Translate

søndag den 3. november 2013

I går blev Lauses 16 års fødselsdag fejret.

I går (lørdag) fejrede vi Lauses 16 års fødselsdag, her er det kort som jeg havde lavet til hende for nogen tid siden, sådan en størrelse der har været to gange i Kina, måtte jo have et kort med et Kina motiv, jeg syntes måske det blev lidt kedeligt, men det hjalp nok med pengegaven inden i. 
Når jeg kommer, elsker Lause at løbe op på sit værelse og hente sine nyeste tegninger for at jeg skal se dem, hun ved jeg er levende interesseret, jeg elsker at følge hendes udvikling, og derfor havde jeg taget mine REMBRANDT soft pastel farver med til hende, og hvor blev hun glad, for det er den slags hun bruger på det kursus hun følger, pastel kridt er nok noget af det sværeste at bruge, og så har det en tendens til at støve/grisse, men jeg mener at nu er Lause nu er både stor og talentfuld nok til at kunne bruge dem.

Og her et nærbillede af hendes tegning, er den ikke bare skøn, og gennemført (jeg er så stolt så stolt af hende) men om hun bliver kunstner, kan kun fremtiden vise, for hun har så mange andre interesser, en overgang ville hun være læge som sin far, kun tiden kan vise det.
Til slut en stor tak for alle jeres dejlige kommentarer, de både varmer og glæder, og "lur" mig om ikke Lause læser med denne gang. knus morkaren.

21 kommentarer:

 1. Det er da et kanon flot kort Karen, og billedet ligner hende da faktisk ret godt også. Hun er da bare super talentfuld. Den tegning er virkelig god, så hun fortjener da helt sikkert at få lov at bruge de rigtige farver, hvis ikke hun skulle, hvem pokker skulle så, med såådan et talent?? Jeg kan sørme godt forstå, at du er stolt, det ville jeg godt nok også være, hvis det var en af mine, der kunne lave noget såååå flot, det er helt sikkert. Hun slægter jo nok sin bedste lidt på her med at være så kreativ, mon ikke?. I har begge lavet eet kanon flot kunstværk i hver sin genre.
  Há en rigtig god søndag.

  SvarSlet
 2. Dit kort er super sød, - fin billede og flot pyntet.
  Hun er talentfuld, - super flot tegning.
  God søndag

  SvarSlet
 3. Vad fint kort och vad duktig Lause är att teckna!
  Kram Maja

  SvarSlet
 4. Først og fremmest er dit kort IKKE kedeligt - det er meget yndigt! Og farverne på blomsterne i nederste hjørne er SÅ fint afstemt med farverne på billedet...
  Når det er sagt, så er det da HELT utroligt som den pige kan tegne. Stor respekt! Og så tillykke med barnebarnets fødselsdag :)

  SvarSlet
 5. Stort tillykke med hende. Hun er godt nok dygtig til at tegne. Super fint kort du havde lavet.

  SvarSlet
 6. Dybt imponeret af tegningen. Kan godt forstå, du er super stolt.
  Inge K

  SvarSlet
 7. Tillykke med barnebarnet! :)
  ...og talentfuld er hun da helt bestemt - men hun har det nok heller ikke fra fremmede ;)

  SvarSlet
 8. Tillykke til Lause. Fint kort, du har lavet til hende. Hun er ret dygtig til at tegne.

  SvarSlet
 9. Rigtig flot kort du har lavet, og sikke en fantastisk tegning. Hun er virkelig talentfuld.

  SvarSlet
 10. Det er et rigtig sødt kort, og du ved jo hun vil sætte pris på det (og ikke kun fordi der var penge inden i) og jo hun har talent den unge dame, det er en rigtig flot tegning, og så er det jo godt du kan levere det rigtige værktøj

  SvarSlet
 11. For et flott kort og tillykke med barnebarnet! :)
  Hun er jo virkelig så talentfull. Fantastisk tegning!!!
  Ha en god og kreativ ny uke.

  ♥ klem, Inger

  SvarSlet
 12. så flot kort og tillykke med barnebarnet og hold da op hvor er hun talentfuld, så flot tegning
  knus Pia

  SvarSlet
 13. Flott kort og nydelig tegning hun hadde laget, klem bente:)

  SvarSlet
 14. waue fantastisk tegning det er meget talentfuldt tegnet. og dit kort er da superlækkert også morkaren

  SvarSlet
 15. Rigtig sødt kort og hold da fast hun er da bare dygtig til det med at tegne... Wauw...

  SvarSlet
 16. WOOOOW, hvem der bare kunne tegne sådan, sikken et kæmpe talent, gad vide hvad hun kan drive det til, jeg kan godt forstå at du er stolt af hende.
  Rigtig sødt kort ;O))

  SvarSlet
 17. Gratulerer med dagen til Lause! Jeg er virkelig imponert over talentet hennes, hun er fantastisk flink! Hun har nok arvet sine kunstneriske evner av deg, det er jeg sikker på :) Kjempeflott kort du har laget til henne. Det er absolutt ikke kjedelig, bare nydelig!
  klem Unni

  SvarSlet
 18. Bedankt voor je reactie.
  Je hebt een schitterende blog en je maakt mooie kaarten.
  Groetjes Doris

  SvarSlet
 19. Flot kort du har lavet til hende og sikke så talentfuld hun dog er
  God aften

  SvarSlet
 20. Lekkert kort du har laget, jeg kan se hvor Lause har sitt talent ifra:)

  SvarSlet
 21. Det er da et fint Kina kort til Laura, og sødt billede af hende. Og meget meget flot tegning hun har lavet. Ja hun er super dygtig

  SvarSlet