Translate

lørdag den 24. august 2013

Så blev William 18 år

I dag har vi fejret Williams 18 års fødselsdag, her er det kort som jeg har lavet (for længe siden) William elsker Chaplin, og var meget tilfreds med at han var på hans kort.
Kim lavede helstegt pattegris, Pernille havde lavet en masse dejlig tilbehør, så det var en skøn fødselsdagsmiddag, Det smagte så godt, og jeg er stadig forædt, tilslut fik vi chokolader, kaffe og fire forskellige hjemmebagte kager, og Pernille elsker at bage, hun laver de skønneste kager, i dag var der en kage med hindbær og lakridscrem, uha hvor den smagte, jeg begynder snart at kalde Pernille for "Blomsterberg"  

Der var sat telt op i haven, og når vi (familie og venner) trak sig ville der komme ca. 30 ungdomsvenner og fejre at William nu var ved at blive voksen, så der bliver nok drukket igennem, Kim havde lejet et transportabel toilet der stod på den anden side af huset, så hvis der var nogen der fik for meget at drikke blev svineriet udendørs.
Jeg spurte William: er det her lige så godt som din "nonfirmation"? det er meget bedre farmor.
Tusind tak for de søde kommentarer, i er alle sammen så kære, jeg er så glad for at kende jer selv om det kun er i blogland, men det er nu også et dejligt sted at have venner.
knus morkaren.


17 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud! Helstegt pattegris smager fantastisk og med godt tilbehør kan jeg godt forstå at du er helt forspist.

  SvarSlet
 2. Mums - pattegris smager bare super godt, - jeg kan godt forstå du er helt forspist, - det samme ville jeg há været.
  Skøn kort du har lavet.
  Há det godt.

  SvarSlet
 3. Så stilig kort! Kult med Chaplin :) Høres ut som dere hadde en fantastisk hyggelig dag :) Den kaka med lakris hørtes veldig god ut, jeg elsker lakris!
  klem Unni

  SvarSlet
 4. Hvor lyder det bare til og ha været en fantastisk 18 års fødselsdag :-) Og rigtig flot kort du fik lavet - kan høre det jo lige var i hans stil :-)

  SvarSlet
 5. Rigtig sødt kort og ser meget hyggeligt ud og lyder til I alle er blevet forkælet med lækker mad og kage... Knus

  SvarSlet
 6. TILLYKKE med William - det er stort at blive 18 år! - og det ser jo ud til at I fik ham fejret på behørig vis..og menuen lyder ik' så ring' endda :D
  Godt du fik Chaplin med på kortet til knægten :)
  Go' søndag til dig og Max :)

  SvarSlet
 7. Stort TILLYKKE med William. At blive 18 er meget stort for dem. Og sikken et flot kort, du fik lavet til ham, og endda med hans ynglingsperson på, så bli´r det jo bare ikke bedre vel?
  Det ser rigtig hyggeligt ud på billederne, og helstegt pattegris? YUMMI det smager bare såååååååååååååååå lækkert, og godt, jeg ikke var der, så havde jeg nok ikke været i stand til at gå hjem, men skulle trilles hjem på en sækkevogn. Jeg kan aldrig ramme måde, når vi får sådan noget, det er bare såååååååååååå godt ha ha ha, så forstår bestemt, du stadig er godt forædt, jeg ville være det en hel uge efter ha ha ha. Dejkigt I alle havde sådan en skøn dag, og vejret var jo pragtfuldt for haveparty som det.

  SvarSlet
 8. Så flot et kort og sikke så hyggelig han blev fejret

  God søndag

  SvarSlet
 9. Lyder til at have været en rigtig fantastisk dag. Flot kort du fik lavet til fødselaren og nu vil jeg befynde på søndagsmiddagen, blev da helt sulten.

  SvarSlet
 10. Skønt kort og sikke en fest af en 18 års fødselsdag....dejligt når de unge bliver fejret godt og grundigt:-)))))))
  Jeg kan godt forstå at du er forspist....for helstegt pattegris er da bare lækkert:-)))
  God søndag aften.
  Knus Lise

  SvarSlet
 11. Åh hvor lyder det hyggeligt!!! Det er helt fantastisk når også de unge selv værdsætter det. Og jeg fornemmer du er velsignet med en skøn familie med masser af nærvær ...
  Iøvrigt også et flot kort du har fået lavet til ham :-D

  SvarSlet
 12. Säkert blev alla mätta på kalaset med så mycket kött på grillen och sen tillbehören! Jätte snyggt kort!
  Kram Maja

  SvarSlet
 13. Tillykke med William. Hvor lyder det da bare som om I har haft en utrolig dejlig dag.
  Sylteglasset jeg har brugt på mit kort i dag er fra denne blog: http://ephemerasvintagegarden.blogspot.ca/
  Der er MANGE fine ting til print!
  God ny uge til Max og dig.
  Knus

  SvarSlet
 14. Gratulere med fødseldagen til William, det er jammen litt av en fest han fikk, klem bente:)

  SvarSlet
 15. Super flot kort og tillykke med den unge mand, så flot en fest med lækkerier. Mit tag kort er en pose som jeg har kortet lidt af og så lavet en tag der passer ned i så hvis man vil kan der også være plads til lidt lækkert så foldes posen bare ud
  du må have en dejlig uge

  SvarSlet
 16. Det kort er bare så fint og en god ide til den unge mand.
  Og sikke da en fest han har haft. Menuen fejler bestemt heller ikke noget. Det er den slags dage, hvor man får spist alt for meget....
  Og ideen med toiletvognen kan jeg godt forstå....LOL.
  jeg synes altså også det er hyggeligt at kende dig - selv om det kun er her i blogland. Men alligevel ved vi ret meget om hinanden og vores familier. Sjovt....og lidt underligt, men meget normalt i dag !

  SvarSlet
 17. Congratulations on William's 18th birthday. It sounds like he had a great party. The card you made for him is beautiful. Hugs, Julia

  SvarSlet