Translate

mandag den 11. november 2013

Ikke et julekort, og så måske alligevel.

Et lille (kold) kort med en dejlig kat, et kort som også kan bruges til jul, man kan jo bare skrive sine julehilsner inden i.
Tusind tak for dejlige kommentarer, jeg har købt en ny PC, og det skulle jo være ren lykke, men det tager sin tid at blive dus med sådan et nyt apparat, den er ikke så iriterende ustabil som den gamle, som var 7år,  men hold da op hvor er der meget jeg skal finde ud af, og William skal jo passe sin skole, så jeg forsøger selv, det værste er, at når det så lykkes kan jeg ikke huske hvordan jeg gjorde (alderen trykker)men jeg har da i dag roede så meget med den og fundet ud af en del, men jeg mangler stadig en mail boks, og finde ud af hvordan jeg får billederne fra mit fotoapperat over i "dyret" der mangler den lille revne som jeg plejer at sætte "kortet" i, men jeg har en ledning der fulgte med mit kamera, så når jeg får forsøgt mig længe nok så lykkes det skq nok, nu har jeg da lige blogget et billede der la og ventede.
knus morkaren.

17 kommentarer:

 1. Rigtig sødt kort med en kær mis:-))) God arbejdslyst med pc´en....øvelse gør mester. Jeg har stor fornøjelse af din Blogcandy og sender dig tit mange venlige tanker.
  God aften til dig.
  Knus Lise

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Lise, jeg havde næsten glemt det var dig der vandt, men godt du har glæde af candyen, også god aften til dig knus morkaren.

   Slet
 2. Et super duper pragtfuldt kort igen Karen, og sikken en sød tekst, der følger med det skønne billede her idag også, det passer jo simpelthen perfekt.
  bare rolig du skal nok nå at blive fortrolig med din nye computer, og tillykke med den forøvrigt, men kan goddt huske, hvordan det var. Det vil tage lidt tid, før man får fundet ud af de ændringer, de bare ikke kan lade være med altid at lave på alting LOL, men pludselig er det der bare og så tænker man ikke engang over det mere, og du klarer det helt fantastisk flot synes jeg.
  Há en rigtig god dag og masser af sjov forhåbentligt.

  SvarSlet
 3. Sødt motiv til dit skønne kort. Tillykke med din nye PC!

  SvarSlet
 4. Sött kort. Hoppas du börjar trivas bra med din nya PC!
  kram Maja

  SvarSlet
 5. Rigtig fint kort med et sødt tekst stempel
  lækkert med ny PC... den skal du nok blive dus med

  God aften

  SvarSlet
 6. Et nydelig kort som absolutt kan brukes til julekort. Lykke til med din nye pc. Du blir nok venn med den etterhvert :)
  klem Unni

  SvarSlet
 7. Ja en ser lidt kold ud den lille mis.
  Det er et rigtig flot vinterkort du har lavet.
  Hvor er det dejligt at hører at du har sådan et gåpåmod med din nye pc.
  Alt nyt kan være svært.
  Knus

  SvarSlet
 8. Ja det er sgu ikke sådan med al det smarte it - hihi. Du skal nu nok komme efter det med den nye computer - du tør jo prøve... og det er det vigtigste :)
  Sødt kort du har lavet med katten i sneen :) Det kan da sagtens bruges til julekort.
  Der er en adventspakke på vej til dig :)
  God tirsdag.
  Knus

  SvarSlet
 9. Rigtig sødt vinter kort og ja ikke altid lige nemt når man får ny elektronik i hjemmet... har købt ny fotoprinter som jeg stadig ikke kan få billeder ud af men håber jeg finder en som kan hjælpe på et tidspunkt... hi hi...

  SvarSlet
 10. Sikke et sødt vinterkort du har lavet, og rigtig god fornøjelse med den nye PC

  SvarSlet
 11. Sikke en dejlig kort. Teksten er meget smuk.
  Autumn hilsner Doris

  SvarSlet
 12. Super sød kort, - billedet er missen er bare så sød.

  SvarSlet
 13. Det er ikke nemt med en ny pc, når man nu har vænnet sig til den gamle - men du skal såmænd nok blive gode venner med "dyret" ;)
  Skønt vinterkort du har lavet :)

  SvarSlet
 14. så sødt kort elsker katte og tillykke med den nye pc , det er altid svært at skifte og kender godt det med at det lykkes men ikke kan huske hvordan jeg lige gjorde
  knus Pia

  SvarSlet
 15. Så fint.
  Nydelig bilde du har funnet.
  Lekkert.
  Klem Connie

  SvarSlet
 16. Et skønt vinter billede Karen, dejlige toner. Og så tillykke med din nye PC ,
  ja det tager tid at finde ud af nye vidundere !!!
  Knus,Dorthe

  SvarSlet