Translate

tirsdag den 25. marts 2014

ATC kort med forårsfornemmelser.

Jeg viser lige de "forårs" ATC kort som jeg har sendt til Vivi, men igen, to grupper 12 kort, og der er kun plads til 9 i en plastfidus, det er ret irriterende. 

Så nu har jeg startet min egen swap hvor vi skal lave 9 kort, på SS, vi er foreløbig 7, så der mangler bare 2, har du lyst, emnet er SØSTRE, jeg er i gang, har fundet så mange skønne motiver.

Her er lige et billede af min bagside, jeg laver dem i PICASA 3 det er ikke spor svært, jeg håber i får lyst til at prøve det med.
Mit decemberalbum er endeligt færdigt, det kommer på bloggen senere, og næste opgave (udover ATC kort) bliver et mini om min barndom på stenbroen.

Tusind tak for de dejlige kommentarer jeg får, det er så sødt af jer og nu er det snart tid til at trække en vinder af min candy, knus morkaren.

13 kommentarer:

 1. Hvor er de bare flotte Karen, og det ser også rigtig sjovt ud, og havde jeg bare lidt flere timer i døgnet, ville jeg gerne med, men jeg er også ked at at love mere end jeg selv tror på jeg kan overholde, så må hellere vente lidt til jeg er lidt mere med rundt omkring igen. Men hvor er det sjovt at se alle de små fine mesterværker, I alle sammen laver lige nu. De er rigtig flotte.

  SvarSlet
 2. Skønne forårs ATCèr , med dejlige høns,fugle , æg og blomsterKaren rigtige forårs tegn, og din bagside er bare så flot ,også.
  Knus,Dorthe

  SvarSlet
 3. Man bliver da hel glad i låget og kommer i et dejligt forårs humør (lige hvad jeg har brug for i dag) af de fine ATC kort. Desværre må jeg også melde pas på tilmelde mig din swap selvom det er fristende. Og den bagside er da helt fantastisk.
  K.h. Karina

  SvarSlet
 4. Ih, så flittig du er ... jeg er slet ikke kommet i gang med mine 6 forårs-ATC's endnu. Havde lige et par andre projekter, som måtte prioriteres først :)

  Men jeg går i gang NU ...

  Knus Jytte :)

  SvarSlet
 5. Så många fina kort.
  Kram Ulla

  SvarSlet
 6. Så fine ATC kort du har lavet.
  Knus Sanne

  SvarSlet
 7. Rigtig søde ATC kort i skønne forårsfarver:-))))
  God onsdag til dig.
  Knus Lise

  SvarSlet
 8. Uha som man da bliver i forårshumør af de smukke ATC'er ....og det er da i den grad tiltrængt ;)
  Jeg glæder mig i den grad til du kommer igang med dit barndomsalbum, når man tænker på de andre mini'er du har vist så kan det kun blive supergodt :)

  SvarSlet
 9. Så flotte ATC'er! Jeg har aldri laget en eneste ATC, men en dag når jeg får god tid skal jeg prøve :)
  klem Unni

  SvarSlet
 10. De er vel nok flotte og jeg ville aldrig være i tvivl om at det vare et MorKaren-design. Du kan det der med billeder......
  Jeg har aldrig prøvet at lave ATC kort. Pudsigt nok......

  God dag til dig og Max.

  SvarSlet
 11. Fine atc kort Morkaren, jeg er også med i Vivis swarp, Jeg vil gerne være med i din swarp, hvis der stadig er plads..
  KH Lise-Lotte

  SvarSlet
 12. Kære Karen smukke og dejlige foråreskort. Er i sær vild med den med cyklen, fuglen i fuglehuset og hønsene. Man bliver i dejligt forårshumør af dem. Jeg får nok ikke svaret på flere i denne omgang da jeg ikke er helt frisk. Du og Max må også have god bedring tænker på jer stort kram til jer begge fra Lise (Alperoser)

  SvarSlet