Translate

fredag den 12. december 2014

12 december, barndommens (ikke gade men) gård.

I dag er jeg lidt "rundt på gulvet" for i går fandt jeg ved et tilfælde (på nettet) et billed af mit barndomshjem, eller måske snare gård, som er blevet revet ned for mange år siden, jeg troede ikke der fantes nogle fotos af den "skidne" baggård, men inde bag de to vinduer voksede jeg op, og nu har jeg så fået lidt mere "blod på tanden" til det planlagte minialbum "min barndom i ord og billeder"
jeg har ikke så mange billeder af mig selv som barn, det var ikke så almindeligt at have fotografi arpperart under krigen og lige efter, jeg husker slet ikke min mor har taget billeder af sine fire unger, nej det foregik hos Stella nova. men i de sidste mange måneder har jeg søgt på nettet og faktisk fundet mange billeder fra den tid, og det kvarter jeg var barn i, så det bliver spænende at sætte dem sammen til et minialbum, med de få jeg har af mig selv og min familie.
Ja det her havde jo ikke meget med jul at gøre, men jeg føler næsten dette gamle billede som en uventede julegave.
Tusind tak til alle der gider følge med herinde, og især til dem der har tid og lyst til at lægge en kommentar. knus morkaren. 

9 kommentarer:

 1. Nej hvor er det spændende...det er da en dejlig julegave at få. Glæder mig til at se dit album, når du engang har lavet det:-)))))
  God stormende fredag til jer begge.
  Knus Lise

  SvarSlet
 2. Hvor sjovt! Og det må da være dejligt at gense noget der ikke længere findes.
  Jeg glæder mig til at se dit minialbum engang.
  God fredag.
  Knus Dorthe

  SvarSlet
 3. WOUW hold da op, det er da alletiders julegave at få, og hvor spændende at få serveret et billede fra sin egen barndom, og mere især, når det slet ikke er mere, og man troede at alt var væk. Så det er da i hvert fald bare herligt for dig. jeg glæder mig da i alle tilfælde til at se det album, når det engang blír helt færdigt.
  Hav en rigtig god dag til dig.

  SvarSlet
 4. Hvor er det dejligt sådan at finde lige det billede du har søgt efter, kan godt forstå, du nærmest tænker før julegave : ) glæder mig til at se når du får lavet "din barnedom"
  Mange steder ser det jo næsten sådan ud stadigvæk : /
  Rigtig dejlig 12 december

  SvarSlet
 5. Det er jo ren nostalgi det her. Er du også født på frederiksberg? Gården kunne i hvert tilfælde godt være derfra.....
  Jeg vil se frem til dit kommende album.

  SvarSlet
 6. Hvor sjovt at falde over sådan et billede :)

  SvarSlet
 7. Hvor det sjovt at genfinde sådan et foto. Og det album du har tankerne glæder jeg mig til at se.

  SvarSlet
 8. jeg er sikker på du få lavet et fantastisk album om din barndom og ja billede er en gave at få dertil

  SvarSlet
 9. Wow, hvor spændende!!! Nej, det var ikke almindeligt, at man fik taget billeder i min barndom hellere. Jeg har et billede at min mor og mig som baby... og så et par stykker, da jeg var 3 år. Og det kan jeg godt savne lidt. Har ingenting fra hvor jeg voksede op og nu er jo alting forandret. Na pyt. Men det er godt, at det lykkedes for dig at finde et. Spændende med det album du pønser på at lave.

  SvarSlet