Translate

søndag den 9. november 2014

Lause har haft fødselsdag.

Ja dette er ikke et jule kort, men min dejlige LAUSE har haft fødselsdag, nu er hun 17 år, utrolig som tiden er gået stærkt (jeg har jo lige siddet med den lille skønne baby i armene) til alle jer der har små børnebørn nyd dem, de er store og selvstændige bare man vender ryggen til et øjeblik, nå men så forsætter vi som gode venner, det har jo også fine værdiger. 
tusind tak for de søde kommentarer, og ja Jytte, Max fik sin frokost til tiden, sultne mænd kan jo godt blive bare lidt pirrelige, og her i huset er det mig der står for madlavningen og Max for indkøbene, jeg kan jo ikke længere gå ned af trappen alene, og den mad Max laver kan ingen af os lide, så derfor har vi fordelt pligterne sådan, god søndag til alle knus morkaren. 

10 kommentarer:

 1. Karen ,det er et yndigt kort til dit barnebarn... ja de bliver så store,-og vi bliver gamle !! Dejligt i kan fordele pligterne, seld om jeg ville ønske for dig, at du kunne komme på gaden allene, også !
  Knus, Dorthe

  SvarSlet
 2. Et rigtig fin kort til dit barnebarn.

  SvarSlet
 3. Så nydelig og yndig kort du har laget til ditt barnebarn!
  Flott pyntet.
  Ha en riktig god søndag.
  ♥ klem, Inger

  SvarSlet
 4. super fint kort du har lavet til dit barnebarn.
  Jeg tænkte lige er du nu begyndt at farvelægge digitaler?? blive spændende at se dem. det vil jeg faktisk se meget frem til osse.

  SvarSlet
 5. Hvor er det et fint kort, du har lavet her til LAuse. Og ja, jeg kan kun skrive under på, at de alt for hurtigt bli´r store. har lige været til barnedåb med den sidste nye, og første lille dreng, og sad og tænkte over det, da jeg sad lige overfor det første barnebarn på 20, som sad sammen med kæresten der og selv kan blive more, når det passer hende, det er da også kun lige et par uger siden, jeg sad med hende i armene også, så tiden ikke bare løber, den flyver afsted.

  SvarSlet
 6. Kjempefintkort til Lause, klem bente:)

  SvarSlet
 7. Lekkert kort til Lause :)
  Klem Connie

  SvarSlet
 8. Super flot kort med det søde billede
  God nat

  SvarSlet