Translate

tirsdag den 9. december 2014

9. december. Julemandens lillebror

I dag den 9. december blogger jeg med et billede fra klippe/klistre festen, min ældste søn (julemandens lillebror) og hans niece Lause, og dem der ikke husker historien om "julemandens lillebror" må spole ned på min blog, ret langt, jeg tror det er den 9--10, vi morer os alle her i familien over den historie, og se ham lige, er der noget at sige til han kunne bilde en lille uskyldig pige ind, at han var i familie med julemanden?
Tusind tak for de dejlige kommentarer til alle mine indlæg, jeg bliver så glad, jeg ved jo godt at i alle har en travl hverdag, og det er jo lidt tidskrævende at gå på blogrundfart, for mig er det jo nemmere, for jeg har det jo best når jeg sidder ned, på grund af svimmelheden.
rigtig god 9. decemberdag til jer alle, knus morkaren. 

9 kommentarer:

 1. Jeg husker godt julemandens lillebror.
  Men så må du jo være julemandens mor. Hende har jeg vidt aldrig hørt om før. Er det en julekone ? Eller hvad ?
  Næh, vi har vist alle travlt, men jeg synes vi kører på halv kraft her, pga Eriks infektioner. Jeg var alene af sted igen forleden til H' julemarked. I aften har vi meldt afbud til en julefrokost i en herreklub ( i aften med damer), men i morgen skal vi alle 3 til julefest i Henriettes ungdomsklub. Det er jo ikke tit vi kommer i ungdomsklub......haha. Nu må vi se om min mand klarer turen....

  God eftermiddag til jer.

  SvarSlet
 2. Åh jo hvem husker ikke den lille søde historie, og som Anette sigder, så må du jo så være den tidligere julmor ha ha ha, så vi vil altså mega gerne se et billede frra dengang du var Mrs. Claus????

  SvarSlet
 3. Ha ha ja de andre har ret du må jo være julemands mor : ))
  Tror vi alle har liiiiidt travlt, men det er super hyggeligt at tage sig tiden til at komme rundt på besøg : ))
  Rigtig god 9 dec.

  SvarSlet
 4. Jeg tror at det er meget godt at julemanden har en lillebror, han kunne helt sikker godt bruge en ekstra hånd her i december:-)))))
  God tirsdag aften:-))
  Knus Lise

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 6. Ja det er hyggeligt med juleblogge og jeg trængte også lige til at sidde lidt ned. Fin reservejulemand du har der - men niecen ser ikke ud til at være på listen over søde børn lige i det øjeblik billedet blev tager. =0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Charlie, hun sidder og klippe/klistre men holder lige øje med onkel Ole.

   Slet
 7. ja det var en sød historie og jeg forstår det godt med det skæg kan man jo ikke tro andet

  SvarSlet
 8. Ja, det er helt tydeligt at se, at de er julemandens bror!

  SvarSlet