Translate

søndag den 13. april 2014

Julen varer lige til Påske.

Ja det lidt siden jeg blev færdig med december albummet, men så kom der jo lidt ATC kort på tværs, men inden Påske kan jeg lige nå at blogge det. 

den 1.december skulle vi ha været til klippe/klister fest hos Kim og Pernille, som vi har gjort siden børnene var ganske små, det er en tradition jeg elsker, men i år måtte det udsættes til 2. søndag i adventen, for vi var henvist til køkkentrappen på grund af linoleum s arbejde Og vores køkkentrappe er en spindeltrappe som jeg ikke tør gå ned af, advents gaven var fra Maryann, en utrolig masse "smådimster"

Men 3. december var de flinke trappe arbejder færdige, og jeg kunne forsigtig gå ned igen, og så er der strikketøj, julegaver til Rikke og hendes søde kæreste Henrik.

5. december for stormen BODIL over landet, på Københavns rådhusplads lagde den det store juletræ ned, her på Frederiksberg havde de været forudseende og lagt det ned på forhånd.

6. december, der blev kogt de sædvanlige 160 klejner, som jeg også har gjort så længe tilbage jeg kan huske.

Åres julekort, med en fortegnelse over hvem der har fået.

8. december, 2 søndag i adventen, først advents gave  fra Pips, det bedste var nok den dejlige blyant til at snuppe bling bling og lig. tusind tak endnu engang Pips, det er en genial opfindelse, William ser lidt træt ud, der var vist fest dagen i forvejen, men han fik det store glas klejner jeg havde lovet ham for at hjælpe med indkøb og opsætning af min nye PC.

Næste side stadig 8 december: Lause viser mig sin sidste tegning, hun er et stort talent, vi klipper klister og hygger med gløgg, kaffe, æbleskiver klejner og andet hjemmebag, og om aften havde Kim lavet en dejlig julemiddag til os, for så var vi ligesom i træning.

12 december kogte jeg årets julesylte, og der var (som sidste år) billigt smør i REMA1000, så jeg hamstred igen (man er vel krigs barn)  

15 december, og 3. søndag i adventen gave fra Christina utrolig hvad der kunne være i det fine hjerte (som jeg har planer med)rigtig dejlige ting.

18 december, strikketøjet færdig og besøg af de mest trofaste naboer vi har haft, det er 16½ år siden vi flyttede fra Pantervej, og de er kommet hver år for at ønske glædelig jul og tillykke med min fødselsdag, sommetider også ved påsketid, men nu har de købt lejlighed i Spanien og tager der ned når der er lidt ferie dage.

20 december, min fødselsdag, jeg fik ikke taget billeder af de første hold gæster, men her er Ole og Inge, Inge studere sidste års decemberalbum og Ole spiser "mors æbleskiver" øverst til højre min fødselsdags gave "til mig fra mig og Max" jeg har selv bestilt det så ved man hvad man får.

22 december, vi holdt juleaften hos Brian og Lise, Brian skulle arbejde den 24, øverst den sidste advents gave fra Tina, også en masse dejlige ting. der bliver danset om juletræet og Rikke og Henrik er så forelskede så det varmer ens gamle hjerte.

Der bliver pakket gaver op, og nydt det dejlige kaffe og middags bord, alt i alt en dejlig "juleaften" 

28 december holdt vi julefrokost hos Kim og Pernille, i "gamle dage" holdt jeg det, men nu lægger Kim og Pernille hus til hvis vi laver det som et sammenskudsgilde, Lause er fjantende, men Pernille gir hende lige en kildetur.

Vi var "kun os selv" i år, så der var god plads om Kim og Pernilles kæmpe spisebord, det var så hyggeligt at sidde og nyde sine store drenge, deres koner og børn, det har været en dejlig december måned.  
Og til sidst forsiden af albummet.
Tusind tak for alle de søde venlige kommentarer jeg får, de glæder mig meget. Rigtig god påske til alle der kommer her forbi, knus morkaren.

23 kommentarer:

 1. WAUW WAUW WAUW Hold da helt op, hvor er det blevet flot Karen. Jeg er bare helt overvældet af alle de mange super flotte detaljer, man finder på hver eneste side. Jeg kan sørme godt forstå, det har taget lidt tid, og jeg forstår næsten ikke, at det ikke er længere tid med alle de mange sider totalt spækket med de fedeste og smukkeste detaljer. Den die, du ahr brugt på den allerførste side med dig og Max, hvad er det for en? Synes ikke jeg kan kende den, men den er bare rigtig rigtig flot.
  Hold da op, sikken en tur det var, tusind tak for kikket, det har virkelig været en stor fornøjelse at se. Há en rigtig fantastsik søndag, det der er tilbage af den. Knuuuzer

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de pæne ord Maryann, (du var jo også lidt med i mit album) med hensyn til min dies: jeg har lige kikket på den, og jeg kan faktisk ikke svare dig, for jeg må ha smidt noget indpakning væk, men det er en dies som jeg også er rigtig glad for, måske der er andre der kikker herind der ved hvad det er for en. knus morkaren.

   Slet
  2. Okay men tak fordi du svarede, så håber jeg, at der er nogen her, der ved hvor den kommer fra??

   Slet
 2. Super lækkert julealbum fyldt med dejlige minder, som man aldrig bliver træt af at læse.....og sikke et arbejde:-))))))) Det er en dejlig stor familie du har og dejligt med sammenholdet i flere generationer:-))))
  God påske til dig og Max.
  Knus Lise

  SvarSlet
 3. Sikke et flot flot julealbum.

  SvarSlet
 4. Sikke et fint album, fyldt med dejlige minder. De var en god ide :)
  God påske

  SvarSlet
 5. Et fantastisk album med en masse skønne detaljer og sikke en masse billeder du har fået plads til. Du skriver så levende, så man næsten føler at man har været en del af din december. Tak for juleturen ;O))

  SvarSlet
 6. Wow, Mor Karen - hvor er det bare super flot, dit album!

  SvarSlet
 7. Kære Karen hvor er det blevet smukt og fint. Hvor er det skønt at se. Jeg har jo fundet en app. Hvor jeg kan følge dig lidt fra min ipad. Så tager jeg den op til næsen så kan jeg se nogle af de fine ting du har lavet. Det er ikke sikkert jeg får kommenteret det hele. Da det er længe siden jeg har været forbi dig. Men jeg kikker lidt ned af og ser lidt på det. Stort knus og kram fra Lise ( Alperoser)

  SvarSlet
 8. Rigtig lækkert album og go' påske til dig og dine... Knus

  SvarSlet
 9. hold da op et fantastisk album du har fået lavet, så smukt med alle de søde detaljer. Du må også have en dejlig påske

  SvarSlet
 10. Skønt album - det er så fint med 117 detaljer man kan kigge på igen og igen. God påske :-)

  SvarSlet
 11. Sikke dog et fantastisk album du har fået lavet. Jeg troede lige du var gået galt af årstiderne.......men selvfølgelig har ACT kortene taget din tid længe. haha.

  God påske til Max og dig fra mig.

  SvarSlet
 12. Det var skønt at se dit julealbum. og det er blevet så flot med alle de dejlige billeder detaljer du har på siderne :)
  Mit december album bliver vist aldrig færdigt - eller måske gør det ....på et tidspunkt :D

  SvarSlet
 13. Så flott et album du har laget, masse arbeid her, men så kjekt etterpå. Tusen takk for at du deler og god påske til deg og Max, klem bente:)

  SvarSlet
 14. Super flot album, - smuk og elegant sammensætning, - du er bare så dygtig til at lave album. God Påske til dig og Max

  SvarSlet
 15. Så trevligt album, roligt att titta på och minnas saker man gjort.
  Kram Ulla

  SvarSlet
 16. Så fint ditt album blev Karen, massa fina detaljer och dina berättelser är så fina. Vilket jobb du måste ha haft med alla dessa sidor. Superfint album Karen.
  Jag önskar dig och Max en jätte skön påskhelg.
  Kram Atti/ha det så gott.

  SvarSlet
 17. Just nice ! I love doing altered books too. I've just finished one, and I miss beginning a new one !
  xoxo
  Joëlle

  SvarSlet
 18. Hvor er det et flot og gennemført album!
  Rigtig god påske.

  SvarSlet
 19. Jätte fint album! :)
  Önskar dig en fortsatt fin Påsk helg!
  Kram Maja

  SvarSlet
 20. Ej altså!!!
  Jeg var jo lige ved at gå glip af dit fantastiske julealbum!
  Sikke et arbejde at lave sådan et :) Men hvor er det blevet fint - og fyldt med gode minder!
  Forsat god Påske til Jer to, nu vil jeg smide lammekøllen i ovnen ... :D
  Knus Dorthe

  SvarSlet