Translate

mandag den 25. november 2013

Bryllups kort.

Et enkelt bryllups kort, lidt vintage agtig måske, blonden er fra en "gammel BH" så den har nu gjort gavn to gange, derudover min ynglings svirvel, (jeg elsker den) den har jeg brugt utallige gange, og har faktisk ikke lyst til at købe en anden, kender i det når man bliver så glad for en dies så intet andet duer (det er jo faktisk meget smart, for sikke mange penge jeg så sparer) nå men dem bruger jeg så til andre dies, det er efterhånden det jeg køber mest når jeg skal scrap snolde lidt.
Tilsidst tak for søde kommentarer, og besøg, jeg har stadig ingen mail, men kan da følge lidt med på min
 I Pad, hvad der kommer ind, men det er så småt på den, så jeg bliver nok nød til at gå til TDC, William har været her, men de koder jeg lå inde med duede ikke og søndag havde de jo ikke åbnet dernede, men så fik jeg da både skrive pogram og lyd på dyret, det begynder så småt at virke det hele, dejligt med søde villige børnebørn, medens han baksede med dyret, sad jeg og så på ham og følte det var i går han var fire år, og vi lage puslespil sammen.   knus morkaren.

23 kommentarer:

 1. Hold da op hvor er det flot Karen. Der er da godt nok nogen der blir glade, når de modtager den skønhed her. Smukt arbejde og hvor er det bare herligt, når man kan få genbrugt noget, der ellers bare ville ha røget ud, og så til noget så flot. Det er bare super lækkert. synes jeg, og du har sørme brugt det rigtig flot.

  SvarSlet
 2. Dejligt smukt vintage kort Karen.... og den die er rigtig fin, jeg kan godt forstå du er glad for den !! Med hensyn til børnebørn, har jeg det ligesådan !!! de er bare blevet store så HURTIGT !!
  Knus, Dorthe

  SvarSlet
 3. det er rigtigt fint karen super sødt kort

  SvarSlet
 4. Super skøn kort, - smukke og elegante detaljer, - flot sammensætning.
  God aften til dig og Max

  SvarSlet
 5. Smukt kort og den swirl er da også bare skøn. Undskyld at jeg ikke er så flittig til at kommentere for tiden. Jeg er midt i en flytning, men når det hele er overstået midt i januar, så skal jeg nok komme tilbage med flere kommentarer.

  Knus Jytte :)

  SvarSlet
 6. IIIIHHHH sikken et flot og romantisk kort.
  Ja, der er dejligt at man kan få teknisk hjælp af de unge mennesker, de har godt nok en stor fordel på det område når de er vokset op med det i forhold til os andre der har måtte lære det noget senere ;O)))

  SvarSlet
 7. Sikke et smukt kort! Og din swirl er bare så fin!
  Ja det er dejligt når de unge knægte gider hjælpe med alt det it halløj - hihi. Det med opsætning af mail driller også mig hver gang jeg har formateret eller skiftet pc. Rigtig irriterende!
  Jeg sender dig et par ark af guldfolien når jeg får det. :) - Jeg bruger metalpladen, altså den tynde metal adapter fra Cheery Lynn... at "skære op i" når jeg skærer i min Big Shot - da folien godt kan være svær at skære i ellers :)
  God aften til Jer.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Pips, hvor er du sød, men jeg ved ikke om jeg har den Cheery Lynn adapter som du skriver om, jeg har en magnet plade fra spellbinder, men det er ikke den vel. knus morkaren.

   Slet
  2. Nej - det er en ganske tynd metalplade der er lavet til Big Shot. Den er supergod når man skal skære de udstansninger der ellers driller - dem med mange detaljer. Men jeg prøver da lige at skære et par udstansninger i folien uden metalplade og ser om det går. :)

   Slet
  3. Så har jeg prøvet uden metalpladen. Det duer bare ikke!!

   Her er et link til pladen: http://www.hobbygaarden.dk/webshop/metal_adapter_plate-p-36.html

   og når du bruger den i Big Shotten skal "sandwichen" være sådan: Platform - acrylplade - dies - folie - metalplade - acrylplade.

   Jeg laver lige en TUT og smider på min blog en af dagene. :)

   Knus Dorthe

   Slet
 8. Superflott og romantisk kort, og så fint at du også har fått med gjenbruk :-) Det passet veldig fint også.

  Håper du snart får orden på datamaskinen din, man blir jo så avhengig av at alt fungerer som det skal :-)

  Ha en fin uke!

  Knus

  SvarSlet
 9. Smukt og meget romantisk kort:-))))
  Det er godt du har dine børnebørn til at hjælpe med det tekniske. De har det mere i fingrene.
  God tirsdag til dig og Max.
  Knus Lise

  SvarSlet
 10. Hvad en dejlig romantisk kort.
  Hav en god dag
  hilsner Doris

  SvarSlet
 11. Meget smukt bryllups kort.
  Jeg er helt vildt med at du har brugt din bh. (Må indrømme at jeg trak lidt på smilebåndet)
  Ja det er skønt med børnebørn der kan hjælpe lidt med mekanikken.
  Knus Jette

  SvarSlet
 12. Smukt bryllupskort! :)
  Godt du har børnebørnene når teknikken driller, og håber så du snart får det hele til at funktionere ;)
  Ha' en rigtig dejlig dag :)

  SvarSlet
 13. Smukt bryllupsort du har lavet. Din swirl er altså også flot, så jeg forstår godt at du genbruger hele tiden. jeg har 2 som også hele tiden må stå for.
  Vi fik en forkert kode med hjem fra TDC til Henriettes IPad, så det behøver ikke være hjemme hos dig det er galt !

  SvarSlet
 14. Meget, meget yndigt bryllupskort :) Ja man har jo nok sine favorit-dies ;)
  Lysene i mine tomatdåser er de store fyrfadslys. Så fylder jeg bare sand i dåsen først, og stiller fyrfadslyset ned oveni. Sandet gør også, at de kommer til at veje mere, og står rigtig godt fast.
  Ha' en dejlig 1. advent :)

  SvarSlet
 15. Fint kort och speciellt spetsen är vacker! Så du målade också porslin! :) Jag har prövat på genom att min mamma var en stor målare och hade egen bränn ugn. Men inte min grej föredra att måla och numera kort :)
  trevlig 1 advent till dig!
  Kram Maja

  SvarSlet
 16. Dejligt kort du har lavet : ) genbrug er godt og du er bare god til at se mulighederne : )
  Forstår jeg det rigtig at du synes skriften på ipad er lille? Hvis kan du gå ind i dine indstillinger og gøre dem større, du kan og bruge to fingere til at zoome ind , spørg løs hjælper germe : ) og tak for din søde kommentar det varmer rigtig meget, god aften : )

  SvarSlet
 17. Hvor er det fint... så lækkert med blonden

  God 1. søndag i advent,

  SvarSlet