Translate

lørdag den 31. januar 2015

Et føddelslagskort til min "lille dreng på 57 år"

Jeg er meget sløv og tung i "bagen" for tiden, der sker ikke meget kreativt her, jeg har det som en hunbjørn der er gået i hi, og venter på mildere vejr, men når ens unger har fødselsdag må man jo stramme sig an, min søn her, Brian arbejder ved statsbanerne så i de sidste mange år har der været mange togbilleder på hans fødselsdags kort.
Jeg håber der er lidt mere gang i jer derude, jeg hækler for min svigerdatter, hun var begyndt på et fint halstørklæde i mange skønne farver, men har så travlt så det var gået i stå, nu prøver jeg så at hjælpe med at få det færdigt. 
God weekend til alle der kikker herind og knus morkaren.

10 kommentarer:

 1. Virkelig fint kort her igen Karen, og det passer jo helt godt til drengen så.ha ha ha.
  Du er også langt fra ene om at være gået lidt i hi, det tror jeg faktisk, vi er en hel del der er, det er næsten som om al energien bare er opbrugt nu, men forhåbentlig kommer det vel snart tilbage.

  SvarSlet
 2. Så flot et kort til sønnen... og ja det vil altid være ens lille dreng ;-))

  God weekend til dig også

  SvarSlet
 3. LOL, my boys will always be my little ones as well, however old they are ( 27 - 32 ). You made him a beautiful card, and I am sure you loves it.
  I'd love to see photos of the scarf you are finishing for your daughter. It sounds lovely.

  SvarSlet
 4. Super fint kort.
  Morkaren Kig lige ind på min blog. :-)

  SvarSlet
 5. Barna våre vil alltid være barn, sånn skal det være :) Kjempestilig kort du har laget til sønnen din! Perfekt med tog-motiv når han jobber ved jernbanen.
  Det hender nok det går litt tregt for noen og enhver. Det er lov, og så kommer man enda sterkere tilbake etterhvert :)
  klem Unni

  SvarSlet
 6. Flot og sødt kort. Skøn "node linje".

  SvarSlet
 7. God weekend også til dig, selv om den næster er væk,nu ! Ja vores børn, har vi altid energi til ,Karen , og så dejligt du kan hjælpe din svigerdatter !! Kortet er et skønt "herre" kort
  Knus, Dorthe

  SvarSlet
 8. Skønt kort til knægten ;)
  Tænker næsten der er ret mange der har det lissom dig på den her årstid, men jo godt du kan hjælpe med hækleriet - så er der da alligevel gang i noed krea :D

  SvarSlet
 9. flot kort til din "lille dreng" og din svigerdatter synes sikkert det er dejligt at få hjælp med halstørklæde. jeg savner også forår og sommer

  SvarSlet