Translate

tirsdag den 23. december 2014

23 december, "en stjerne skinner i nat"

Så er det den 23 december, (kun 1 dag tilbage) da vi var til klippe/klistre fest hos Kim og Pernille, viste Pernille mig en flot stjerne hun havde købt til det lille vindue, der er over hoveddøren, er den ikke smuk sagde hun, jo det er den, og da jeg blev spurgt hvad jeg ønskede mig til min fødselsdag, var der først ikke rigtig noget, men så kom jeg i tanke om denne skønne stjerne, og da jeg så fik fødselsdags gæster stod jeg midt i æbleskive bagning, fik jeg min fødselsdags gave, og inden æbleskiverne var færdige havde Kim og Max hængt min stjerne op.

Er den ikke smuk, (gaden i kan se bagerst i billedet er Falkoner alle) jeg har altid syntes at en stjerne i vinduet i de mørke mdr. er dejlig, Max og jeg har så ikke været helt enige i den sag, men nu har jeg en stjerne, oven i købet en meget smuk en, det er meget sjovt at tænke på, jeg har tit fået julepynt i fødselsdagsgave af Kim og Pernille, undtagen sidste år, der fik jeg en BH til næsten 400 kroner, den er så fin så jeg kun bruger den når jeg skal til lægen eller på hospitalet, jeg bebrejde Kim den dyre gave, og fik at vide at jeg ikke skulle bestemme hvad de skulle bruge af penge på en fødselsdags gave til mig. 
Ja det var vist så alt for i dag, men jeg vender tilbage i morgen med det sidste blog indlæg, rigtig dejlig lillejule aften til jer alle, i gamle dage fik vi altid risengrød lillejule aften for så havde jeg til risalamande juleaften. knus morkaren.   

8 kommentarer:

 1. ja den er smuk den stjerne, så den kan jeg godt forstå du er glad for

  SvarSlet
 2. Jo den er fantastisk smuk Karen. Vi havde i rigtig mange år altid stjerner i vore 3 køkkenvinduer, men så gik de efterhånden til, og jeg har ikke fundet andre, der kunne måle sig med dem, men nu skal jeg da vist til at kikke rundt igen, ser det ud til, for det er bare såå herligt med lys i vinduerne her i mørket.
  Rigtig god jul til dig og Max også. Håber I får en skøn aften med familien, vi skal heldigvis over til vores datter, men vi skal nu alligevel há risengrød i aften, det er altså bare en ældgammel tradition, og den skal ikke brydes.

  SvarSlet
 3. jeg har en i lilla, de er så smukke. hvor fint din hænger i det vindue ud mod gaden og lyser op, så kan bililstern også se julen ;O)) glædelig jul.

  SvarSlet
 4. Så dejlig en fødselsdagsgave : ) den lyser op, i denne mørke tid. Godt du fik din vilje tihi..
  Håber i hygger jer her på lille juleaften : )

  SvarSlet
 5. Rigtig smuk stjerne. Glædelig Jul til dig og dine.

  SvarSlet
 6. Fantastik smuk stjerne, den kan jeg godt forstå du er glad for og i denne mørke tid er det bare så hyggeligt med lidt lys. Rigtig glædelig jul til dig og Max ;O)))

  SvarSlet
 7. Jo stjernen er meget smuk - jeg kan forstå at du var nødt til at ønske dig den :)
  Imorgen er det første gang i 30 år at jeg ikke skal stå for juleaften, det bliver helt underligt :D

  SvarSlet
 8. Så flot en stjerne... her får vi også risengrød den 23

  Ønsker en rigtig glædelig jul til dig og din familie
  Hilsen Lissy

  SvarSlet