, og var på en "opgave" i et privat hjem, i det hjem var der en lille pige, så måske havde ADHD eller var et damp barn, det var ikke nemt at få arbejdsro, og på et tidspunkt stod hun og kikkede på Ole medens han lavede et "overslag" med brillerne nede på næsen,  ja du kikker, du er vist ikke klar over at jeg er julemandens lillebror, og han vil jo gerne vide hvor de søde børn bor,  derefter skete der et "jule mirakel" aldrig har et barn været så artig, Ole fik fred til sit arbejde, men moderen sagde til Ole uden barnet hørte det: du sætter hende fri inden du går ikke.
Da jeg fik den historie fortalt, var der allerede julekort i mit hoved, og gæt hvem der skal have det ene, ja det skal da julemandens lillebror.
tusind tak for de søde kommentarer til mit "julehjerte kort" de glædede mig meget, og nu er jeg spændt på hvad i syntes om disse, det er da en skøn historie ikke? knus morkaren.

14 kommentarer:

 1. Det er da bestemt en rigtig sød historie, og han kan jo kun være julemandens lillebror fremover efter sådan en episode ha ha ha.
  Begge kort er super seje Karen og rigtig godt lavet. De skal helt sikkert nok blive modtaget med glæde, hos hvem end der er så heldige.

  SvarSlet
 2. Super sød historie. Håber han huskede at sætte hende fri inden han gik.:-)) Herligt kort.

  SvarSlet
 3. Flot kort med en meget sød historie bag

  SvarSlet
 4. Super skøn og sød historie. Og lidt lighed er der jo også. For Ole er jo både rar og sød og en meget rolig person. Og så kan han vist også godt ligne julemanden lidt med hans skæg og hår. Men også nogle rigtig søde kort. Knus fra Lise.  SvarSlet
 5. Her hos dig er det lige før man glemmer det kreative du blogger med, da der næsten altid er en lille hyggelig historie som man bliver grebet af, så jeg vil starter med at rose dit meget flotte kort inden jeg så "siger" super sød historie og jeg håber at han slap hende fri inden han gik;O)))

  SvarSlet
 6. Sød julehistorie - søde kort!

  SvarSlet
 7. jeps altid en hyggelig historie med dine kort. og super søde kort

  SvarSlet
 8. Uha hvor har du været flittig, siden jeg var forbi sidst. Jeg er jo ikke så god til det mere. Men jeg ser det heleså bare rolig.
  Det er smukke kort du allerede har lavet til julen. Flittige Morkaren. Og din søde historie er jo bare fantastisk. Selvfølgelig skal julemandens lillebror have det her.
  Tillykke til både Max og dig med de 59 år. Hvor er det dejligt, at I har fået lov at have hinanden i så mange år.
  Tak fordi du er så flittig med dine kommentarer hos mig. Det er altid en fornøjelse at læse. Både her og på Facebook. Jeg ser mest indlæg på min tlf, og jeg kan godt skrive kommentarer - men når jeg trykker på send, så forsvinder de ud i den blå luft...... Og så mister jeg motivationen !!!
  Knus og fortsat god scrappelyst.

  SvarSlet
 9. Hi ... sød historie og fine kort.. Ja, man skal være sød, når julemandens lillebror er i nærheden :)

  Knus Jytte

  SvarSlet
 10. Dejligt med kort og creationer med en historie bag,Karen.
  Og det var en dejlig historie og en sødt kort !
  Knus,Dorthe

  SvarSlet
 11. Jo - hihi... det er da en sød historie! Og sikke et par søde julekort ham lillebror har stået model til ;)
  Rigtig god weekend til Max og dig - og tusind tak for alle de søde kommentarer du efterlader dig på min blog!!
  Knus Dorthe

  SvarSlet
 12. Så flotte og nostalgiske og sikke en sød historie :-))

  God søndag til dig

  SvarSlet
 13. Så flotta, snygga kort.
  Kram Ulla

  SvarSlet
 14. Så sød en historie og skønt kort

  SvarSlet