Translate

søndag den 7. december 2014

7. december. Ritas fødselsdag.

Så blev det Ritas fødselsdag igen, mærkeligt at tænke på at hvis hun havde levet endnu ville hun i dag være 74 år, men i mit sind vil hun altid være den smukke unge rødhåret veninde jeg har savnet siden hun døde af lever kræft som 26 årige.
Annette AKA se lige det nederste billede til højre, kan du se ligheden med Henriette?
Der var en i kommentarerne der gerne ville se nogle af de stjerner jeg har fået styr på igen, ved hjælp af Lause, her er så lidt af mine anstrengelser, de hvide strimler havde jeg i forvejen, og Max var i panduro efter tre pakker mere, vi har så søde piger i panduro, hun sagde til Max, at jeg da bare kunne bruge gavebånd, men først efter han havde købt og betalt de tre "dyre" pakke.

Jeg sidder og klipper dem af guld og de hvide   igennem for jeg kan bedst lide de små, Max mente jeg da bare kunne skære dem igennem på min skæremaskine, men det tror jeg ikke man kan gøre nøjagtig nok.
Nu må jeg ud og lave frokost til hus herren, men jeg takker lige for alle jeres søde kommentarer, det er helt overvældende, og jeg tager selv på blok rundfart senere i dag, rigtig god 7. december dag til jer alle, vi ses i morgen. knus morkaren.

5 kommentarer:

 1. Sødt kort og ja vi har da lov at mindes og savne dem vi har mistet over årene.. rigtig flotte stjerner... go' 2 søndag i advent til Jer..

  SvarSlet
 2. Der skal altid være plads til at mindes dem vi savner:-)
  Sikke en stjerneproduktion du har gang i....de er virkelig flotte:-))
  God søndag til dig og Max.
  Knus Lise

  SvarSlet
 3. Man skal da mindes de som ikke er her mere. :-) Flotte stjerner.
  God 2. søndag i advent.

  SvarSlet
 4. Rita kan jeg huske du har nævnt ved flere lejligheder. Hun må have betydet rigtig meget for dig. Det er en fin side du har lavet med hende.
  Sikke mange flotte stjerner det er blevet til - jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har flettet en *G*
  God søndag aften.
  Knus Dorthe

  SvarSlet
 5. Jeg husker rigtig gode historierne om Rita, og hvad hun betød for dig - både dengang og stadig i dag. Synd I ikke fik lov at bevare det venskab.

  Og jeg kan virkelig gode se hvad du mener med at Rita og Henriette ligner hinanden. Det var dog utroligt. Selv Erik, som blev kaldt til her, giver dig ret. Henriettes nye røde hårfarve hjælper nok også godt......
  I øvrigt havde vi et hyr, første gang håret blev vasket efter farvningen. Sikke ballade for at få hende under bruseren. At se hendes lettelse over at farven var der endnu, efter badet, var stor. Vi havde jo fortalt, at den blev der, men blev ikke troet. Nu har hun fundet ud af, at hun stadig er rødhåret i 3 nuancer med lidt lyse totter. og hun er bare SÅ glad for det - og sit eget spejlbillede ! Hihi.

  Dine stjerne er vel nok fine. Og det ser ud til at du har styr på det nu.
  Jeg så et sted....husker ikke lige hvor, men der blev vist en mega stjerne flettet af lamelgardin-strimler...... Det så flot ud.

  God aften til dig og Max.

  SvarSlet