Translate

torsdag den 3. april 2014

Lige et Cow boy kort.

Da vi var unge og gik i "biffen" var det næsten altid en Cow Boy film vi så det kunne Max bedst lide (det kan han faktisk stadig) og lille forelskede mig var ligeglad når bare vi kunne holde i hånd i mørket. Max var jo min helt, og han er det stadig, er lige gået på posthuset med Jettes gevinst. knus morkaren.

13 kommentarer:

 1. Sikke et flot cowboy kort. Dejlig historie der fulgte med. :-)

  SvarSlet
 2. Hahaha MorKaren... :D Først tænkte jeg om "drømmene der skulle holdes fast i" var at ride - eller om det mon skulle være små søde dagdrømme om den nydelige fyr med lasso og saddel ;o)
  Men så fik jeg læst din tekst... Jeg forstår dig til fulde. Hvor heldig har man lov at være, at finde den helt rigtige og få så mange år sammen?!

  SvarSlet
 3. Så stilig kort, kule motiver og fine detaljer. :)

  Klem, Anne.

  SvarSlet
 4. Super dejligt kort.
  Jeg elsker simpelthen også cowboy film. Så det kan Max og jeg sagtens hygge os med ;-)

  SvarSlet
 5. Sikke en dejligt kort : ) hvem kan ikke li en god western, selv er jeg opvokset med John Wayne ( på tysk) ha ha men dengang havde vi jo kun et dansk program men hele 3 tyske
  Rigtig god dag

  SvarSlet
 6. Altså jeg elsker også stadig at se en go' western - men det skal helst være de gamle - man kan aldrig få for meget John Wayne! ;)
  Pakken er kommet til Aalborg - meeeen den ligger på posthuset *SUK* :)

  SvarSlet
 7. Skønt kort .. det må du da gemme til din Max.

  Ha' en dejlig weekend.

  SvarSlet
 8. Så snyggt killkort, tycker det är svårt att göra kort till killar och män.
  Kram Ulla

  SvarSlet
 9. super fint kort til en herre. go søndag

  SvarSlet
 10. Så stilig cowboy kort!
  klem Unni

  SvarSlet
 11. Hvor er det et flot kort Karen, det er jeg nu også ret varm på, det er rigtig flot lavet og med al den symbolik er jeg enig, det skal da næsten gemmes til Max, skal det ikke?

  SvarSlet
 12. Kære Karen skøn kort med coboyder. Og dejlig historie med du bare var glad for at sidde i mørket rigtig sødt. Og jeg er så glad for jeg har mødt jer og har jer begge to i mit liv knus fra Lise (Alperoser)

  SvarSlet