Translate

tirsdag den 20. november 2012

Jeg vandt, jeg vandt Charlottes dejlige candy.

Tænk bare hvor jeg er heldig, det var mig der vandt den skønne candy hos Charlotte Ravn, nu har jeg siddet hele formiddagen og aede de skønne ting, jeg har taget nogle billeder, men da jeg ville lægge dem ud på min blog, drillede PC "skridtet" og ville ikke som jeg ville, så i får lige Charlottes billed, der er så fine ting i den candy, papir blomster bånd og blonder, og et kit til et julealbum, jeg har gået og overvejet et julealbum et stykke tid, nu er overvejelserne ovre, det album skal hedde julen 2012 og handle om alt hvad der har med denne jul at gøre, det glæder jeg mig til at lave, så tusind tak Charlotte, du bragte smilet frem klokken godt otte i morges da det ringede på min dør og jeg måtte lukke op i natkjole, Max fatter jo ikke at sådan en kasse kan gøre mig så rund på gulvet af glæde, der var en nitte i det lille album som var i stykker, men det klarede min "handyMax" han får et extra spejle-æg på sin biksemad i aften.  knus morkaren.

9 kommentarer:

 1. Stort tillykke med din candy, super lækker ting der er i den candy.

  Jeg har lige lavet albummet, super hyggelig at lave til mine juleopskrifter og nu skal jeg til at med det for første gang.

  Ha en dejlig dag.

  SvarSlet
 2. Mange gange tillykke, det er virkelig dejlige ting du har vundet.

  SvarSlet
 3. Stort tillykke med din gevinst - hvor er du bare heldig :)

  SvarSlet
 4. Stort tillykke søde Karen. Rigtig skønne sager. Du er rigtig heldig.
  Knus fra Lise

  SvarSlet
 5. Ihhh STORT tillykke hvor er du bare heldig :)
  Fantastisk lækker overraskelse at "vågne" til
  at modtage :)

  Kan godt forstå du glad, det nogle rigtig lækre ting :)

  SvarSlet
 6. Lækker candy, tillykke med den. Godt at du kan give Max efter fortjeneste =D

  SvarSlet
 7. Mange gange tillykke med gevindsten Karen ;-) Sikke et held at din kære Max kunne ordne det for dig. Det er jo surt at vinde en gave, og så er den ikke iorden. Jeg glæder mig til at se, hvad du finder ud af og lave ;-)

  SvarSlet