Translate

mandag den 1. december 2014

1. december, jeg vil prøve om jeg kan blogge hver dag i december.

Den 1. december, så er det jo næsten jul----Vores gamle kære afdøde ven Keld, sagde altid: der er ingen forslag i en måned, når først man har fået taget hul på den, hvor havde han ret.
 Kort også med hjemme farvede motiv, (måske lidt vintage agtigt) Det er også første gang jeg har sat en sløjfe på et kort, men man udvikler sig jo hele tiden, svirvelen og stjernen er nogle af de sidste indkøb, som jeg er ret vild med, det er som når der kommer nyt legetøj til huse får man ny energi. 

Vi var til klippe/klistre fest hos vores yngste søn og svigerdatter i går, (en rigtig dejlig dag)det har vi været 1. advent siden børnene var helt små, jeg tog en del billeder (december album) så der har jeg da lidt at blogge med, jeg kæmpede med at flette de små hvide stjerner, i min ungdom kunne jeg gøre det i søvne,  men efter de to blodpropper i hovedet, kunne jeg ikke finde ud af det, det vendte ligsom helt forkert når jeg sad og prøvede, men mit dejlige barnebarn LAUSE havde tålmodighed til hele tiden at forklare mig hvad det var jeg gjorde forkert, lige til det lykkes, så nu kan jeg det igen, det er ikke fordig jeg har brug for de stjerner, men det var en sejer over mit ødelagte hoved, træning, træning, så man kan det samme som før i tiden. tusind tak for de søde kommentarer, og rigtig god 1. december dag til jer alle. 
knus morkaren.

13 kommentarer:

 1. Hvor dejlig at du også er med Morkaren : ) Julen er jo hyggens tid tihi…
  Rigtig flot kort du har fået lavet og sløjfen er super fin : )
  Rigtig glædelig 1 dec

  SvarSlet
 2. Kære Karen, hvor er det et smukt kort du har lavet, skøn med sløjfen, og dine nye dies.
  Og dejligt i havde sådan en hyggelig søndag, med familien. Det er sejt du fletter stjerner igen.
  Knus, Dorthe

  SvarSlet
 3. ihh jamen jamen super sødt kort, nye dies ser man. jamen så vil jeg forsøge at kikke ind til dig hver dag i december ;O)))))

  SvarSlet
 4. Jeg er fuldstændig vild med dine hjemmefarvede motiver - de er så super fine!
  Dejligt med en lille sejr over julestjernerne :) og så pyt da med om du skal bruge dem - hihi.
  Rigtig god december til Max og dig. Vi ses her i blogland!
  Knus Dorthe

  SvarSlet
 5. Det er bare så fint. Og dine små malerier er jeg ret betaget af. Du kan bare det der....
  Og så med sløjfe ! Det er da heller ikke for tidligt. Mer af det.
  Typisk dig at VILLE kunne flette stjerner igen. Det er nok derfor vi alle holder så meget af dig. Du klør på - uanset hvad..... Du er en superwomen.
  Vi ses forhåbentlig dagligt i denne måned. Jeg prøver i hvert tilfælde at hænge på.
  Knus Annette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Annette, jeg sidder her med tåre i øjnene over din kære kommentar, vi får jo alle noget modgang her i livet, men det skal da leves på godt og ondt. knus.

   Slet
 6. What a beautiful card you have again created.
  Greetings Doris

  SvarSlet
 7. This card is so beautiful. I adore the colours you used, the embellishments, and the composition is excellent.

  SvarSlet
 8. et flot julekort, og så med sløjfe
  det lyder hyggeligt med klippe-klister og dejligt at Lause kunne hjælpe dig med fletteriet, og at det lykkedes - god gammeldags stædighed kan nu nogen gange være en fordel ;o)

  SvarSlet
 9. Åh hvor er det kort altså bare smukt Karen, du er simpelthen fænomenal til at male de billeder der, sååå smukt og skønt ser det ud.
  Så herligt at høre, at det lykkedes dig at få stjernerne til at makke ret igen, der er bare ikke noget til at booste selvtilliden som en god sejr vel? Og du behøver bestemt ikke undskylde noget som helst efterveer efter sygdom, det kender vi sit desværre kun alt for godt til efterhånden, og du gør det bare til UG med X og slange, det er helt sikkert. Jeg håber bestemt jeg kan ældes som dig, så skal jeg ikke klage.

  SvarSlet
 10. Sikke et smukt kort. Dejligt at i havde en god dag.

  SvarSlet