Translate

fredag den 14. juni 2013

Tre tallerkner mere.

Tusind tak for alle de søde kommentarer jeg har fået på mine "dyre tallerkner" jeg har jo malet utroligt meget igennem de 25-30 jeg var aktiv, jeg har også solgt en del, men der er jo noget imellem jeg ikke vil af med.


Ham grævlingen her er jeg særlig glad for.  jeg er i gang med fødselsdags kort til alle i min familie, de har sku fødselsdag lige efter hinanden og jeg hader det med "i sidste øjeblik" så heller ha dem liggende i en skuffe klar til aflevering.
knus morkaren.

7 kommentarer:

 1. Hvor er de bare fantastisk flotte alle sammen efter min mening. Grævlingen er rigtig flot, men ræven og en hermelin er det vist den sidste hedder, de er altså også bare fulstændig uovertrufne, så du kan såmænd godt være smadder stolte af dem alle Mor Karen. De er såååå fantastiske alle sammen.
  Há en rigtig god week-end, og glæder mig til at se alle dine kort også, når de engang er afleveret.

  SvarSlet
 2. Hvor er de fantastisk smukke

  SvarSlet
 3. Så fantastisk flotte de var alle sammen, du er jo proff:):) klem Bente:)

  SvarSlet
 4. Utrolig flotte disse også! Det er ikke alle som er på langtnær så flinke selv om de har malt aldri så lenge, du er virkelig en mester, Karen!
  klem Unni

  SvarSlet
 5. Hejsan! det är ett tag sen jag kikat in hos dig! Vilka fina tallrikar du har målat under åren!! :) Min mamma målade också porslin så jag har en hel del med :)
  Mycket annat fint har du gjort och grattis till den fina candyn!!
  Ha nu en fortsatt fin sommar!
  Kram Maja

  SvarSlet
 6. Igen en portion flotte tallerkner. Utroligt som du har kunnet male....og nu kan scrappe igen. Det lyder godt.
  God søndag til dig.

  SvarSlet
 7. hold op så dygtig du var til at male så flotte, ja vi hygger os trods regnen i vores kolonihavehus. Molly elsker at være i haven og vores 2 andre naboer har også hunde så vi åbner hegnet så de tre hunde kan drøne ind hos hinanden og der er fart på så Molly sover i flere dagen når de andre tager hjem for at gå på arbejde men hun er så dejlig nu helt fri for din problemer vi havde i starter men hun er en bestemt damen og kan kue naboen 4 år gamle hanhund så den ikke tør tage sit kødben tilbage som Molly har taget fra den
  knus Pia

  SvarSlet