Translate

tirsdag den 16. december 2014

16. december, endnu et julekort.

Så blev det den 16. december, og jeg blogger med endnu et julekort, det ser så lyst ud her på skærmen, men der er mere pynt på end man umilbart kan se, jeg laver klejner i dag, det kræver mange pauser (på grund af min svimmelhed) og det er en af disse jeg bruger til at blogge i, det er nemlig ikke rigtig jul uden mine gode klejner, nu står dejen under et viskestykke, og når vi har spist frokost skal jeg i gang med at "vride" der plejer at blive 160 stykker, så det kommer nok til at tage det meste af eftermiddagen, og så i morgen koger jeg dem. 

Jeg smutter (eller prøver på det) ud og smører madder og laver kaffe, kan i alle have det godt i det lidt triste decembervejr, og tak for kommentarer. knus morkaren.

14 kommentarer:

 1. Just so beautiful with the purple and white. Loving the vintage image and the gorgeous snowflake.
  Hugs
  Desíre
  {Doing Life – my personal blog}

  SvarSlet
 2. Lyder godt, men lyder også besværligt. Kan godt lide klejner - men har aldrig selv prøvet at lave dem. De er ikke populære i familien, så der er ingen, som spiser dem (undtaget mig - og det går ikke!). En god dag til dig

  SvarSlet
 3. Rigtig sødt julekort ige, og jeg kan godt se det fine mønster du har lavet med dies under.
  Gid arbejdslyst med klejnerne. Det er et stort arbejde - selv uden svimmelhed. Men lækkert når man har klaret det.

  SvarSlet
 4. Endnuet super flot kort her Karen, og det billede er bare sååå sødt også.
  Uhm hjemmelavede klejner er bare noget af det bedste der findes, men er et kæmpearbejde, kan vi jo godt indrømme, så det er bare flot, at du på trods af svimmelheden alligevel kaster dig ud i det. Håber de kommer til at smage rigtig skønt, når de er færdige.
  Há en rigtig god dag.

  SvarSlet
 5. Et rigtig sødt kort - klejnekogningen klarede vi som familieprojekt i søndag, jeg rullede, datteren og jeg vred, og min mand kogte. Og opskriften, den håndskrevne fra min mormor selvfølgelig :o)

  SvarSlet
 6. Rigtig sødt julekort og hvor lyder det lækkert med frisk kogte klejner...mums:-)))
  God aften til jer begge.
  Kh. Lise

  SvarSlet
 7. Dejligt julekort : ) og klejner mums de smager af jul god arbejdeslyst : )

  SvarSlet
 8. Smukt julekort. Lyder dejligt med klejner - dem har jeg aldrig lavet selv - jeg er nemlig den eneste der rigtig kan li' dem..og så er det for meget bøvl ;)

  SvarSlet
 9. Så fint et kort og så hyggeligt med klejner, som er en tradition

  God aften, Lissy

  SvarSlet
 10. Fint kort, du har kreeret og hvor lyder det lækkert med klejner. Det lyder jo voldsomt med 160 stk, men jeg kommer sådan til at tænke på min mormor, som mine søstre og jeg lavede julesmåkager med i vores teenagetid. Vi piger forsøgte at vride dem, men det gik slet ikke og så kom min gamle mormor og vupti så var de klaret. Hun så ikke så godt, men den vridning lå bare i hendes hænder - det gør det formentlig også hos dig, hvis du er vant til at lave 160 stk hver jul :)

  SvarSlet
 11. Flot enkelt kort.
  God kogedag i morgen.

  SvarSlet
 12. så sødt julekort og hold da op så flittig du er, her er vi hold op med at bage for flere år siden for vi spiser sjældent kager
  Du må have en god aften

  SvarSlet
 13. sikken et flot julekort med et utroligt skønt motiv. Jeg elsker klejner og har sådan en klejne rulle ,så jeg bare skal vride dem gennem hullet

  SvarSlet
 14. Lekkert julekort i flotte sarte farger,det liker jeg,
  klem bente:)

  SvarSlet