Translate

onsdag den 10. december 2014

10 december, og endnu et julekort.

10 december, så er der kun 14 dage til jul, (gisp)  jeg blogger dette engelkort, hun har ingen mund, og Max, som lige gik forbi mente det var en stor fordel for en kvindelig engel, hvad søren bilder han sig ind, ham der er vaccineret med en grammofonstift, og kan knævre i timer, hvis der ellers er nogle der gider høre på ham, og så siger man det et kvinder der "snakker" 

jeg fik det skønneste julekort fra Jytte i går, (årets første) måske for i lov at se det, det er så flot, og får det jeg laver til at ligne "nul og niks" vi har jo alle vores helt personlige stil, og Jyttes er til "UG med kryds og slange" tusind tak for de dejlige kommentarer og
god 10 december dag til jer alle og knus morkaren.

8 kommentarer:

 1. Det er bare et kanon flot kort Karen, og jeg er helt enig med dig i, at det bestemt IKKE altid er kun kvinder, der snakker meget ha ha ha. Jeg er selv gift med en af samme slags, og har også en svigersøn, der er endda endnu værre til at snakke løs hele tiden. Tror slet ikke han kan klare et minuts stilhed nogen sinde ha ha ha

  SvarSlet
 2. Det er et rigtig fint julekort.
  Og husk den man tugter elsker man .....

  SvarSlet
 3. Så vakkert julekort:)
  klem bente:)

  SvarSlet
 4. Rigtig fint julekort. sidder her og griner af din forklaring af Maxs taleevner *GG*
  Rigtig god aften her d. 10 dec.

  SvarSlet
 5. LOL kender godt det med de mænd, som bare snakker... ellers meget fint julekort.

  SvarSlet
 6. så flot julekort med fine detaljer

  SvarSlet
 7. En af de fine ting ved vores hobby er, at der ikke er noget der hedder rigtig scrap og forkert scrap. Vi har hver vores stil.......og " kunst" skal jo ikke forklares. Vel.
  Du har en helt speciel MorKaren stil, og den kan vi lide.
  Dit kort med englebassen er bare fint. Og mænd snakker som de har forstand, så lad bare Max vrøvle.....haha.
  Jo tak. Erik er bedre og bedre, men 2 mdrs infektioner og alt det penicillin tærer. Har kører træt hurtigt, og hoster og hoster.
  I dag har han været med til H's ridning. Blev dog i den varme bil. Og i aften med hende og mig til julefest i ungdomsklubben. Så er han også færdig.... Men det havde han ikke klaret for en uge siden. Så det lysner forude.

  SvarSlet